Sådan indstilles eller ryddes standard apps på Galaxy S7 - Artikler

Sådan indstilles eller ryddes standard apps på Galaxy S7

Denne hurtige vejledning vil forklare, hvorfor nogle filer åbner med den forkerte app på Galaxy S7 og hvordan man retter den. Dette er en indstilling kaldet standard apps. De fleste har sikkert set det før, men hurtigt ramt OK eller afvist popupen. Standardprogrammer er, hvad der automatisk åbnes, når du forsøger at se et website-link, downloade en PDF eller lytte til musik.

Hvis du nogensinde har prøvet at åbne en webside eller installeret en anden musikafspiller, har du set popup'en "Set as default application". Fortæller Galaxy S7, hvilken app du vil bruge til at udføre den specifikke opgave. Men ofte vælger ejere den forkerte ting, og fra da af åbner telefonen den forkerte applikation.

Læs: 10 Common Galaxy S7 Problemer og hvordan man løser dem

Når du har ramt ok eller knappen "altid" på popup'en, bruger den automatisk den pågældende app hver gang. Så i stedet for at åbne Google Chrome får du Samsungs webbrowser. Eller i stedet for at spille en sang i Google Musik åbnes der noget andet i stedet. Det er et frustrerende problem, at mange ikke ved, hvordan man retter sig. Især med PDF-filer. Vi er her for at hjælpe. Læs videre for flere detaljer og instruktioner for at rydde standard apps på Galaxy S7. Dette fungerer for alle Android-enheder.Standardprogrammer åbnes automatisk, når de er indstillet

At give brugerne mulighed for at vælge forskellige apps eller tjenester til indhold er flot og viser Android's fleksibilitet, men det giver også problemer. Ovenstående er et billede af tre forskellige apps, der alle kan åbne en PDF- eller HTML-fil. Men hvis du vælger den forkerte, er du ikke heldig. At ramme tilbage og forsøge at vælge noget andet vil ikke fungere. Det bliver nu standard til den app, du valgte første gang.

Hvis du downloader en ny Twitter-app, skal du bruge VLC til at afspille videoer fra et SD-kort eller ofte se PDF-filer. Det kan være nødvendigt at skifte frem og tilbage mellem forskellige apps. Før opdateringen til Android 7.0 Nougat kunne vi vælge at bruge en app "en gang" eller "altid", men nu er det alt eller ingenting.

Så hvis du har åbnet indhold med den forkerte app, og nu åbner det løbende automatisk ting forkert, vi skal rette det. Dette er hvad der hedder "clear default". Dette kan gøres på en app for app-basis også. Betydning vi kan rydde, hvad vi har brug for og holde resten.

Sådan slettes standard apps på Galaxy S7

Indstilling af standardapp er den nemme del. Vælg bare en fra popupen, og du er færdig. Rydning af denne indstilling, så du får et valg af, hvilken app der åbnes næste gang, er ikke så simpelt. Du bliver nødt til at gå ind i indstillinger og manuelt fjerne standardappkontrollerne for enhver app, der giver dig problemer. Uanset om det er en launcher-, video- eller musikafspiller, Google Drive, PDF-viewer og så videre.Instruktioner

  • Gå ind i Indstillinger i appbakken eller ramt det gearformede ikon i meddelelseslinjen
  • VælgeApplikationer fra indstillingsmenuen
  • Tryk på 3-prikker (menuknappen) øverst til højre
  • Vælg Standardprogrammer fra popupen
  • Tap Indstillet som standard halvvejs ned på siden
  • Vælg appen Du vil gerne slette standardindstillingerne på
  • Tryk på Slet standardindstillinger knapBillederne ovenfor skal give dig en ide om, hvad du leder efter. Når i listen over standardapplikationer under hver app det enten siger "Ingen angivet som standard" eller "Sæt som standard." Sidstnævnte betyder, at appen er blevet indstillet af dig, og det kan være nødvendigt at rydde.

Når du har fulgt ovenstående trin, vil den pågældende app ikke længere åbne automatisk som før. Nu, når du forsøger at afspille en sang eller se en PDF, vises den oprindelige pop-up igen og giver dig et valg af, hvilken app den skal bruge fremadrettet.

Processen er den samme for alle apps. Du skal blot gå igennem og rydde standardindstillingerne for enhver app, der forårsager problemer, og du er helt klar. Næste gang er du sikker på at vælge den rigtige for at forhindre yderligere problemer. Den gamle metode til at bruge en app "Once" eller "Always" er ikke længere tilgængelig, så vend dig til at rydde standard appindstillinger på Galaxy S7. Mens du er her, kig på disse 45 andre Galaxy S7 tips og tricks.