Sådan køber du din ven eller familiemedlem en Xbox One eller PS4 - Artikler

Sådan køber du din ven eller familiemedlem en Xbox One eller PS4

Når du køber en Xbox One eller PS4, er der så meget, du skal vide. Noget så enkelt som hvilket konsolpakke at købe kan hurtigt blive en lang diskussion om funktionerne og forbeholdene for hver controller og hver onlinetjeneste. Alt dette kompleks gør Xbox One og PS4-købere til et let mål for en sælger, der ønsker at sprede en kurv, der er fyldt med noget eller alt, hvad de muligvis kan.

I denne vejledning går vi igennem at købe en Xbox One eller PS4 til en ven eller et familiemedlem, så du er forberedt, når du går ind i en butik som GameStop eller Wal-Mart.Før vi begynder, er der nogle oplysninger, du skal indsamle. Hvis du kan, kan du finde ud af, hvilke spil din ven eller familiemedlem er i. Det er også vigtigt, at du finder ud af, om de allerede har et spil system, og hvem det er. Lad os begynde.

Læs: Xbox One vs PS4 - Hvad er der nu?

Consoles & Console Bundles

Lad os starte med det grundlæggende. Når vi hører nogen, siger at de køber en Xbox One eller PS4, har vi tendens til at tro, at det er slutningen af ​​diskussionen. At købe en videospilkonsol er ikke som at købe en kasse med korn. Det er mere som at købe en ny eller brugt bil.

Både Xbox One og PS4 kommer i forskellige konfigurationer og bundter. Forskellige attributter i konsollen gør sig til forskellige ting. For eksempel er der en hvid Xbox One med Sunset Overdrive der har samme internals som den sorte version, men menes som en samlerobjekt.

Lad os gå igennem dem. På Xbox One side af ting er der to grundlæggende konsolbundter tilgængelige. Den første er Xbox One med Kinect 2 sensor, der koster $ 449. Denne sensor lader Xbox One identificere personer i et værelse og styre spil med bare deres hænder.Læs: Skal du købe en Kinect 2-sensor til din Xbox One?

Der er også bare et simpelt Xbox One-pakke, der koster 349 dollar og indeholder ikke en Kinect 2-sensor. Der findes to forskellige spilpakker, den $ 349 Xbox One med Assassin's Creed Unity og $ 349 Xbox One-pakken med Halo: The Master Chief Collection. Jeg skal bemærke, at $ 449 Xbox One med Kinect 2 sensor leveres med en gratis kopi af Assassin's Creed Unity også.

Læs: Xbox One Købsvejledning - Hvilken Xbox skal du købe?

I løbet af ferien tilbød Sony et PS4-pakke, der omfattede et af fire spil. Det ser ud til at være gået væk nu. I stedet er den $ 399 PS4, der giver brugerne en gratis kopi af Den sidste af os remastered.

Vælg det konsolpakke, der passer bedst til dit familiemedlem eller en ven. Hvis de er gode til første person shooters, så er Master Chief Collection er en god start, for eksempel. Det er en god ide at undersøge hvilken konsol din ven eller familiemedlem har nu, fordi du virkelig vil få dem til at komplimentere det, de allerede har i deres samling. Chancerne er, at hvis de har en Xbox 360, vil de have en Xbox One. Hvis de vil have en PS4, har de sandsynligvis en PS3 allerede.

Spil

Hver spiller har en genre eller to, som de foretrækker. Hvis du er forpligtet til at købe din ven eller familiemedlem et ekstra spil, er det en god ide at vide, hvad deres præference er.

Læs: 15 Spændende PS4-spil

Sig, at du har set dem lege eller hørt, at de snakker om Glorie. glorie er en første person shooter, så det er rimeligt at antage, at de kan lide skydespil. Der er andre typer spil, Grand Theft Auto 5 er et åbent spil. Der er afslappede spil som Frugt Ninja Kinect også.Uncharted 4: En tyvs endeer et eventyrspil.Uanset hvilket spil du køber, kender dit publikum. Hvert spil leveres med en rating på dens omslag fra ESRB eller Electronic Software Ratings Board. Hvis du køber til et barn, vil du sige væk fra spil, der har en rating på M for Ældre, A for kun voksne eller endda T for Teen. Der er spil, der er klassificeret E for alle. Hvis du køber for en voksen, skal du ikke bekymre dig om vurderingerne og vær ikke foruroliget, når du bliver bedt om at vise dit id for en moden titel.

Læs: Xbox One Køb Guide - Hvad Xbox One-spil skal du købe?

tilbehør

Beslutning om hvilken konsol at få udgangspunkt i, hvilken enhed de allerede har, er nøglen, fordi der er mange små ting, der går i at eje en videospilkonsol.

Begge konsoller kræver, at brugere opretter en konto med deres service gratis. Derudover har brugere brug for Xbox Live Gold eller PlayStation Plus, før de kan spille online med deres venner. Ingen af ​​dem er gratis, så du vil måske faktorere det i din købspris. Xbox Live Gold koster $ 59,99 om året eller $ 9,99 om måneden. PlayStation Plus koster $ 49,99 om året eller $ 9,99 om måneden. Hvis de allerede har en konsol, er chancerne også, at de allerede har et abonnement på enten, hvorfor du vil blive med det økosystem, de allerede har investeret i. Begrænset tid gratis pass er inkluderet med hver, så det er ikke noget du absolut nødt til at købe, når du afhenter deres konsol.Alt hvad de behøver for at komme i gang med, skal være inden i boksen. PS4s trådløse controller har et indbygget batteri. Microsofts Xbox One-controller gør det ikke, men der er et nyt sæt batterier inkluderet. Begge kommer med mikrofoner til voice chatting online og et strømkabel. Der er også et HDMI-kabel, som de skal tilslutte til deres HDMI-udstyrede fjernsyn. Bare rolig; hvert tv, der sælges i de sidste fire til fem år eller længe, ​​har HDMI. Det ville ikke skade for at sikre, at tv'et de selv ejer dog.

Tips til ikke at blive scammed

Meget kan ske, når du køber en videospilkonsol. Her er nogle ting at passe på.

Først må du ikke lade kontorist tale dig til forudbestilling eller købe noget, du ikke har undersøgt. GameStop vil forsøge at skubbe en forhåndsordre på nogen for en ekstra $ 5. Politisk tilbagegang. Hvis du beslutter at købe et spil, der er adskilt fra et bundt, skal du sørge for, at det, de sælger dig, er spillet og ikke en digital tilføjelse. Nogle gange er det let at forvirre de to.

Læs: Få ikke scammed Køb en Xbox One eller PS4: 3 tips til at undgå en rip-off

For det andet vil du blive spurgt, om du vil købe en garanti til din konsol. Begge konsoller leveres med et års garanti, men at tilføje ekstra beskyttelse gør ikke ondt. Jeg ville lade den person, du giver konsollen, bestemme, om det er en investering, de ønsker at lave.

Held og lykke med dit Xbox One eller PS4 køb.