Fortnite Android Kompatibilitetsliste og nøgleoplysninger - Artikler

Fortnite Android Kompatibilitetsliste og nøgleoplysninger

Fortnite Android Beta er endelig her. Dette er den officielle Fornite Android-kompatibilitetsliste til betaen. Vi ser allerede nogle enheder trukket fra listen med rettelser i værkerne, og hvad du skal vide om at få Fortnite Android beta til at arbejde på andre Android-enheder.

Lanceret sammen med Galaxy Note 9, er Fortnite Android Beta kun tilgængelig på Samsung-enheder indtil 12. august. Det er da det åbner op for mange andre Android-telefoner og -tabeller, der er på denne liste, og nogle der ikke er. Hvis du køber Galaxy Note 9, får du 15.000 gratis V-Bucks.

Læs: Sådan løses Få på ventelistefejl

Den officielle liste omfatter ikke alle Android-telefoner eller endda alle Samsung-telefoner. For eksempel kører Samsung Galaxy J7 ikke Fortnite for Android.

Fortnite Android Compatibility List

Fortnite Android Beta arbejder på følgende enheder. Epic Games testede disse enheder, og de har de specifikationer, der er nødvendige for at spille spillet godt.

 • Samsung Galaxy: S7 / S7 Edge, S8 / S8 +, S9 / S9 +, Note 8, Note 9, Tab S3, Tab S4
 • Google: Pixel / Pixel XL, Pixel 2 / Pixel 2 XL
 • Asus: ROG-telefon, Zenfone 4 Pro, 5Z, V
 • Vigtigt: PH-1
 • Huawei: Ære 10, Ære Spil, Par 10 / Pro, Par RS, Nova 3, P20 / Pro, V10
 • LG: G5, G6, G7 ThinQ, V20, V30 / V30 +
 • Nokia: 8
 • OnePlus: 5 / 5T, 6
 • Razer: Telefon
 • Xiaomi: Blackshark, Mi 5 / 5S / 5S Plus, 6/6 Plus, Mi 8/8 Explorer / 8SE, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi Note 2
 • ZTE: Axon 7 / 7s, Axon M, Nubia / Z17 / Z17s, Nubia Z11

Der er nogle andre telefoner og tablets, der understøttes, men det virker ikke lige nu. Disse omfatter;

 • HTC: 10, U Ultra, U11 / U11 +, U12 +
 • Lenovo: Moto Z / Z Droid, Moto Z2 Force
 • Sony: Xperia: XZ / XZ, XZ1, XZ2

Du kan forvente, at disse enheder arbejder i Fortnite Android beta i den nærmeste fremtid. Epic Games arbejder på rettelser og opgraderinger til appen for at få det til at køre på disse specifikke enheder.

Afspilning Fortnite Android Beta på Unsupported PhonesSådan spiller du Fortnite for Android på uunderstøttede telefoner.

Der er en chance for, at din telefon kan køre Fortnite Android beta, selvom den ikke er angivet ovenfor. Det skal opfylde minimumspecifikationerne, men selv da er det ikke et løfte om, at spillet vil løbe eller vil løbe godt. Epic Games siger, at du har brug for en Android-telefon eller tablet, der er;

 • OS: 64 bit Android, 5.0 eller højere
 • RAM: 3 GB eller højere
 • GPU: Adreno 530 eller højere, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 eller højere

Du skal også bruge ca. 2-3 GB lagerplads til spillet til at installere til, hvilket ikke bør være et problem med telefoner med 3 GB RAM eller mere.

I disse tilfælde vælger du Andet Android-enhed på tilmeldingsskærmen. Dette giver dig mulighed for at fortsætte og hente den download, du skal installere Fortnite beta.

Android Fortnite Hacks afspilles tidligt eller på ikke-understøttede telefoner

Vær meget forsigtig med alle Android Fornite hacks eller Fornite APK downloads, som du kan finde online lovende dig adgang til spillet på en ikke-understøttet enhed eller spille tidligt på Android-enheder fra andre producenter.

Vi ser ofte skyggefulde links til APK-filer, der nemt kan gøre ting på din telefon, som du ikke vil have dem til at gøre. Dette er et større problem med Fortnite for Android, da det ikke er på Google Play. For at installere det på de fleste Android-enheder skal du installere fra andre kilder.

Med det i tankerne skal du sørge for, at du får din Fortnite Android-download fra en legitim kilde, der ikke har ændret det til at gøre noget dårligt på din telefon.

Pas på løfter om en download, der kræver, at du verificerer ved at udføre tilbud eller udføre opgaver. Vi har aldrig fundet nogen af ​​disse, der rent faktisk virker. Du giver blot dine personlige oplysninger og tid til noget, der ikke kommer op.

5 bedste spil som Fortnite for Android

PUBG Mobile


PlayerUnknown's Battlefields, aka "PUBG" er et ekstremt populært sidste person stående type spil. Faktisk er det et af de originale kamp royale spil. Det kom tilbage i 2017 efter at have startet som en ARMA mod. En tilføjelse til et populært pc-spil.

Og mens nogle måske tror Fortnite kopierede sin idé fra PUBG, er denne genre ikke noget nyt. De lykkedes bare at tilføje et andet element, som de fleste spillere absolut elsker, bygge forter.

PUBG Mobile er tilgængelig nu til Android eller iPhone og er hånd-down den bedste kamp royale titel til mobile spillere. Du nyder bogstaveligt talt alt, hvad folk kan lide fra Fortnite, undtagen nogle få af de oplagte ting. PUBG har fantastisk grafik, målassistent, masser af tilpasning og millioner af spillere, så du får aldrig noget kedeligt øjeblik. Det er ikke Fortnite, men for nogle er det en god ting.

Download PUBG i Google Play Butik