7 Fælles Amazon Prime Video Problemer og løsninger - Artikler

7 Fælles Amazon Prime Video Problemer og løsninger

Denne vejledning viser dig, hvordan du løser almindelige Amazon Prime-videoproblemer for at komme tilbage til at se dine yndlingsprogrammer eller film. Hvis du er ved at undre sig, "Er Amazon Prime Video nede?" Viser vi dig, hvor du skal kontrollere og hvad du skal gøre, hvis problemet er på din enhed eller dit netværk.

Amazon Prime Video, som også er kendt af nogle brugere som Amazon Instant Video, er en streaming service, der er gratis med Amazon Prime. Du kan se film, tv-udsendelser og originale serier på Amazon Prime Video gratis. Der er apps til iPhone, iPad, Apple TV, Android, PS4, Xbox One, smarte tv og andre enheder.

Syk af problemer, prøv Hulu Free Today

Kunder kan køre i problemer med Amazon Prime Video streaming, forbindelsesproblemer og kan se Amazon Prime Video fejlkoder, mens de forsøger at bruge tjenesten. Du får se klager fra brugere, som Amazon Prime Video-tjenesten vil afbryde, eller at der er en fejl, der siger "Ikke tilgængelig, prøv igen senere."Sådan løser du almindelige Amazon Video-problemer.

Læs: Best Time Wasting Apps

Brug denne vejledning til at løse almindelige problemer med Amazon Prime Video med streaming, dine enheder og problemer med at downloade Prime Videos til din telefon eller tablet for at se offline.

Er Amazon Prime Video Down?

I de fleste tilfælde er problemet i dit hjem eller med appen på den enhed, du bruger, men nogle gange går Amazon ned. Du kan tjekke Down Detector for at se, om Amazon Prime Video er nede i dag og se andre brugere, der deler, hvis tjenesten oplever problemer.

Hvis der er en fejl, skal du vente på, at den overgår til at bruge tjenesten. Du kan prøve at bruge en alternativ tjeneste som Netflix eller Hulu, som begge tilbyder gratis forsøg.

Du kan se rapporter fra brugere og hvad problemet er. De fleste problemer er med Amazon Prime Video streaming, men login problemer er også en stor klage.

Sådan Fix Amazon Prime Video Streaming Problemer

De fleste Amazon Prime Video streaming problemer er fra en dårlig internetforbindelse. Du kan køre en hastighedstest ved hjælp af denne service for at se, om din forbindelse er hurtig nok. Du skal bruge mindst en 1,5 Mbps-forbindelse til streaming af SD og 3,5 Mbps tilslutning til streaming af HD.

Du kan muligvis se følgende Amazon Prime Video fejlkoder, når du har problemer med streaming. Amazon Prime Video fejl 1007, 1022, 7003, 7005, 7031, 7135, 7202, 7203, 7204, 7202, 7206, 7207, 7230, 7235, 7250, 7251, 7301, 7303, 7305, 7306, 8020, 9003.

Hvis din hastighed ikke er hurtig nok ved hjælp af denne service, skal du muligvis ringe til din internetudbyder for at få hjælp. Det kan være Time Warner, Spectrum, Verizon, Comcast eller et andet lignende firma. Før du gør det, kan du prøve selv nedenstående trin.Dette er stedet at se, hvis du har problemer med streaming af Amazon Prime Video.

Den første ting at gøre er at tage dit modem og router fra og sluk for den enhed, du forsøger at bruge til at streame. Lad alle disse være slukket i 60 sekunder. Sæt derefter modemet i igen, så router og derefter, når alle lysene ser normale ud, skal du tænde for din anden enhed. Modemet er den lille kasse fra dit kabel- eller internetfirma, og routeren sidder typisk ved siden af ​​den med en antenne stikker ud. Når først alt er startet, kan du prøve streaming igen.

Brugere, der forsøger at streame Amazon Prime-video over en mobiltelefonforbindelse, skal aktivere flyvemaskinemodus i nogle få sekunder og derefter slukke for at nulstille forbindelsen og se om det hjælper.

Du kan også prøve at afbryde andre ting, du laver på internettet. Dette omfatter spil, foretage telefonopkald med en telefon, der er forbundet til dit hjem Internet og at downloade store filer. Hvis alt dette fejler, skal du muligvis arbejde på tilslutningsmuligheder generelt.

Du skal også sørge for, at din Amazon Prime Video-app er opdateret, og hvis det er muligt, at din iPhone, iPad, Android eller Fire-tablet er opdateret. Du kan også opdatere din tv-software, som kan løse mange problemer.

Sådan Fix Amazon Prime Video Connection Problemer

Hvis du ikke kan løse dine problemer med Amazon Prime Video ved hjælp af tipsene ovenfor, skal du muligvis tage tingene op og se på dine forbindelser.

Hvis du har en $ 30-router fra 5 år siden, kan det ikke være i stand til at håndtere streaming video på tværs af dit hus. Husk at routere, der fungerede fint i en lejlighed, ikke kan håndtere et større hus eller endda en større lejlighed.Tjek også din router for at løse problemer med Amazon Prime Video.

Du kan prøve at flytte din router til en højere position, hvilket er særligt vigtigt, hvis du har det gemt under en hylde. Du kan også prøve at køre et ethernet-kabel til dit tv eller streaming-enhed for at se, om det løser problemet. I slutningen af ​​dagen må du muligvis købe et helt hjem wifi system eller en bedre router. Begge

I slutningen af ​​dagen må du muligvis købe et helt hjem wifi system eller en bedre router. Begge disse løsninger hjælper med streaming til en iPhone, iPad eller Android enhed samt enhver anden trådløs enhed i huset.

Sådan Fix Amazon Prime Video Download Problemer

Du kan downloade Amazon Prime Videoer til din iPhone, iPad eller Android for at se offline. Dette er fantastisk til når du rejser, eller når du vil holde din data brug i check. Desværre virker dette ikke altid.Sådan repareres problemer med download af Amazon Prime Video.

Sørg for, at du har et betalt Amazon Prime-medlemskab. Du kan ikke downloade videoer med husstands aktieoptionen. Du kan også sikre dig, at du befinder dig i USA eller USA. Du har også brug for en brandtablet (ikke 1. gen), brandtelefon, Android-telefon eller tablet eller iPhone eller iPad for at gøre dette arbejde. Hvis du passer til alle disse fangster og stadig har problemer, er der ting at prøve.

Start først din enhed igen. Dette kan løse mange problemer. Hvis det fejler, skal du slette Amazon Prime Video-appen og geninstallere den. Du bliver nødt til at logge ind igen, men det kan løse mange problemer. Du kan også opdatere dine apps og din enhed.

Sådan Fix Android Amazon Prime Video ProblemerSådan repareres Android Amazon Prime Video-problemer.

Android Amazon Prime video problemer passer til mange af de problemer, vi har talt om, men der er noget du kan gøre på Android, der kan løse dine videoproblemer.

Prøv at genstarte din enhed, og hvis du stadig har problemer, er det en god ide at slette appdataene. Gå til Indstillinger -> Apps eller Application Manager -> Amazon Video -> Tryk på klare data og tryk på OK.

Du skal måske logge ind igen, men det kan løse en masse problemer på Android Prime Video-appen. Husk, at hvis du bruger Amazon Underground-appen, skal du muligvis gentage disse trin for den pågældende app. Hvis dette ikke løser dit problem, skal du afinstallere appen og geninstallere den.

Sådan Fix iPhone & iPad Amazon Prime Video ProblemerSådan repareres Amazon Video problemer på iPhone eller iPad.

Der er ingen indbygget måde at rydde app data på iPhone eller iPad. I stedet skal du afinstallere Amazon Prime Video-appen og geninstallere den. Dette kan nulstille appen og løse mange problemer.

Hvis dine videoer fortsætter med at hoppe tilbage på et bestemt tidspunkt, skal du prøve at genstarte appen, og hvis det er en downloadet video, skal du muligvis genindlæse den.

Sådan Fix Amazon Prime Video Logon ProblemerDu skal muligvis genstarte din enhed for at logge ind.

Amazon Prime Video fejl 5005 sker, når du forsøger at logge ind på Amazon Prime Video og se videoer. Amazon siger, at disse oftest er relateret til forbindelsesproblemer, og de løser om lidt.

Husk at du kan forbinde flere enheder til din Amazon Prime Video-konto, men du kan kun streame til to enheder på samme tid.

I stedet for at dele din Amazon-adgangskode kan du lave et Amazon Household, og disse brugere kan afspille videoer på Amazon Prime, men du kan kun streame til to enheder på samme tid, herunder medlemmer af husstanden.

Sådan Fix Amazon Video Smart TV Problemer

Hvis du har problemer med at bruge Amazon Video på dit Smart TV, kan du normalt rette denne ene til din egen, men hvis det er et meget gammelt Smart TV, kan du ikke være heldig.

Den første ting at prøve er at genstarte dit tv. Du kan også få brug for at tage fjernsynet i et øjeblik og derefter tilslutte det igen og se om det virker. Dette kan løse mange problemer med den app, du bruger på dit smart TV.

Du kan også tjekke for opdateringer til din Smart TV-software, som måske eller ikke er tilgængelig. Nogle gange vil firmaet, der lager dit tv, opdatere appen eller den overordnede software til at tilføje nye funktioner og kompatibilitet med opdateringer på Amazons side. Dette varierer fra tv til tv, så se i indstillinger for en opdateringsindstilling.

17 bedste apps til spilde tid (2019)

Baseball Boy

Baseball Boy er et godt tidsspil, fordi det kun tager et par sekunder at spille en tur, så du kan bruge det, når du kun har et minut eller to til at vente på linie.

Dette er et timing spil. Du trykker på for at svinge flagermus når den er opstillet i midten af ​​buen for at få et perfekt hit. Hvert hit tjener dig point, som du kan bruge til styrke, hurtighed, hoppe og offline indtjening.

Jeg elsker, at jeg kan fortsætte med at komme tilbage til dette spil, når jeg har et par minutter at dræbe og efter et par omdrejninger kan jeg øge min statistik og gå lidt længere næste gang. Der er en lille strategi til det, men for det meste er det et godt lille distraherende spil.

Gratis på iPhone og Android