GTA Online Halloween Event: Alt, hvad du behøver at vide - Artikler

GTA Online Halloween Event: Alt, hvad du behøver at vide

På nuværende tidspunkt er videospiludvikler Rockstar Games vant til sine spillere GTA Online RPG oversvømmer spillets servere hver ferie på udkig efter en spænding, og endnu en gang er det helt fint at forpligte. I denne uge starter spillet, hvad det kalder GTA Online Halloween Event. I det væsentlige giver det brugerne mulighed for at tjene nogle seje ting til deres in-game karakter og få spooked på samme tid.

Lanceret i 2013, GTA Online er bundtet med hver enkelt kopi af Grand Theft Auto 5. Mens hovedspillet er frosset i tid, så Rockstar kan fortælle historien om Franklin, Trevor og Michael, GTA Online handler om spillere. Som sådan ændrer det sig ofte for at afspejle, hvad der foregår i den virkelige verden, som spillerne ville være interesseret i. Det tilbydes feriebegivenheder i nogen tid. I feriesæsonen sner det i spillet.Læs: 10 fantastiske ting du kan gøre i GTA Online

GTA Halloween Event giver spillerne et stort Trick eller Treat tema grund til at dykke tilbage i GTA Online på et tidspunkt, hvor de måske er mere tilbøjelige til at hente nye hits, som Skyrim eller Slagmark 1 Her er alt, hvad du behøver at vide om arrangementet.

GTA Online Halloween Event: Nyt indhold

Det GTA Online Halloween Event er en del mulighed for Rockstar at tilføje nyt indhold til spillet og et indholdsalg. Arrangementet startede i morges den 28. oktober.

Den nye indholdsdel af opdateringen er ret begrænset. Der er en ny Sanctus Motorcykel, som spillere kan tilpasse med mørke ornamenter. Disse ornamenter omfatter en hvid kranie med glødende røde øjne. Det nye køretøj passer til en stor indholds opdatering GTA Online fik tidligere i år. Det fokuserede udelukkende på cykler, så brugerne skabte Biker Gangs med deres egne sammenstødsstrømme, skjulte steder, missioner og operationelle strukturer.Tre gratis horror tema T-shirts er tilgængelige for alle, der bare logger ind i spillet mellem nu og 7 november.

Inkluderet i opstillingen af ​​nyt indhold er GTA Lost vs Damned Mode. Det er også Halloween tema. I den nye Versus Mode, slutter spillerne på siden af ​​godt eller ondt. En rustning fordel forskyder til hver side, afhængigt af en super accelereret dag eller nat cyklus. Mørke, som du måske har gættet, gavner djævelerne i 60 sekunder. God får et løft i rustning, sundhed og bedre våben, når solen er ude.

Læs: GTA Online i 2016: Hvad du behøver at vide

Som det har med nogle tilstande i fortiden, giver Rockstar brugerne en rigtig god grund til i det mindste at prøve Lost vs Damned Mode. Det uddeler dobbelt kontanter og omdømme for mode indtil 7. november. Slasher, Beast vs Slasher og Come Out to Play Modes giver dobbelt belønninger den 31. oktober.

Da dette ikke er det første GTA Online Halloween-arrangement, har Rockstar allerede en temmelig omfattende liste over temaartikler i spillet allerede. Det tilføjer dem tilbage til spillets butikker også.

GTA Online Halloween Event: Indholdsudsalg

Mens GTA Online Halloween-arrangementet finder sted, holder Rockstar et jubilæums specialsalg på nogle af de mest eftertragtede elementer i spillet. I stedet for at vælge en smattering fra hele spillet, valgte studiet at sælge varer, der blev udgivet til hver større opdatering, spillet har haft. Vandmanden Yacht fra ledere og andre kriminelle er til salg. Så er Custom Dunk bilen fra Lowriders & Custom Classics Update. Hvert vare på salg har haft en omkostningsnedskæring med 30 procent. Disse tilbud varer indtil 7. november.For at fejre jubilæet giver Rockstar også brugere, der logger ind i spillet mellem nu og 1. november $ 250.000 i cash-cash for at gøre ingenting overhovedet. Valutakursen kan gå hen imod en af ​​disse diskonterede varer eller noget andet, som spillerne ønsker.