Sådan ændres Galaxy S8-skærmopløsningen - Artikler

Sådan ændres Galaxy S8-skærmopløsningen

Samsungs fantastiske nye Galaxy S8 og Galaxy S8 + har store og smukke højopløsningsskærme. Kommer ind på 5,8 eller 6,2-tommer med en Quad-HD Infinity Display. Men Samsung skifter det til 1080p HD ud af kassen. For de undrende, hvordan ændrer du skærmopløsningen på Galaxy S8.

Heldigvis er disse telefoner meget tilpasselige og det er en mulighed i indstillinger. Som forventet er det lige i skærmindstillingerne en opløsningsregulator, der nemt kan justere dette til din smag. Fuldstændige instruktioner kan findes nedenfor.

Læs: 15 Common Galaxy S8 Problemer og hvordan man løser dem

Vi så dette sidste år med Galaxy S7 og S7 Edge. Sandsynligvis i et forsøg på at forbedre ydelsen eller batterilevetiden. Eller bare for at give ejere flere muligheder. Og mens det er svært at bemærke forskellen, vil nogle have den fulde opløsning, de har betalt for.At være sat til 1080p skærmen er skarp og levende, videoer er gode, og det er en behagelig oplevelse, som de fleste vil elske. Faktisk bemærker jeg ikke engang forskellen ned til 1080p med Galaxy S8 +. Nogle vil dog, hvorfor vi er glade for at se dette være en hurtig mulighed i indstillinger.

Sådan ændres Galaxy S8-skærmopløsningen

  • Træk notifikationslinjen ned og tryk på gearformet indstillingsknap
  • Eller gå ind i applikationsbakken og find Indstillinger
  • Rul ned og vælg Skærm
  • Vælge Skærmopløsning
  • Vælg 2560 x 1440 WQHD + eller hvad du vil have
  • Så hitansøgeDet tager kun nogle få vandhaner i indstillinger, og du nyder øjeblikkeligt apps, tekst, film og video i 2k. Når ejerne har ramt, vil det tage et øjeblik at ændre sig, og du får se en flimmer på skærmen. I lighed med at ændre opløsningen på en stationær computerskærm.

Alternativt ser vi rapporter, at mange faktisk har sænket Galaxy S8 til 720p, hvilket er en anden mulighed for ejere. Mens ændringen til 1080p ikke har en stor indvirkning på batteriets levetid, gør 720p sikkert. En bruger på Reddit hævdede, at han fik over 8 timers skærmtid i en enkelt opladning. Alt takket være sænkning til 720p.

Andre detaljer

Er dette en forandring værd at gøre? Det er op til dig. Heldigvis tilføjede Samsung virkelig en masse tilpasning til disse telefoner. Så oplevelsen kan være helt skræddersyet til at passe til dine behov og ønsker. Det er også værd at bemærke, at vælge "Screen zoom og font" har en masse ekstra muligheder. Kan lide at justere billedformatet eller ikonets skalering (størrelse) samt enhedens skrifttype. Leverer et niveau af præcision og tilpasning, som mange vil nyde.

Der er også et nyt blåt lysfilter, der grundlæggende er en nattilstand, der fjerner blå farve fra skærmen. Dette er angiveligt lettere på øjnene, især om natten, og kan hjælpe smartphone-brugere til at falde i søvn lettere. For ikke at nævne forårsage mindre øjenstamme.

Til sidst, hver gang du genstarter Galaxy S8 eller S8 +, går skærmen tilbage til 1080p. Det betyder, at du skal ændre det igen. Bortset fra det er vi alle færdige. Mens du er her, kig på disse bedste Galaxy S8 + skærmbeskyttere og hold din enhed kigget nyt.