6 Google Pixel 2-funktioner, vi ønsker i 2017 - Artikler

6 Google Pixel 2-funktioner, vi ønsker i 2017

Dette er de nye Google Pixel 2-funktioner og designændringer, vi ønsker at se fra 2017 Pixel. Nylige Pixel 2 rygter siger ikke meget, men vi har stadig en god ide om hvad der kommer. Med samtaler af et dobbeltkamera system vises bezel-fri som LG G6 til vandtætning og større skærme.

Det er stadig tidligt, men alle tegn peger på Google endnu engang at tilbyde to Pixel-telefoner i 2017. En med en traditionel skærmstørrelse og en anden Pixel XL til at tage på iPhone 8 og Galaxy Note 8.

Læs: Pixel 2 Udgivelsesdato, Funktioner, Specifikationer og rygter

Den oprindelige Pixel viste, at Google kunne skabe en fremragende smartphone oplevelse, der konkurrerer med konkurrencen. Og det gjorde det i en meget kort tidsramme. Nu hvor skaberne af Android har et helt år til at planlægge en anden telefon, er potentielle købere meget spændte.

Hvis Pixel forlod du vil have noget mere, og du gik videre på Galaxy S8, er der en liste over Pixel 2-funktioner og designændringer, vi gerne vil se og forvente.Fan-made koncept af Pixel 2

Indtil videre peger alle tegn på, at Google frigiver to Pixel-telefoner igen i år. Tidlige rygter foreslog tre skulle komme, men mid-range-indstillingen blev annulleret. Derudover hævder disse rygter, at HTC vil fremstille den mindre enhed til Google, mens LG har ansvaret for den større Pixel XL 2.

Vi forventer at se udgivelsesdatoen for Pixel 2 i oktober, hvilket svarer til det årlige Google Nexus og Pixel-tilbud. Mens det er for tidligt at vælge en bestemt dato, er forventningen. Udgivelsen kan dog ændres med store telefoner som Galaxy Note 8 og iPhone 8, der rygter for september.

Lige nu er det usandsynligt, at Google vil levere alle de funktioner, vi ønsker, men der er en god chance for, at de fleste på vores liste vil gøre kuttet. Pixel 2 er en vigtig udgivelse til Google, og vi mistanke om, at denne telefon vil levere en af ​​de bedste Android-oplevelser til dato.

Pixel 2: Et bedre design


Google Pixel-designet er noget, mange brugere klagede over i 2016. Når det er sagt, lavede HTC en fantastisk telefon, der er ekstremt holdbar og følte sig god at bruge. Designet voksede på min tid, og vi har set lignende kommentarer på nettet.

Selvom nogle stadig hævder det så for meget som iPhone. Eller at glaspladen og vinduet på bagsiden var unødvendigt. Der var heller ingen front-facing højttalere som Nexus 6P.

For dem, der ikke ved, slog Google en Nexus-telefon i sidste øjeblik og valgte simpelthen HTC til at oprette to telefoner, der blev Pixel og Pixel XL. Udviklingscyklussen blev forhastet, og selv om den blev solgt som den første telefon "lavet ind og ud af Google", er det bare ikke tilfældet.

I 2017 har Google nu et helt år under sit bælte, en fuld udviklingscyklus og masser af tid til virkelig at skabe sin vision for den første Android 8.0-smartphone. På samme tid vil Google holde designet, så købere ved, at det faktisk er en Pixel-enhed? Nexus lineup sætter sig aldrig fast i et designsprog, så intet vil overraske os her.

Google Moto X er stadig en million millioner elskede, Pixel er stadig populær, og hvis firmaet virkelig designer Pixel 2 ind og ud, kan vi forvente store ting.

Med det hele ud af vejen, her er hvad vi ønsker. Et premium design, der er endnu mere poleret og har sin egen identitet. Tag med to fremadvendte højttalere, eller i det mindste stereohøjttalere. Designet kunne endda lade plads til to kameraer på bagsiden og en fingeraftrykssensor indbygget i glasset. Tilføj alt dette til en fancy titanium eller keramisk krop, og vi vil være meget interesserede.