Fælles WatchESPN-problemer og hvordan man løser dem - Artikler

Fælles WatchESPN-problemer og hvordan man løser dem

Denne vejledning viser dig, hvordan du løser WatchESPN-problemer, der kan forhindre dig i at se din favorit sportsbegivenhed live på WatchESPN-appen. Vi viser dig, hvordan du løser problemerne alene, uden at vente på WatchESPNs kundesupport for at hjælpe dig, så du ikke går glip af et øjeblik i handlingen.

Fra WatchESPN fejlkoder til frysning af video og ikke at kunne logge ind med din kabeludbyder information vil denne guide gå dig igennem den hurtigste måde at løse problemer med WatchESPN appen og streaming video service.

Mens WatchESPN ikke er nede i længere perioder, kan ofte store spikes i seertal tage tjenesten offline, da mange brugere indstiller sig til starten af ​​en begivenhed og overvælder systemet.

Er WatchESPN nede?

Et af de største spørgsmål vi ser er "Er WatchESPN nede?" Dette er en almindelig klage fra brugere, og hvis tjenesten er nede, kan du se fejl 308, eller appen og streamen fungerer muligvis ikke.

Du kan tjekke et websted som Down Detector for at se, om andre brugere klager og kigger på #WatchESPN hashtag på Twitter, hvor brugere er vokale, hvis der er et problem med appen.

Hvis appen er nede for alle, kan du ikke rette noget på din ende, men du kan prøve at bruge ESPN på dit tv eller i appen som SlingTV i stedet for indersiden af ​​WatchESPN, hvis du abonnerer på en ledningssnitning som sådan.

Sådan Fix WatchESPN Skip, Buffering & FrysningPrøv disse trin for at rette Watch ESPN-buffering eller frysning på en hvilken som helst enhed.

Det største WatchESPN app-problem ifølge brugerne er, at videoen hopper over, buffere eller fryser, når man prøver at se et spil. Der er nogle ting, du kan forsøge at løse dette problem. Her er listen over, hvad du skal gøre for at forsøge at løse disse problemer.

  1. Genstart WatchESPN App
  2. Genstart din enhed
  3. Prøv en anden enhed
  4. Skift fra WiFi til LTE
  5. Genstart din router

I de fleste tilfælde vil et af disse trin afhjælpe WatchESPN-buffering, hvis det på nogen måde er forbundet til dig individuelt. Hvis det er et landsdækkende problem, er der intet du kan gøre. Nogle brugere rapporterer, at når de ikke pålideligt kan streame WatchESPN uden at springe på Amazon Fire Stick, kan de streame det fint på Xbox One, så hvis det overhovedet er muligt, prøv en anden enhed.

Sådan løser du WatchESPN-loginproblemer

Et andet almindeligt problem er ikke at kunne logge ind på WatchESPN. Hvis dette sker, skal du genstarte appen, sørg for at have den nyeste version og prøv derefter at logge ind igen.

Sørg for, at du bruger det rigtige brugernavn og adgangskode til din streaming service eller kabel virksomhed. Hvis du låner login fra dine forældre eller en ven, skal du sørge for, at de ikke har opdateret adgangskoden.

Sådan Fix WatchESPN App Crashes

Hvis WatchESPN-appen kolliderer regelmæssigt, skal du prøve tre ting. Disse kan løse de fleste crashproblemer om få minutter.

  • Force luk appen på din enhed, og åbn appen for at se, om det løser det.
  • Se efter opdateringer til WatchESPN-appen.
  • Afinstaller WatchESPN og geninstaller det.

Hvis disse ikke løser det, kan du også tjekke for opdateringer til din enhed, som kan hjælpe med stabiliteten generelt.

Sådan repareres WatchESPN-forbindelsesproblemerBrug disse trin til at løse WatchESPN-forbindelsesproblemer.

Mens mange gange er WatchESPn-problemerne på deres ende, hvis du har forbindelsesproblemer, skal du starte med at se, om der er noget galt med dit netværk derhjemme.

Kontroller, om du kan besøge andre websteder eller bruge en anden streamingtjeneste. Hvis du kan gøre det, bør det udelukke problemerne på dit hjemmenetværk. Du kan muligvis genstarte din router eller modem, hvis du ikke kan besøge andre hjemmesider. Hvis du slår dem af og tilbage i et øjeblik senere, kan du løse mange forbindelsesproblemer.

Hvis du er på en smartphone, skal du slukke for WiFi og se om du kan streame WatchESPN over LTE. Dette vil bruge dine data, men i det mindste kan du se om hjemmenetværket er problemet.

Du skal muligvis genstarte WatchESPN-appen, genstarte din enhed eller prøve at afinstallere WatchESPN og geninstallere den, hvis du fortsætter med at oprette forbindelsesproblemer.

Sådan Fix WatchESPN Fejl 0033

WatchESPN-fejl 0033 er et almindeligt problem, som brugerne kører ind, når de forsøger at bruge appen. Denne fejl sker ofte, hvis der er en ændring i din pakke, eller en person ændrer mulighederne med din kabeludbyder. Det er også et problem, der kan opstå, hvis du bruger watchESPN på en WiFi-forbindelse uden for staten, hvorfra faktureringsadressen er i overensstemmelse med forummedlemmer.

Skift fra WiFi til LTE tillod disse brugere at starte streaming af WatchESPN igen uden problemer. En idé er, at tjenesten blokerer IP-adresser, men der er ikke noget bevis for, at der sker noget.

Sådan Fix WatchESPN Fejl 0066

Hvis du ser WatchESPN Error 0066, kan du rette det meget nemt, hvis du kender dit kodeord. Du skal gå til udbyderafsnittet i appen og logge af. Derfra kan du logge ind igen. Det skal løse problemet. Det meste af tiden skyldes appen, der ikke får dig til at logge ind igen efter en længere periode.

Sådan repareres WatchESPN Error 302

Hvis du ser WatchESPN-fejl 302 på din computer, kører du ind i et problem med annoncer eller med Flash. Den nemmeste ting at gøre er at prøve en anden browser. Brugere rapporterer held og lykke til at skifte til lagerbrowseren, der fulgte med deres computer. Kant på Windows og Safari på MacOS. Det bør løse problemet for de fleste brugere.

Du kan også prøve at deaktivere en annonceblokker, som kan forhindre strømmen i at fungere, da du blokerer annoncer. Instruktionerne for at deaktivere eller hvide liste et domæne varierer, men du kan prøve at bare slukke annonceblokeren først for at se, om det løser problemet.

Sådan Fix andre WatchESPN Problemer

Hvis du fortsat har WatchESPN-problemer, som du ikke kan løse, skal du få hjælp fra ESPN. Spring over Twitter og gå direkte til ESPN kundeservice team, som kan hjælpe dig med at løse mere komplekse og irriterende problemer.

Det meste af tiden vil dit kabelfirma ikke være i stand til at hjælpe dig med WatchESPN-problemer, bortset fra at kontrollere, at du er berettiget til at bruge appen, så at gå til ESPN er den bedste løsning.

Brug dette link til at kontakte WatchESPN kundesupport.