Sådan lukker du apps på Moto X Pure Edition - Artikler

Sådan lukker du apps på Moto X Pure Edition

Denne nemme vejledning vil forklare, hvordan du lukker eller fjerner kørende apps på Motorolas imponerende nye Moto X Pure Edition-smartphone. Den har en ny stor og lys 5,7 tommer skærm, store fronthøjttalere og 3 GB RAM, men kun en 6-core processor, når det meste af konkurrencen har mere. Det er stadig en hurtig telefon, men for dem der ønsker bedre ydelse og mere batterilevetid, prøv de trin, der er beskrevet nedenfor.

At gøre noget så nemt som at lukke ubrugte apps kan virke så generelt og simpelt for gennemsnitsbrugere, men de, der skifter til Android fra en iPhone, eller forsøger Motorolas tilpasning via en tidligere Samsung-enhed, skal du måske lære at lave et par ting.

Læs: Sådan nulstilles en frossen Moto X Pure Edition

Nu hvor køberne nyder Moto X siden den begyndte at blive tilpasset og afsendt i september, bliver vi spurgt mange spørgsmål fra ejere. Lukning eller rydning af alle kørende apps er nemmere end de fleste tror, ​​og i nogle tilfælde kan de have positive resultater. Læs videre for de hurtige instruktioner, og hvilke apps du skal lukke, og hvornår.Med det, vi kalder "tommelfingerregel", når det kommer til Android, er at lade operativsystemet administrere din hukommelse, snarere end at brugerne rent faktisk rengør og lukker apps manuelt. Med 3 GB RAM og næsten lager Android er Moto X en hurtig og fremragende udførende telefon, og bør ikke behøve nogen interaktion fra brugere. På samme tid er der nogle få tilfælde, hvor rydning af apps kan være gavnlige.

Android gør et fremragende job til at styre apps og multi-tasking i modsætning til andre operativsystemer ved at sætte apps i en lav-strøm tilstand på den seneste apps menu, klar til at blive åbnet, når det er nødvendigt, og sparer batteri resten af ​​tiden. Brugere kan nemt bytte mellem apps ved hjælp af et tryk på en knap, og det fungerer godt. Dette er endnu bedre i Android 6.0, som Moto X skal komme snart. Men hvis du stadig vil lukke apps selv, så er det sådan.

Instruktioner

Dræber kørende apps eller rydder dem ud af hukommelsen, eller den nylige apps menu på Moto X Pure Edition er faktisk meget let, og tager kun et par vandhaner. Ligesom de fleste Moto-telefoner i det seneste er alle knapper lige på skærmen. Til højre for den midterste (runde) hjemme knap er en firkantet knap, der bringer nylige apps op. Det er her, vi starter.

Dette er en multitasking-menutast, der bringer op alle åbne eller kørende apps i øjeblikket. For dem, der ikke vidste, at skifte fra YouTube til browseren, så gmail og tilbage til YouTube er en brise ved hjælp af denne nøgle. Mange gør det ikke, men det er, hvad der gør Android fantastisk. Den samme knap er, hvor du kan se alle kørende apps, og skru dem væk for at lukke dem.Billedet ovenfor viser rolodex-stilkortvisningen af ​​alle aktuelt kørende apps ligesom lager Android. Der er ingen tæt app-knap som nogle Samsungs eller andre, da dette er så tæt på lager Android som Google gør det selv. Det betyder, at du skal lukke hver enkelt app ad gangen.

En simpel svejsning af din finger på hvert kort vil skubbe dem væk, og øjeblikkelig lukke applikationen. Eventuelle gemte fremskridt eller websted, du måtte være på, bliver nødt til at genindlæse næste gang du bruger den pågældende app eller være helt væk. Billedet ovenfor viser menuen, og jeg skubber for at rydde YouTube (højre side). Det er det, du er helt klar. Det er så nemt at lukke apps på Moto X Pure.Når du har ryddet alle apps, vil det afsløre skærmen ovenfor og lade dig vide, at der ikke kører nogen apps. Det er en god ide at forlade ting som telefon, beskeder eller endda browseren her, især hvis du bruger disse ofte. Fjernelse af SMS-tekstappen betyder kun, at det skal genstarte på din næste indgående besked, hvor du spilder batteri og CPU-cyklusser. Denne samme regel gælder for alle apps, så lukk kun de, du ikke længere behøver. Store intensive apps som Maps, Navigation eller spil, du kan lukke, men vi anbefaler at holde resten åben.

Læs: Moto X Android 6.0 Marshmallow Detaljer

Google tror på, hvordan Android virker, og tror ikke, at der skal være en helt klar knap her, så Motorola tilføjer heller ikke en. Som følge heraf holder vi os til det og slår kun væk og lukker apps, der er store, som spil eller apps, som du ikke længere behøver. Lad alle de små ting køre, da de ikke skader meget eller forbruger næsten ingen batterilevetid.

Igen skal du kun lukke, hvad der er nødvendigt, og derfor anbefaler vi brugere, at du bare slår væk enkeltapplikationer en ad gangen, de ikke længere behøver, og lad alt andet køre i baggrunden. Android Lollipop vil gøre resten af ​​arbejdet, og holde din Moto X kører glat. Den eneste gang vi ville anbefale at dræbe alle apps, ville være om natten før sengetid, eller hvis du ikke vil bruge telefonen i flere timer. God fornøjelse.