189 PS4 og Xbox One Fallout 4 Mods, du bør prøve lige nu - Artikler

189 PS4 og Xbox One Fallout 4 Mods, du bør prøve lige nu

Der er tusindvis af Fallout 4 mods til rådighed for Xbox One og PlayStation 4 og i dag ønsker at fremhæve de bedste Fallout 4 mods vi har stødt på siden lanceringen.

Da vi skubber ind i 2019, sænkede Bethesdas støtte til Fallout 4. Opdateringerne har været sporadiske, og selskabet siger, at det ikke har planer om at frigive Fallout 4 DLC ud over de seks udvidelsespakker, den udkom i 2016.

Bethesda lancerede en Creation Club for Fallout 4 og Skyrim, men indholdet det nye program er gratis. Med andre ord kan du ikke stole på Bethesda for at levere nyt, gratis indhold til Fallout 4.

Heldigvis er Fallout 4 støttet af et omfattende modding community. Fra nye våben til små tweaks er Fallout 4 mod markedsplads fuld af muligheder for din konsol valgfrihed.

Hvis du vil bruge PS4 Fallout 4 mods, skal du downloade Bethesdas seneste spilopdateringer. Virksomheden er i øjeblikket på version 1.10.120.

Når du får dine opdateringer squared væk, får du adgang til et voksende katalog af mods. Bethesda katalog har nu godt over 10.000 Fallout 4 mods. Det er et stort antal, og det kan være skræmmende for de af jer lige nu, der starter din rejse i Commonwealth.

Vi vil hjælpe med at indsnævre tingene ned for dig, da vi fremhæver nogle af de bedste Xbox One og PS4 Fallout 4 mods, vi har stødt på under vores tid på at spille spillet.

Bedste Xbox One og PS4 Fallout 4 Mods

Før du graver i vores liste over de bedste Fallout 4 mods, er det værd at bemærke, at PS4 Fallout 4 mods er langt mere begrænset end Xbox One mods, fordi PS4 mod-udviklere ikke kan bruge eksterne aktiver. På dette tidspunkt forventer vi ikke at ændre.

Deres hænder kan være bundet, men lad det ikke afholde dig. Der er nogle fremragende PS4 Fallout 4 mods derude, og listen fortsætter med at vokse, når vi flytter ind i det nye år.

keyNuker


Lad os starte med en af ​​vores foretrukne PC Fallout 4 mods, der hurtigt gjorde det til konsol.

keyNuker opretter en nøglering i din fortegnelse, der gemmer nøgler og adgangskoder. Med det installeret, vil din MISC-faneblad på din Pip-Boy blive meget mere håndterbar, især hvis du er dybt ind i spillet med tons og tonsvis af genstande.

Skærmbilledet her viser dig, hvad vanille MISC fanen ser ud i forhold til MISC fanen med keyNuker installeret. Det er nat og dag.

Dette er et af vores foretrukne Fallout 4 mods og en der bør overveje, om du er træt af at spilde tid, der ruller gennem hundreder (mange af dem værdiløse) af ting.