Galaxy S8 + vs Galaxy S6 Edge Plus: Hvad skal man vide - Artikler

Galaxy S8 + vs Galaxy S6 Edge Plus: Hvad skal man vide

Når det kommer til at købe en stor skærm Android smartphone Samsung enheder er normalt et af de bedste valg. Nu da Galaxy S8 og større Galaxy S8 + er her, vil de med en Galaxy S6 Edge Plus sandsynligvis debattere omskifteren. Hvis ja, her er hvad du behøver at vide om begge og hvad der er nyt.

Den sidste smartphone fra Samsung med en stor skærm er Galaxy Note 5 eller Galaxy S6 Edge Plus. Det skyldes, at Galaxy Note 7 i 2016 blev tilbagekaldt og fjernet fra markedet. Som et resultat er der stadig millioner, der nyder Galaxy S6 Edge Plus fra 2015.

Læs: Galaxy S8 Release Date Breakdown

Den 29. marts debuterede Samsung to nye flagskibstelefoner i 2017. De er den 5,8-tommers Galaxy S8 og en større 6,2-tommers Galaxy S8 +. Med den 21. april udgivelsesdato er her, hvad du behøver at vide, og hvordan de sammenligner med ældre Samsung-phablets.I 2015 udgav Samsung den populære Galaxy S6. Den første i en nu lang række premium flagship smartphones. Senere på året sammen med Galaxy Note 5 slap firmaet Galaxy S6 Edge Plus ud. En større 5,7-tommers smartphone med en buet skærm.

Nu to år senere har alle Samsungs telefoner et smukt buet display. For første gang nogensinde har begge de nye Galaxy S8-telefoner det, der kaldes en buet "Infinity" skærm. Med afrundede kanter og buet glas. Det er et fantastisk udseende og design valg, som mange elsker, som også sker med at tilføje ekstra funktioner til købere.

I de sidste to år har der ikke været nogen levedygtig erstatning for Galaxy S6 Edge Plus. Ja Galaxy S7 Edge var fantastisk, men det havde en mindre skærm. Et valg mange ønskede ikke at lave bare for at få en ny telefon. Men det hele ændrede sig i år. Hvis du stadig bruger Galaxy S6 Edge Plus, er det nu en god tid at opgradere.

Læs: Bedste Samsung Galaxy S8 Deals

Samsungs nye smartphones har en bedre skærm, fantastiske kameraegenskaber, vandmodstand og endda en microSD slot til at udvide lagerpladsen. Galaxy S6 Edge Plus er stadig en god telefon, men den begynder at vise sin alder. Sådan sammenligner den med den nye Galaxy S8 eller Galaxy S8 +, hvad der er nyt og anderledes, og alt hvad købere har brug for at vide.

Galaxy S8 + vs Galaxy S6 Edge Plus: Skærm


Elsker du den store buede skærm på Galaxy S6 Edge Plus, men ønsker en ny telefon? Indtil nu havde du ikke noget at vælge imellem. Mød Galaxy S8, med en endnu større og bedre buet skærm.

Den nye Galaxy S8 + har en massiv 6,2-tommers Infinity Display, i en pakke omkring størrelsen på de fleste 5,5-tommers telefoner. Det betyder, at du får en massiv skærm, men telefonen er ikke større end det du allerede bruger. Faktisk kan det faktisk være mindre. S8 bruger en S-AMOLED Quad-HD-skærm med en endnu højere 2990 x 1440 opløsning, og det ser fantastisk ut. Kanterne er buede på begge sider, og der er ingen flad model i 2017. Mange tog en S6 Edge Plus over noten 5, da alt de ønskede var en stor skærm og havde ikke brug for stylusen. Nu har du to fantastiske muligheder at vælge imellem, når du nærmer dig den 2-årige opgraderingsperiode.

Til sammenligning har S6 Edge Plus en 5,7-tommers Quad-HD med buet glas. Betydningen af ​​den nye Galaxy S8 er lidt større med en 5,8-tommers buet skærm. Hjørnerne er dog afrundede, ikke firkantede, så det vil føles som om det er omtrent samme størrelse. Selvom det er i en meget mindre samlet pakke. Så har Galaxy S8 + en stor 6,2-tommers skærm, du vil elske.

Samsung lavede skærme højere og ikke så bredt, så slankede ned kantene for at passe disse fantastiske skærme i en så lille pakke. Hvis du elskede Edge Plus, vil du godt lide den nye S8 endnu mere.