Samsung Galaxy S8 Oreo Problemer og løsninger - Artikler

Samsung Galaxy S8 Oreo Problemer og løsninger

Samsung Galaxy S8 Android Oreo opdateringen gik igennem en lang beta, men problemerne har slået ind i den endelige udgave for både Galaxy S8 og Galaxy S8 +.

Samsung og en hær af beta testere poked og prodded Galaxy S8 Oreo opdatering for fejl og ydeevne problemer. Mens virksomheden skød en række problemer inden for softwaren, har den endelige version bragt nogle problemer af sig selv.

Galaxy S8s Oreo opdatering ruller nu ud til brugere over hele kloden, og vi hører en masse klager over fejl og ydeevne problemer.

Nogle af disse problemer overføres fra Samsungs Galaxy S8 Oreo beta, andre problemer er helt nye. Vi forventer, at listen over Galaxy S8 Oreo-problemer vokser, da udrulningen henter fart i de kommende uger.

I denne vejledning ønsker vi at tage dig gennem tilstanden af ​​Galaxy S8 Oreo-problemer. Vi vil også gå dig igennem nogle måder at forberede os på Android Oreo, nogle ressourcer, der kan hjælpe dig med at få et håndtag på din enheds ydeevne, og et kig på, hvad du kan forvente næste fra Samsung og dets transportpartnere.

Forbered dig på din opdatering

Du kan ikke forudsige præcis, hvordan Android Oreo opdateringen behandler din Galaxy S8, så det er vigtigt at forberede din enhed og dig selv til Android 8.0's ankomst.

Hvis du stadig venter på, at Android Oreo kommer frem, skal du bruge denne gang til at forberede din enhed til overgangen. Der er meget, der kan gå galt, når du starter downloadprocessen.

Vi har sammensat en liste over tips, som kan hjælpe dig med at forberede dig til Android 8.0-opdateringen. Hvis du følger disse trin, bør du være i stand til at holde Oreo-problemer på et minimum.

Kontroller i det mindste, at alle dine data er korrekt sikkerhedskopieret. Data tab problemer er sjældne, men de har potentiale til at give dig en massiv hovedpine, hvis du ikke er forsigtig.

Vi har også udgivet en vejledning, der tager dig gennem download- og installationsprocessen, og det er også værd at se, hvis du er ny til Android.

Galaxy S8 Oreo Problemer

Galaxy S8s Oreo opdatering forårsager en række problemer for brugere af Galaxy S8 og Galaxy S8 +. Nogle af disse problemer er mindre bugs, andre har indflydelse på den samlede ydeevne.Den nuværende liste over Galaxy S8 Oreo-problemer omfatter de sædvanlige mistænkte. Vi hører om installationsproblemer, herunder downloads, der sidder fast, unormal batteridrænning, problemer med forbindelse til Wi-Fi, Bluetooth-problemer, tilfældig forsinkelse og frysning, problemer med første parts apps og tjenester, herunder Samsung Cloud, GPS-problemer, data problemer og stemme kvalitetsproblemer.

Galaxy S8 Oreo-brugere klager også over alvorlig batteridrænning, mens Galaxy S8 sidder i flyvemaskinemodus. Samsung undersøger efter sigende spørgsmålet, som synes at være udbredt på Galaxy S8-modellerne i Europa.

Det er uklart, når eller endda, om Samsung vil levere en rettelse til problemet. Dem, der kæmper med spørgsmålet, bør i øjeblikket undgå flyvemaskinens tilstand.

#Samsung # s8 + #oreo gutter telefonen dræner en stor mængde batteri efter opgraderingen (tabt 15% natten over i flytilstand). Jeg gjorde alt, hvad jeg kan (cache wipe osv.) Og intet hjalp! #fixit #fast

- Gio Car (@ Gi0i) 6. april 2018

Jeg har opdateret min Galaxy S8 til Oreo, og der er tilsyneladende kun en fejl, og det er batteridræn. Bortset fra det er alt andet på plads. Håber Samsung frigiver en anden opdatering til at rette denne ting. #Oreo # SamsungGalaxyS8

- Abhijeet (@TheGadgetSpy) 15. februar 2018

Meget skuffet over @android #Oreo på min #Samsung #Galaxy # S8 + ... lige siden jeg har opgraderet, er batterilevetiden ret skidt. 2h30 skærm tid jeg er på 15%.
På #Nougat, ville jeg stadig være på 45% givet brugen jeg lavede af det. @SamsungMobile kan du rette op på dette?

- M_LL_G (@ M_LL_G) 7. marts 2018

Samsung Galaxy S8 + shoeing lag og studders efter Oreo opdatering. @ SamsungMobileIN. Rul ud løsningen.

- Mehakdeep Singh (@ Mehakdeep27) 6. marts 2018

Dette er toppen af ​​isbjerget. Vi forventer, at den nye software giver problemer, og vi forventer, at listen over problemer vokser, da Samsung implementerer flere Galaxy S8 Android 8.0 Oreo opdateringer rundt om i verden.

Hvor finder man feedback

Hvis du ikke har installeret Android Oreo, skal du sørge for at holde øje med feedback fra brugere af Galaxy S8 og Galaxy S8 +. Denne feedback vil informere dig om potentielle fordele og de problemer, der plager ejerne af din specifikke Galaxy S8-model.

Der er flere steder at finde feedback om Galaxy S8 Oreo opdateringen. Vi har sammensat en vejledning, der tager dig gennem grundene til, og ikke at installere Oreo opdateringen med det samme. Det er et godt sted at starte, hvis du ikke har fulgt opdateringen.

Vi anbefaler at holde øje med XDA-udviklere og Android Central Forums for tilbagemelding om Galaxy S8 Oreo opdateringen og dens problemer. Du vil også gerne holde øje med officielle fora som AT & T, Verizon og T-Mobile.

Du vil også gerne overvåge Galaxy S8 Reddit og sociale medier som Twitter for at få yderligere tilbagemelding om Galaxy S8 Oreo-problemer.

Sådan Fix Galaxy S8 Oreo Problemer

Hvis du løber ind i et problem med Android Oreo, er der ingen grund til panik. Der er en meget god chance for at du kan løse dit problem i sekunder fra din sofa eller computerstols komfort.Samsung blev tvunget til at standse Galaxy S8 Android Oreo opdateringen på grund af tilfældig genstart, og selskabet har rullet ud en ny version af Oreo, der løser disse problemer.

Hvis du downloadede den første version af Android Oreo, og du bemærkede tilfældige genstarter, vil du downloade den nye Android Oreo firmware til din telefon.

Hvis du har problemer i den nyeste version af Android Oreo, har vi samlet en lang liste over almindelige Galaxy S8-problemer og rettelser. Det er et godt udgangspunkt, hvis du har problemer med forbindelse til forbindelse, problemer med bestemte apps eller problemer med lag.

Vores guide til fastsættelse af problemer med batterilevetid i Galaxy S8 vil hjælpe dig med at finde ud af eventuelle problemer med batteridrænning, hvis de popup efter installation af Android Oreo.

Hvis du ikke finder det, du leder efter i vores vejledninger, bør du tjekke XDA-Developers Galaxy S8 Forums for rettelser (ikke være bange for at bede om hjælp), Android Central Galaxy S8 Forums eller transportør supportfora hos AT & T, Sprint, T-Mobile, Verizon eller din operatør.

Du kan også komme i kontakt med Samsung eller din udbyder på sociale medier som Twitter. Samsungs har også en kundesupport linje, der kunne hjælpe.

Hvad er næste

Vi forventer ikke, at Samsung og dets transportpartnere sidder på deres hænder. Vi forventer, at de udruller yderligere fejlrettelsesopdateringer til Galaxy S8 og Galaxy S8 +.

Virksomheden vil også fortsætte med at skubbe ud månedlige sikkerhedsrettelser, og der er en chance, at fejlrettelser også er inkluderet i disse udgivelser.

Bærere som Rogers, Fido og Telus i Canada og Vodafone i Australien elsker at holde deres kunder informeret om kommende softwareopdateringer.

Hvis din operatør holder en køreplan, skal du holde faner på den, da vi skubber dybere ind i året.

4 grunde til ikke at installere Galaxy S8 Oreo & 11 grunde du bør

Installer Oreo, hvis du vil forbedre din sikkerhed


Hvis du sætter pris på din sikkerhed, og vi går ud fra, at alle jer gør det, bør du tænke på at installere Galaxy S8 Oreo opdateringen, snart den kommer til din telefon.

Samsung fortsætter med at frigive vigtige sikkerhedsrettelser til Galaxy-brandede enheder, og din Galaxy S8s Android 8,0 Oreo-opdatering skal medbringe de nyeste patches fra Samsung og Google til din telefon.

Galaxy S8 Android Oreo opdateringen leverer virksomhedens seneste sikkerhedsopdateringer, og vi forventer, at kommende udgivelser kommer med nyere sikkerheds patches.

Hvis du er nysgerrig efter Samsungs sikkerhedsopdateringer, kan du læse mere om ændringerne på Samsungs hjemmeside.

Hvis du ikke kunne downloade en ældre sikkerhedsopdatering fra en anden måned, får du disse patches, når du går til at installere Android Oreo på din Galaxy S8 for første gang.

Galaxy S8 Oreo opdateringen leveres også med sikkerhedsforbedringer til Samsung Pay, Samsungs populære mobile betalingsløsning. Hvis du bruger Samsung Pay, skal du sandsynligvis downloade Android Oreo opdateringen, snart den kommer til din telefon.

Det kommer også med nogle forbedringer til Find My Mobile, herunder evnen til eksternt sikkerhedskopiering af Secure Folder til Samsung Cloud, når du mister din telefon og en måde at låse op Samsung Pass ved hjælp af Find My Mobile.

Ud over disse funktioner leveres Oreo med forbedringer til enhedens Biometrics. Funktioner, der bruger biometri som dit ansigt, fingeraftryk og iris, er kun tilgængelige, når du bruger en sikker skærmlås type (mønster, pinkode eller kodeord).

Hvis du beslutter at skifte til en usikret skærmlåsningstype (Swipe eller None), suspenderer enheden automatisk biometrisk godkendelse til oplåsning og til verifikation i apps som Samsung Pay og Samsung Pass.