Sådan får du et Skype-interview: Tips til at få et godt indtryk på jobinterviews (video) - Artikler

Sådan får du et Skype-interview: Tips til at få et godt indtryk på jobinterviews (video)I dag er videointerviews blevet så populære som telefoninterviews for at indsnævre potentielle jobkandidater, og Skype er en service til mange virksomheder. Hvis du vil have et godt indtryk på en Skype-jobsamtale, skal du være forberedt på et videointerview. Skype delte bare en samling af tips fra Jeff Garber af 360 Job Interview for at finde ud af, hvad du skal vide, før du sidder ned foran dit webcam.

Skype har indsendt to versioner af tips til brug af Skype til jobsamtaler. Vi har indlejret den korte version nedenfor, men hvis du har brug for et godt indtryk under interviewet, kan du også tjekke den lange version også.

Ud over tipsene i videoen har Skype indsendt en samling af tips til forberedelse til et videointerview. Vi har fremhævet nogle af vores favoritter nedenfor.

Skype Interview Tips

  • Kendskab til teknologien i Skype. I dag bruger mange virksomheder over hele verden Skype som et værktøj til at forbinde. Video er det foretrukne værktøj for mange arbejdsgivere. Garber siger, at det er kritisk, at den potentielle kandidat viser et komfortniveau med, hvad Skype kan gøre og hvordan man skal håndtere teknologien.
  • Tilbring tid med Skype forud for interviewet. Start ikke din praksis med din første jobsamtale. Øv med Skype før interviewet. Spil med det. Lær hvordan det virker, og hvad det kan gøre. På denne måde øger du din fortrolighed med Skype og hvordan du får det til at fungere bedst for dig. Din jobsamtale er en gang, du ikke har råd til at vinge det. Øv dig omhyggeligt.
  • Vær forberedt - dette er et rigtigt interview. Bare fordi interviewet er gjort over Skype betyder det ikke, at det ikke er alvorligt. Du er nødt til at nærme sig det med al den alvor og forberedelse, du ville give til et levende, personligt møde.
  • Kjole passende. Kjole i henhold til kulturen og hvordan en jobkandidat skal vises. Det er ikke tid til tanktoppe eller strandtøj. Også, Garber gør en interessant kommentar til at klæde sig fra hoved til tå. Mange tror, ​​at da de skal være på kamera, behøver de ikke at klæde sig op og ned. Han advarer om, at du aldrig ved, når du måske skal stå op under interviewet. Hvis det sker, vil du ikke have den potentielle arbejdsgiver at se, at du bærer cut-offs med forretningsklær på toppen!
  • Sørg for, at belysningen er god. Et af de vigtigste funktioner i video er belysning. Hvis det er nødvendigt, få en lampe, der kan være foran dig (halogenlamper fungerer ofte godt for dette). Du vil måske også overveje en tur til en fotobutik for at få et lille belysningssæt, hvis du vil præsentere i et særligt mørkt miljø.

Det skal være ret indlysende, men sørg for, at du gør Skype-interviewet på et hjemmekontor eller en anden professionel udseende. Forsøg ikke at presse i et interview i kaffebaren eller på din iPhone.

Tipene berører belysning og har en højhastighedsforbundet forbindelse, men du bør også sørge for, at dit webcam er af høj kvalitet. Mange ældre og budget notebooks har bare knogler webkameraer, der ikke leverer et meget smigrende blik til intervieweren i den anden ende. Hvis du vil sørge for at du ser godt ud, skal du hente en [amazon_link id = "B003LVZO92" target = "_ blank" container = "" container_class = ""] HD webcam for omkring $ 50 [/ amazon_link] for at sikre dig god udseende.

Hvis du ikke har en god mikrofon, kan du parre et Bluetooth-headset med din computer for bedre lyd.Hvis du er i tvivl, lav et par testopkald for at se, hvad modtageren tænker på din lydkvalitet.

Endelig husk at intervieweren kan se dig og på video interviews er det let at fortælle, om nogen ikke er opmærksom. Det kan være fristende at kontrollere din Facebook eller e-mail under et langt spørgsmål, men vær opmærksom på, at det er meget indlysende.