Sådan køber du filmbilletter med Siri i iOS 6.1 - Artikler

Sådan køber du filmbilletter med Siri i iOS 6.1

Med iOS 6.1-brugere kan Siri og Fandango købe filmbilletter med deres stemme og et tryk.

Med det nye værktøj er det nemt at gå fra at se, hvad der spiller på en lokal biograf for at reservere dine pladser.

Brugere skal opdatere til iOS 6.1 og installere Fandango appen for at få processen til at fungere.

Der er ingen ekstra gebyrer fra Apple til at købe billetter hos Siri og Fandango, men brugerne skal betale Fandango's gebyr.

Sådan køber du filmbilletter med Siri og Fandango

For at komme i gang, aktiver Siri med et langt tryk på home-knappen. Dette vil starte Siri og anmode brugerne om at stille deres spørgsmål med et bip.

Brugere kan starte med at spørge, "Hvilke film er der på?", eller siger, "Køb billetter til [filmnavn]. "

Herfra fortælle Siri hvilken film du vil købe billetter til og den visetid du vil se filmen. Siri søger efter billetter på Fandango, og hvis du ikke har den installerede app, bliver du bedt om at downloade den gratis app.

Næste op, tryk på Køb billetter at starte Fandango-appen.IOS 6.1 lader brugerne købe filmbilletter med Siri og Fandango.

Her vælger du hvor mange billetter du har brug for til voksne og børn og bevæge dig gennem checkout processen.

Hvis teatret understøtter mobile billetter, kan du tilføje billetterne til PassBook for at vise dem direkte til billettageren og hoppe over lange linjer.

For andre teatre skal du vise billetsalderen et bekræftelsesnummer eller det kreditkort, der bruges til at foretage købet.

Læs: Sådan opdateres til iOS 6.1

Udover at købe filmbilletter, kan brugerne bede Siri om at vise trailere af nye film og sende beskeder til venner eller sende til Facebook og Twitter for at få andre til at deltage i dig, selvom Siri endnu ikke har ladet brugerne tweet filmens navn og tid når de køber.