Sådan ændrer du dit navn i Clash of Clans - Artikler

Sådan ændrer du dit navn i Clash of Clans

I dag er en opdatering ankommet til et af de største og mest succesfulde mobilspil til Android og iOS, Clash of Clans, og sammen med tonsvis af nye funktioner leverede den endelig noget, som brugere har anmodet om i over to år. Du kan nu nemt ændre dit navn eller kaldenavn (kun en gang) i Clash of Clans, og nedenfor vil vi forklare hvordan.

I aftes og i morges udkom SuperCell en stor opdatering til Clash of Clans på Android og iPhone, der hedder "Air Sweeper update". Og mens dette er rettet mod at afbalancere gameplay, forbedrede funktioner, tweaking multiplayer og klan krige, det også bragt en funktion eller mulighed, der har været hårdt brug for siden spillet blev lanceret for mere end to år siden.

Læs: Sådan overfører Clash of Clans til en ny telefon

Før i dag skulle brugerne sende e-mail til kundesupportlinjen hos Supercell og håber de modtog et svar, så have en gyldig grund til at ændre deres in-game navn, en proces, der ofte har taget lang tid kun til at ende i, at du bliver afvist af spiludviklere. Ved første afspilning advarer det dig om, at du ikke kan ændre dit navn, men brugerne gør uden tvivl dumme navne og fortryder det senere, når de er fuldt afhængige af Clash of Clans, min clan-mates inkluderet. Læs videre for at se, hvor nemt det er at ændre det nu.Opdateringen, der ankom i morges, leverer en ny Air Sweeper-defensive enhed, der i det væsentlige blæser luft og forsinker luftangreb, sandsynligvis alle de mennesker, der angriber med alle balloner eller minions. Det gør ikke nogen skade, men vil bremse de LavaLoon-angreb, du har oplevet.Luftangreb er lidt uretfærdigt og ubalanceret i det seneste, og det vil blive noget bedre med denne nye enhed. Den fulde changelog kan ses her, og der er meget i "Clan War Army Preview" og "Matchmaking tweaks", som du vil tjekke ud. Der er nogle vigtige ændringer, der skal gøre multiplayer og Clan Wars meget forbedret. Når det er sagt, handler det om at ændre dit navn i Clash, så lad os komme i gang.

Instruktioner

Som opdateringen angiver, vil du kun kunne ændre dit navn i Clash of Clans en gang, og det bliver kun en mulighed, når din rådhus når niveau 5. Dette har været en stor klage på fora i flere måneder, og her er hvordan man endelig ændrer det.

Mens du er på det faste hjemområde, kigger du på din base, tryk på den 3-gears formede knap nær nederst til højre på skærmen. Du vil nu bemærke det sammen med alt, hvad der var her før, hvis du trykker på "Indstillinger"Der er en helt ny"Ændre navn"Knappen. Tryk let på dette, men pas på. Klik på billederne nedenfor for forhåndsvisninger i fuld størrelse, og hvordan man trin.

En boks vil popup instruere dig om at indtaste og ændre dit in-game navn, og igen advarer det dig om, at du kun kan ændre dit navn enkelt gang. Indtast det nye navn, du gerne vil nyde under gameplay, og vælg fortsæt. Du bliver bedt om at skrive den igen og bekræfte, at det er hvad du vil, så en tredje bekræftelsesside får dig til at skrive CONFIRM i alle caps. Alt mens du fortæller dig igen og igen, at du måske kun chancer det en gang. Jeg har ikke prøvet det selv, da jeg ikke ønsker at spilde min engangsændring, men spillet vil sandsynligvis genstarte med dit nye navn skiftet. Hvis det tager et øjeblik at ændre, er dette server-side, og ændringerne skal afspejles hurtigt, hvis ikke straks.Det er det, og du er helt klar. Du har nu ændret dit navn i Clash of Clans, den eneste gang du kan gøre det. Det er værd at bemærke, at du stadig sikkert kan ramme fanen Hjælp og support, kontakte os, og email udvikleren og anmode om en navneændring. Du får en email-svar inden du straks siger, at det ikke er muligt, men inden for 1-2 dage kan du få en opfølgningsemail fra en faktisk repræsentant, der vil ændre den for dig.

Dette er ikke ideelt, og tager et par dage at fuldføre. Det betyder, at du vil bruge den helt nye in-game én gang kun navneændring funktion, og vælg klogt, fordi det kunne være din eneste chance. Nu da de har tilføjet dette til de aktuelle spilindstillinger, forventer vi, at e-mail-svarene ikke vil være som tilgivende eller villige til at ændre det til dig.

Du er færdig. Vælg ikke noget dumt, nyd dit nye navn og de forbedrede gameplay tweaks, bedre Clan War match making, og alt andet, der ankom med opdateringen 4/30/2015. Hvis du lige er begyndt på Clash, er der 9 tips til begyndere.