Sådan Boost Din iPhone Signal - Artikler

Sådan Boost Din iPhone Signal

For tidspunkter, hvor du har svært ved at modtage modtagelse på din iPhone, så kan du øge dit iPhone-signal, så du forhåbentlig aldrig vil ringe igen.

Som Verizon-annoncerne engang sagde, "Kan du her mig nu?" Er blevet ganske populært. At miste dit telefonsignal er måske en af ​​de mest irriterende ting, der skal ske. Et minut chatter du i telefonen med en ven om nogle vigtige detaljer, når du pludselig mister opkaldet, alt sammen fordi du ikke har god modtagelse .

Dette er noget, som mange brugere er bekendt med, desværre, men der er måder at komme rundt om det. Uanset om du har dårlig modtagelse i dit hus, eller hvis du lige ender med at få et dårligt signal, mens du er ude og ved, er der en håndfuld måder at øge dit iPhone signal.

Nogle metoder her koster dig ingenting, mens andre kan have en up-front-pris, der vil rette din iPhone-modtagelse til gode.

Hvis jeg beskriver dig, skal du læse for at finde ud af måder, du kan øge dit iPhone signal.

Brug WiFi

Dette er måske den nemmeste og hurtigste løsning på dine iPhone-signalproblemer. Det fastsætter ikke nødvendigvis modtagelsesproblemerne selv, men det er et alternativ, der er bedre end at bruge celletårne ​​alligevel.FaceTime Audio i iOS 8 lyder godt.

Brug af WiFi til telefonopkald, SMS-beskeder, e-mail-mails, etc. springer normalt bedre end brugen af ​​celletårne ​​afhængigt af WiFi-forbindelsens hastighed.

Hvis du er hjemme, kan du bruge dit eget WiFi-netværk, og hvis du er ude om det, kan du normalt finde en gratis WiFi-forbindelse, næsten overalt.

Desværre kræver telefonopkald via WiFi visse apps, medmindre du og din opkalder begge har iPhones, i så fald kan du bruge FaceTime Audio. Ellers tilbyder nogle operatører (som T-Mobile) WiFi-opkald uden at skulle bruge andre apps.

Til SMSing sender iMessage beskeder til andre iPhone-brugere via WiFi. Ellers kan du bruge apps som FaceBook Messenger eller WhatsApp til at sende sms'er til ikke-iPhone brugere, lige så længe de også har samme app.

Få en Signal-Boosting sag

Selv om det virker gimmicky (og det er formentlig for det meste), kan et signalstimulerende iPhone-tilfælde i det mindste give dig en bedre chance for at få bedre modtagelse, mens du er ude og om.Reach79-sagen er måske den mest populære signalstimulerende sag til iPhone lige nu, og det hævder at øge din modtagelse, når du har et dårligt signal med 2x. Det vil ikke øge din WiFi signalstyrke, men hvis du har problemer med at få en god celleforbindelse, siges denne sag for at hjælpe med det.

Re / Kode prøvede sagen for sig selv og havde blandede resultater. Nogle gange fungerede det ganske godt og andre gange hjalp det slet ikke. Det er bestemt noget, der ikke vil skade dine chancer, så det er i det mindste værd at prøve, hvis du er syg for konstant at få dårlig modtagelse på din iPhone.

Få en Home Network Extender

Måske er det værste sted at få dårlig modtagelse i dit eget hjem. Der er dog enkle løsninger til det.Du kan købe en reception booster til dit hus, der kan fungere som et miniature celtårn af slags for at øge din modtagelse, mens du er hjemme.

For eksempel har AT & T det, der hedder MicroCell, som er en routerlignende enhed, der forbinder til dit hjem internet, men giver dig et celle signal boost, og så længe du er inden for 40 fod af enheden, kan du have en forstærket signal på din telefon.

AT & T noterer ikke en pris for enheden, så du skal muligvis gå ind i en AT & T butik og spørge en repræsentant om at få det i dit hjem. Hvis du er på en anden transportør, gør det heller ikke ondt at gå ind i en respektive butik og spørge en forhandler om mulige lignende løsninger.

Andre små tricks

Bortset fra de større reparationer ovenfor er der en håndfuld mindre tricks, der måske eller måske ikke virker, men de er i det mindste værd at prøve, da de ikke koster noget for dig.Et trick, der kan virke, oplader din iPhone til et fuldt batteri, da et lavt batteri ikke giver nok juice til at søge efter et anstændigt celle signal. Jeg har også hørt, at fjernelse af SIM-kortet, rensning af det og genindsættelse af det, kan hjælpe med at løse dårlig modtagelse. Igen er det et forsøg værd, men det er nok ikke det bedste, du kan gøre.

Hvis du foretager en simpel genstart af din iPhone, kan du løse eventuelle modtagelsesproblemer, hvilket giver det en ny start. Hvis det ikke virker, kan du også nulstille din iPhones netværksindstillinger ved at navigere til Indstillinger> Generelt> Nulstil> Nulstil netværksindstillinger. Dette vil slette eventuelle præ-gemte WiFi-adgangskoder, du har, så vær opmærksom på det, før du nulstiller det.