Harry Potter Wizards Unite Release Date, Detaljer og funktioner - Artikler

Harry Potter Wizards Unite Release Date, Detaljer og funktioner

Det Harry Potter Wizards Unite udgivelsesdato ankommer engang i år, og du er bedre klar, når den gør det. Brug denne sammenbrud for at lære alt om det nye smartphone-spil's funktioner, krav og rygtet gameplay.

Hvis du fandt Pokémon GO interessant, du vil elskeHarry Potter Wizards Unite. Niantic Labs, det firma, der udviklede Pokemon GO, arbejder sammen med Warner Brothers om denne nye titel. Ligesom den 2016 hit, Trollkarler forene vil opgaver dig med roaming din by og by for at finde væsner og karakter opgraderinger. Forvent spillet til at understrege at lege med andre mennesker og møde op på forskellige steder for at dele ressourcer.Her er alt hvad vi ved om Harry Potter Wizards Unite frigøre.

Hvornår er Harry Potter Wizards Unite Release Date?

Niantic Labs og Warner Brothers har ikke deltaget embedsmanden Harry Potter Wizards Unite udgivelsesdato endnu. Det er trods annonceringen af ​​det nye mobile spil i oktober 2017.

Når det er sagt, har vi en generel ide om, hvornår spillet kommer. Forventer Harry Potter Wizards Unite at ankomme i Google Play Butik og iTunes App Store en gang i sommer. De to bekræftede spillet vil lancere engang i 2018, og det ved vi Pokémon GO skyldes noget af sin succes til sommerens lancering. Det varme vejr og længere dage opfordrede spillerne til at gå ud og udforske deres kvarter for at finde nye skabninger.

Læs: Bedste første person shooter spil til iPhone i 2018

Wizards forene funktioner

Vi ved mere om Harry Potter Wizards Unite funktioner end vi gør noget andet.

Spillets officielle hjemmeside bekræfter, at spillerne bliver nødt til at udforske verden omkring dem. Hvis du gør det, vil du låse op for "mystiske artefakter." Det er uklart, om disse genstande er trinkets fra Harry Potter bøger - som Philosopher's Stone - eller nye ting lavet til Harry Potter Wizards Unite.

Vi ved også, at spillerne vil lære at kaste magi i spillet, men hvordan den funktion vil fungere, er også uklar. Augmented reality games bruger din smartphones sensorer til at få spillet til at virke som om det foregår i den virkelige verden. Casting en stave kan kræve at blomstre din telefon på en bestemt måde, for eksempel. I bøgerne og filmene er det lige så vigtigt, at du bevæger din tavle som du udfører en stave, som du siger stavningen.Forventer Trollkarler forene Væsner vises foran dig som Pokémon i Pokémon GO.

Læs: Harry Potter Wizards Unite: 5 ting vi ønsker i spillet

Harry Potter Wizards Unite kan have en sorteringsceremoni for at afgøre, hvilket Hogwarts hus din karakter tilhører. Da Niantic's spil altid har konkurrerende fraktioner af spillere, ser det ud som en lås, og Hogwarts huse er en naturlig form for det.

Langt om længe, Harry Potter Wizards Unite omfatter dyrene og tegnene, som bøgerne og filmene er kendt for. Spillets officielle hjemmeside siger det. Vi ved desværre ikke, hvem disse tegn er. Tæl på Warner Brothers og Niantic tilføje flere tegn til spillet over tid. Forvent også at spillet skal bruge din smartphones kamera til at få tegn og magiske dyr frem som om de står eller sidder foran dig.

Hvad Smartphone kan spille guider sammenForventer Harry Potter Wizards Unite at installere på alle mellemstore Android-smartphones og iPhones fra de sidste fire år eller deromkring.

Jo flere mennesker kan installere Harry Potter Wizards Unite på deres telefon, jo større chance er det for at gyde et stort samfund. Udviklere har brug for deres spil på så mange enheder som muligt for at det skal lykkes. Det betyder at holde ressourcekravene til deres spil lavt nok, at millioner kan downloade det til deres telefon og spille sammen.

Læs: Bedste Casual Spil til Android i 2018

Hvis din smartphone mødes Pokémon GO's krav, der er en meget god chance det vil mødes Harry Potter Wizards Unite er krav.

Pokémon GO kræver, at Android-telefoner har Android 4.4 installeret og 2 GB RAM eller mere. For den bedste oplevelse har din enhed brug for en GPS-sensor. Spillet bruger den sensor til at bestemme, hvor du er, og overlejre PokeStops og Gyms på dit kort.

Du skal have iOS 9 til at spille Pokémon GO på en Apple iPhone, iPad eller iPod Touch. Spillet virker på Apple smartphones så gamle som iPhone 5.

Læs: Hvilken telefon arbejder med Pokémon GO?

Selvom din smartphone opfylder disse krav, kan du muligvis ikke få alle de forstørrede virkelighedsfunktioner den anden Trollkarler forene spillere får. For eksempel, Pokémon GO's skabninger vises kun som om de står foran dig i den virkelige verden, når din telefon er stærk nok til at understøtte det. Ellers har Pokémon bare en generisk baggrund bag dem, når du støder på dem.

Harry Potter Wizards forener beta detaljer

EN Harry Potter Wizards Unite Beta i foråret føles som en sikkerhed, selvom Niantic ikke bekræfter det endnu.

Vi kan regne med en Harry Potter Wizards Unite Beta, fordi udviklere skal teste mobile spil, der har de funktioner, dette spil vil have før udgivelsen. Faktisk har Warner Brothers og Niantic Labs flere grunde til at holde en beta end andre mobile spil. Niantic brugte uger til at tackle stabilitetsproblemer og fastsætte problemer efterPokémon GO lanceret i 2016 med ødelagte servere og en knap fungerende app. Virksomheden vil gøre alt, hvad det kan for at stoppe det der sker med denne udgivelse.

Læs: Bedste gratis Android spil af 2018

Hvordan man hører om Harry Potter-guiderne, forener udgivelsen så snart som det skerGå ikke glip af nogen Harry Potter Wizards Unite release detaljer. Den officielle Harry Potter Wizards Unite hjemmeside giver dig mulighed for at tilmelde dig spilets nyhedsbrev i dag. Hvis du tilføjer din email, sender Niantic Labs dig nyheder om spillets udgivelse og detaljer om, hvad der kommer i øjeblikket, disse detaljer er klar til at dele.

Desværre tillader webstedet dig ikke at oprette et brugernavn til din karakter eller vælge et Hogwarts-hus endnu.

15 Bedste First Person Shooter Spil til iPhone

Guns of BoomGuns of Boom er et hardcore multiplayer første person shooter spil, der leverer konsollignende (men sjov) 3D-grafik og actionfyldt kamp. Dette er et af de bedste FPS-spil til at ramme iPhone i nyere hukommelse.

Spillere vil elske den fantastiske 3D-grafik, selvom de har en tegneserieagtig følelse, der ligner Team Fortress fra de gamle pc-dage. Det handler om high octane multiplayer kampe, hvor du løber rundt som skør og skyder alt, der bevæger sig.

Engagere i online PvP kampe på en række forskellige kort, ved hjælp af forskellige dødbringende våben, samt frag granater og med kits. Du får fat i ting hurtigt, eller bruger auto-brand-funktionen, men det tager stadig tid at beherske. Kontrolerne og grafikken er så store, du begynder at svede fra den intense headshot-handling.

Der er over 48 våben at vælge imellem, kontrollerne er lette at hænge på, og du kan hurtigt brænde gennem 2-3 timer, bare at kæmpe efter kamp.

Download det nu gratis