Galaxy S8 + Tendlin Læder Case Review - Artikler

Galaxy S8 + Tendlin Læder Case Review

Tendlin Læder Tasken til Galaxy S8 + er en tynd og letvægts taske, der er nem at greb, giver masser af beskyttelse og har et elegant godt udseende. Der er mange gode tilfælde til Galaxy S8 og Galaxy S8 + for ikke at nævne sager foretaget af Samsung, og nedenfor vil jeg forklare, hvorfor jeg valgte Tendlin-sagen.

Efter at have brugt Samsungs officielle Galaxy S7 Edge Leather-sag sidste år, ønskede jeg at finde noget lignende til Galaxy S8 +, da Samsung ikke tilbyder en i læder denne gang. Efter at have testet omkring 15 forskellige tilfælde er Tendlin min favorit.

Læs: Bedste Galaxy S8 Wallet Cases

For kun $ 12 er dette et af de bedste tilfælde, jeg har prøvet. Virksomheden er ikke et husnavn som Incipio eller Spigen, men design, pasform og finish gør det til en sag, vi kan anbefale uden tøven. Læs videre for flere detaljer.Den bedste del af Tendlin læderetui er designet. Det er slank, form-passende, men giver ikke afkald på beskyttelse. Samtidig ser det ud og føles som en premium læder etui, selvom det er syntetisk (PU) læder. Du får stil og beskyttelse uden den høje pris.Tendlin Læder Case Review til Galaxy S8 + En stor sag lavet af syntetisk læder, der leverer stil og beskyttelse uden den høje prismerker.ProsSlim, letvægts og formfuld designModerne PU læder og TPU finish til komfort og beskyttelseFast trådløs opladning kompatibelConsFit lidt løs på siderne4.5Køb det hos Amazon

Som mange andre tilfælde bruger Tendlin to forskellige materialer, PU Leather og TPU. Men den måde, som virksomheden formåede at blande dem sammen i et enkelt stykke, er virkelig imponerende. Der er ingen grove kanter eller linjer, hvor de to materialer mødes. Øverste, nederste, hjørner og indersiden af ​​sagen er alle TPU, som er ekstremt slidstærk og stødbestandig. For dem der ikke ved, er TPU dybest set en fleksibel blød silicone blandet med plastik for ekstra styrke.

Så dækker premium Black eller Brown PU læder ryggen og siderne. Knapene på siderne er dog stadig TPU og ikke læder, hvilket sikrer, at knapperne er nemme at trykke på. Dette er en stor ting, da nogle knapper er meget vanskelige at trykke på, hvilket er frustrerende.En anden ekstra fordel ved denne sag er de hævede kanter, der går ud over skærmen med nogle få millimeter. Det betyder, at du kan lægge Galaxy S8 + med forsiden nedad på et bord uden at ridse skærmen, som vist på billedet ovenfor. Det er bare nok til fuldt ud at beskytte telefonen uden at tilføje bulk. En perfekt mellemplads, der giver lige nok beskyttelse mod daglig misbrug.

Jeg har også været imponeret over Tendlin-sagenes generelle kvalitet og holdbarhed. Jeg har brugt det på min Galaxy S8 + siden april, og der er ingen tegn på slitage. Jeg ser ikke ridser, skraber i læderet eller endda fingeraftryk for den sags skyld. Du vil også bemærke, at der ikke er nogen branding hvor som helst på sagen.

Mens du brugte Tendlin læderetui på min Galaxy S8 +, faldt jeg ved et uheld om 3-4 meter fra tælleren til køkkenpladen, og det led mig ikke til skade. Både telefon og sag kom ud uskadt. Jeg forventer ikke den slags beskyttelse fra en sag, der kun koster $ 12.Jeg har dog to klager over denne sag. For den ene er siderne lidt på den løse side. Telefonen falder ikke ud, og det forhindrer heller ikke evnen til at beskytte telefonen. Men det havde mig først bekymret.

For det andet har den overdimensionerede udskæringer på bunden til 3,5 mm hovedtelefonstikket, USB-opladningsporten og højttalergitter. Selvom det er dejligt for dem, der bruger et stort kablet sæt hovedtelefoner, synes de lidt for store, og det er kun et mere område at samle støv, snavs og lommelygte.Disse to mindre gripes til side dette er langt det bedste allround tilfælde jeg har fundet for Galaxy S8 +. Det er ikke for tykt, ikke så tyndt at jeg er bekymret, føler mig god og ser godt ud. Du vil aldrig gætte, det er så billigt som det er.

Tendlin Læder etui til Galaxy S8 + kan ikke have en pung eller kickstand, men det er en no-frills sag, der får jobbet gjort. Det gør denne glatte telefon lettere at holde, har et elegant, men holdbart design, og bryder ikke banken. Hvad mere vil du have fra en sag?