Galaxy Note 8 vs Galaxy S8 +: Hvad køberne skal vide - Artikler

Galaxy Note 8 vs Galaxy S8 +: Hvad køberne skal vide

Med Galaxy Note 8 udgivelsesdato har købere et hårdt valg at lave. Her hjælper vi dig med at beslutte, om du skal få den nye Note eller køb Galaxy S8 + i stedet. Begge telefoner har store smukke skærme og masser at byde på. Dette er alt hvad du behøver at vide om hver telefon og hvordan de to sammenligner.

Rygter var rigtige på målet. Galaxy Note 8 har en større 6,3-tommers skærm, to kameraer på bagsiden og masser af softwareforbedringer. Når det er sagt, er Galaxy S8 + stadig et levedygtigt alternativ til et lavere prispunkt.

Noten 8 er tilgængelig for forudbestilling som vi taler med en udgivelsesdato planlagt til 15. september. Når det er sagt, er ordrer fragt forud for planen. Det er også dyrt, der kommer over $ 900, hvilket gør dette valg svært for nogle.

Læs: 10 grunde, du vil elske Galaxy Note 8

Der er mange gode Android-smartphones til rådighed lige nu, og en af ​​de bedste er Galaxy S8 +. Hvis du vælger, om du vil have en større skærm eller har brug for to bagkameraer, er det ikke det eneste spørgsmål, du skal spørge dig selv. Vi dækker det og mere i diasshowet herunder.Samsungs populære Galaxy S8 + blev sat op til salg tidligere i år og er næsten den samme oplevelse. Du nyder en stor 6,2-tommers Quad-HD buet skærm, et godt kamera og næsten samme software som Note 8. Imidlertid er Samsungs nye Note lidt større med en 6,3-tommers skærm og to kraftige kameraer på bagsiden . Tilføj i alle de nye S-Pen-funktioner, og beslutningen bliver lidt vanskeligere.

Millioner af note 7 flygtninge købte enten Galaxy S8 eller erstattet noten med noget helt andet. Hvis ikke, er Galaxy Note 8 en lokkende mulighed for fans.

Så for de af jer på hegnet vil vi hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Denne vejledning tager dig gennem nogle vigtige detaljer og oplysninger om Galaxy Note 8, og sammenligner den med Galaxy S8 +.

Galaxy Note 8 vs Galaxy S8 +: Display


Det vigtigste aspekt af Galaxy Note 8 for mange vil sandsynligvis være displayet. Bemærk fans er vant til at have en enorm skærm, og i år er det større end nogensinde før.

Forskellen mellem notatet og Galaxy S er dog mindre end nogensinde før. Galaxy S8 + er 6,2 tommer, mens noten 8 kun er 6,3 tommer. Et hår højere, og det er det. De har det samme fantastiske AMOLED-panel og den samme Quad-HD-opløsning. Begge telefoner har en buet Infinity Display, der wraps over siderne af telefonen, hvilket giver det et problemfrit udseende.

Hvis du vil have den bedste Samsung-smartphone med den største skærm rundt, er Galaxy Note 8 perfekt. Hvis den lille stigning ikke er så vigtig, og du ikke har brug for S-Pen, skal du overveje Galaxy S8 + i stedet.