FIFA 16 vs FIFA 15: 10 nøgleforskelle - Artikler

FIFA 16 vs FIFA 15: 10 nøgleforskelle

Hvad er nyt i FIFA 16? Bliv medlem for et kig på FIFA 16 vs FIFA 15, der kombinerer et år med at spille FIFA 15 med en uge med FIFA 16 på PS4 og Xbox One.

Er FIFA 16 mere end en roster opdatering og en ny hud på nye hold? Efter at have spillet næsten to dusin spil på Xbox One og PS4 er det klart, at EA er klar til at levere ændringer.

Brug dette overblik til at se, hvordan disse ændringer påvirker FIFA 16-spil i denne sammenligning af FIFA 16 vs FIFA 15.Udforsk hvad der er nyt i FIFA 16 med en FIFA 16 vs FIFA 16 sammenligning.

Den nye FIFA 16-version giver de største ændringer til brugere, der spiller det nye spil på Xbox One, PS4 og PC - mens FIFA 16 på ældre konsoller ikke får alle disse nye funktioner og muligheder.

FIFA 16-udgivelsesdatoen ankom i september, og der er stadig en gratis demo, som du kan bruge til at teste spillet ud for dig selv på Xbox One, PS4 og PC.

Vi vil ikke se FIFA 17 indtil omkring september 2016, så hvis du vil have et fodboldkamp, ​​vil du sandsynligvis sammenligne sidste års FIFA 15 og den nye FIFA 16. Med tilbud om at droppe prisen på FIFA 16 til 39,99 dollar til salg, er der klare fordele at købe den nyeste version.

Der er FIFA 16 vs FIFA 15 grafiske opgraderinger, der er meget klare i replays, med forbedret afspillerlignelse. Under gameplay ser FIFA 16 grafik bedre ud end FIFA 15, men de største ændringer er i den rigtige gameplay.

Spillere, der ønsker at spille et smartere fodboldspil, vil sætte pris på, hvad FIFA 16 bringer til bordet. Det kan ikke være et perfekt fodboldspil, men der er ændringer fra FIFA 15, som jeg sætter pris på, og jeg tror, ​​du vil også.

FIFA 16 lærer dig, hvordan man spiller bedre


Der er mange nye FIFA 16-kontroller og funktioner, som du har brug for at lære at bruge. Hvis du ikke er en mester i FIFA 15, har du stadig meget at lære om at spille FIFA 16 til dit fulde potentiale.

På både PS4 og Xbox One spillede jeg med den nye FIFA 16 træner tændt. I stedet for at arbejde gennem øvelser og forsøger at huske hvordan man gør noget senere i et rigtigt spil, er træneren altid der.

Mens du spillede FIFA 16 på begge systemer, sad et lille sæt kommandoer over toppen af ​​min afspiller for at give mig tip til at bruge nye FIFA 16-kontrol kontroller, blive en bedre forsvarer og mere.

Når du spiller, begynder FIFA 16 træner at fortælle dig nye funktioner, så du nu kan bruge funktionerne. Dette er en vigtig opgradering, som gør mig til en bedre FIFA 16-afspiller. Du kan slå dette fra, hvis du finder det distraherende.