Sådan ændrer du LG G7 Lockscreen & Wallpaper - Artikler

Sådan ændrer du LG G7 Lockscreen & Wallpaper

I denne vejledning viser vi dig hvordan du ændrer LG G7 låseskærmen og tapetbilledet. Disse trin omfatter at tilføje dine egne billeder og fotos eller temaer, i stedet for bare at bruge baggrunden, der fulgte på din telefon.

LGs G7 ThinQ har et stort 6,1-tommers Quad HD-skærm, der ser godt ud, selv med hakket. At få en høj kvalitet og høj opløsning tapet vil se bedre ud og give dig den bedste oplevelse. Vi vil vise dig alle tilpasningsmuligheder, hvordan du ændrer det, og derefter anbefale de bedste steder at få et tapet.

Læs: 10 Almindelige LG G7-problemer og hurtige løsninger

En af grundene til at ændre din låseskærm og tapet er tilpasning. Gør din telefon mere unik og personlig. Vi kan godt lide, at LG har flere muligheder, herunder indstilling af et andet billede til låseskærmen og baggrundsbaggrund. Sådan kommer du i gang.

Sådan ændres LG G7 ThinQ Lock Screen & Wallpaper

Der er et par forskellige måder at ændre låseskærmen eller baggrundsbaggrunden på. Den nemmeste måde er at blot trykke og holde et tomt område på skærmen, og tryk derefter på baggrunde. Du skal blot følge vores instruktioner nedenfor. Du kan endda indstille dit eget billede til låseskærmen, som er forskellig fra baggrunden.

  • Tryk og hold på et blankt område på skærmen (display)
  • Det vil zoome ud til en tilpasningsmenu, vælgTapet
  • Trykke påMine billedereller rul gennem billedgalleriet eller collagegalleriet
  • NuVælg det billede du vil have,afgrøde til at passe, og hitansøge Tapet
  • Vælgestartskærmen, låseskærm ellerbeggeSom de fleste producenter tilføjer LG smukke fotograferingsbilleder og andre billeder med telefonen. På den måde kan du vælge mellem et bredt udvalg af billeder uden at tage billeder eller downloade nye tapeter. TapMine billeder at vælge fra dit eget galleri eller collagen for endnu flere billedvalg. Sådan bruger folk et foto, de tog af deres familie, børn eller kæledyr på deres skærm.

Du kan altid gå til Indstillinger> Skærm> Lås skærm for flere muligheder eller for at ændre baggrunden.

For at finde nogle smukke tapeter som du ser online download den app kaldet Zedge og gennemse deres samling. Sørg for at du får mindst et 1080p HD-billede eller større, så du kan beskære det uden at miste nogen kvalitet. Vi anbefaler et fuldt 2560 x 1440 Quad-HD (eller større) billede til de bedste resultater.

Lås Skærm Baggrund

Hvis du ikke har bemærket under vores instruktioner ovenfor, er det lige så let at tilføje et tapet til låseskærmen. Følg de samme trin, men vælg at bruge et bestemt billede på låseskærmen, ikke startskærmen. Når du finder det billede, du vil bruge og klikker på, spørger telefonen: "Vil du anvende dette på startskærmen, låseskærmen eller begge dele?"

Vælg begge, hvis du kun vil have et billede, eller hvilket område du vil anvende det på. Jeg har et Packers logo på min låseskærm og noget andet, når jeg låser min telefon op.

Andre detaljer og Tilpasning af låseskærm

Desværre handler det om alt hvad du kan ændre på LG G7 låseskærmen. Virksomheden lægger et mikrofon- og kameragenvejstegn i nederste hjørner, men du kan ikke ændre disse til noget andet, som en SMS-app. Du kan dog aktivere den altid viste visning, tilføje ejeroplysninger eller ændre tasterne på skærmen.

Hvis du vil ændre og tilpasse låseskærmen fuldt ud på G7, skal du udskifte startskærmen til startskærmen. Den mest populære app til dette er NOVA Launcher, som er meget tilpasses. Prøv det i dag eller nyd billederne på LG G7. Vi anbefaler også, at ejere leder til Indstillinger og søger efter temaer, så prøv et nyt udseende og tema fra LG-temaparken.

Mens du er her, tjek disse 10 bedste LG G7 tilfælde.