Clash Royale Gold Rush Mode: Hvad du behøver at vide - Artikler

Clash Royale Gold Rush Mode: Hvad du behøver at vide

Den første store Clash Royale Gold Rush er endelig her efter at blive annonceret tilbage i oktober. I den sidste opdatering drømmede udviklerne tonsvis af daglige quests og nye spiltilstande. Vigtigt lovende spillere flere måder at tjene guld og opgradere spillet. Clash Gold Rush er her, og det er det du skal vide.

Clash Royale er stadig et af de mest populære mobile spil på planeten. Men ikke uden dens andel af problemer og klager. En af de største er imidlertid manglen på guld. Spillere kan ikke opgradere eller forbedre i spillet uden at bruge rigtige penge. Guld er simpelthen for svært at tjene eller spare.

Læs: Fælles Clash Royale Problemer & Sådan Fixes Dem

Det er det, som opdateringen i oktober ønsker at rette op på. Disse nye daglige quests giver spillerne mulighed for at tjene tropper og guld. Den mest spændende del af meddelelsen er Gold Rush, som folk ventede utålmodigt på. Nå, nu er det her, selvom Supercell stadig vil begrænse, hvor meget guld du kan tjene.November Clash Royale Gold Rush giver spillerne chancen for at tjene en ekstra 5.000 guld om dagen, hvilket er langt mere end nogensinde før. Derudover kan du købe et særtilbud i butikken og udvide din daglige grænse til 8.000 guld. Som forventet har Supercell stadig fundet en måde at injicere køb i app til det sjove.

Hvad er Clash Royale Gold Rush

Det er simpelt. Clash Royale Gold Rush er Supercells måde at give tilbage til spillere. Udover at tjene en lille smule penge hver gang du vinder et slag, kan spillere nu nu tjene hundrede pr. Kamp.

Ved at spille klassiske 1v1 multiplayer kampe vil du vinde guld hver gang du tager en modstanderens tårn ud. Hver spiller har tre tårne, og hvis du får en 3-krone sejr, får du en endnu større bonus.  • Ødelæg et tårn i 1v1 kamp: 100 guld
  • Ødelæg to tårne ​​i den kamp: 200 guld
  • 3-Crown Victory i den kamp: 300 guld
  • Max kontant pr kamp: 600 guld

Opgørelsen ovenfor er startbelønningen for vindende kampe eller nedtagning af et tårn i Clash Royale. Disse øges baseret på trofæer og Arena du slår ind. For eksempel er jeg over 4.000 trofæer, så jeg modtog 200 guld til det første tårn jeg ødelagde.

Supercell bekræftet, at der ikke er nogen grænse for hvor mange kampe du kan gøre, men du vil stoppe med at tjene guld efter 5.000 om dagen.

Gold Rush Specialtilbud

Men den sjov stopper ikke lige derhen. Supercell tilføjede også tre helt nye specialtilbud til butikken i spillet. Spillere kan bruge perler til at købe eksklusive boosts eller øge Gold Rush-grænsen.Ved at bruge 300 Gems kan du øge guldbelønningen for kampe med 300 guld, fordoble de kort og guld du får fra at åbne kronkister eller åbne kister dobbelt så hurtigt. Mens de ikke er de bedste tilbud, vil de hjælpe spillere med at tjene mere fra Gold Rush-arrangementet. At kunne åbne kister dobbelt så hurtigt betyder, at du kan gøre flere kampe og tjene mere guld uden at spilde kister du vinder i hver kamp.

Stack de særlige tilbud med in-game mode, og du kan tjene mange penge og nye tropper. Nogle på foraene tyder på, at du kan tjene over 21.000 guld i løbet af denne tre-dages begivenhed.

Andre detaljer & Hvad er næste

Dette er den første Clash Royale Gold Rush, så vi ved ikke præcis hvad vi kan forvente. Når det er sagt, forekommer det indtil nu kun begrænset til 1v1 kampe. Betydning du kan ikke tjene mere guld, mens du udfordrer eller spændende 2v2 mode. Derudover hører vi Supercell kunne tilbyde forskellige tilbud hver dag under arrangementet.

Under oktobermeddelelsen bekræftede Supercell, at Gold Rush ikke var den eneste idé, de havde i butikken. Vi forventer en "Gem Rush" engang i den nærmeste fremtid, potentielt omkring jul eller i begyndelsen af ​​2018. Uanset hvad, drage fordel af det tilsatte guld, mens det er tilgængeligt.

Clash Royale Gold Rush slutter den 6. november og varer kun i tre dage. Mens du er her, kig på disse 7 ting, vi vil have i Clash Royale.