Clash of Clans Hacks, Mods & Cheats: 5 ting at vide i 2019 - Artikler

Clash of Clans Hacks, Mods & Cheats: 5 ting at vide i 2019

Før du downloader Clash of Clans hacks, mods, bots eller Clash of Clans cheats, skal du sørge for at du ikke vil gøre noget, der får dig til at blive forbudt mod Clash of Clans eller kompromittere dine personlige oplysninger. Dette er hvad du behøver at vide om Clash of Clans cheats i 2019.

Hvis du bruger den forkerte Clash of Clans cheats, kan du give nogen anden kontrol over din konto eller udlevere dine personlige oplysninger. Nogle gange er disse opført som Clash of Clans mods, men uanset navnet skal du være forsigtig med noget lovende gratis Clash of Clans gems. For eksempel så vi en Gem Hacks for Clash of Clans app på App Store.

Det er vigtigt at dobbeltsjekke hjemmesiden og hvad hacket ønsker fra dig i bytte for flere ædelstene, elixir eller guld. Uanset hvilken type Clash of Clans hackværktøj du forsøger at bruge, skal du være forsigtig.

Det lyder godt, og de fleste af disse Clash of Clans hacks lover resultater i minutter, men der er vigtige ting, du skal vide, før du prøver nogen hacks eller snydDu kan måske prøve et Clash of Clans hack for at få flere ædelstene, men pas på.

Disse Clash of Clans hacks går af mange navne, de kan hævde at være Clash of Clans ressource generator, der kan levere forsyninger uden ventetid eller køb i app. Andre kan love en Clash of Clans hack ingen undersøgelse nødvendig eller ingen download nødvendig, men i sidste ende vil du handle noget for de gratis Clash of Clans gems. Den mest populære mulighed hævder at være a Clash of Clans Free Gems hack værktøj.

Uanset om du forsøger at bruge Clash of Clans cheats eller hacks for at få mere guld, perler eller elixir, vil du gerne læse dette, før du indtaster nogen kontooplysninger eller deler dine personlige data.

Clash of Clans Hacks

Alle Clash of Clans hacks, vi har forsøgt at bruge, kræver, at brugerne deler personlige oplysninger. Dette kan være tilmeldt til en undersøgelse og dele din e-mail-adresse, hjemmeadresse og derefter udfylde tilbud, der kræver, at du foretager køb eller beder dig om din Clash of Clans-konto, iTunes-konto eller Google Play-konto.

Ifølge Supercell, beslutningstagere af Clash of Clans, de er den eneste kilde til at købe ædelstene og de tilbyder en liste over måder at få gratis Clash of Clans perler uden hack. De advarer om, at iTunes og Google Play er de eneste steder, du kan få flere Clash of Clans gems.Denne Clash of Clans online hack hævder, at mit falske brugernavn er gyldigt og foreslår, at jeg indtaster undersøgelser.

Vi forsøgte et Clash of Clans hack, Clash of Clans ressource generator og Clash of Clans hack uden nogen undersøgelse, der var nødvendige for at få gratis ædelstene, alle af dem bad om mere end vi kunne give gratis gems.

Online Clash of Clans hacks ville have mig til at dele loginoplysninger eller indtaste en undersøgelse og komplette tilbud. Selv muligheden for at downloade en, der virker på en hvilken som helst computer, virker ikke på en Mac og indeholder filer, som vi ikke er komfortable ved at bruge på en Windows-pc. Endnu en gang havde vi brug for at udfylde en undersøgelse for adgang.

Uanset hvilket Clash of Clans brugernavn vi trådte ind, selvom det ikke var i brug, som tacobananapotatoe23098756534, sagde hacket, at det var et gyldigt navn under "check" -fasen af ​​Clash of Clans hack. Dette tyder på, at de ikke rent faktisk gør noget.

Hvis du skal vælge mellem at udfylde undersøgelser og dele dine oplysninger eller bruge $ 5, er det en bedre ide at springe over Clash of Clans hacks og gå en legitim måde at få flere perler på.

Clash of Clans Mods & BotsHvis du ser undersøgelser eller tilbud om at udfylde, vær forsigtig med resultaterne.

Vi har set Clash of Clans mods og Clash of Clans bots lover at bonde guld og ædelstene ved at opfange spil på din enhed. Nogle af disse kan arbejde, men du er i problemer, hvis du er fanget. Supercell advarer,

"Vi styrker vores engagement i Fair Play!

Som en del af vores Fair Play-politik vil spillere, der anvender forbudt tredjeparts software, blive udsat for disciplinære handlinger, herunder men ikke begrænset til: permanent forbud. Vi mener, at "bot" og "mod" bruger snyd og opfordrer kraftigt spillerne til at fjerne de ovennævnte programmer fra deres enheder. "

Virksomheden tager manuel indsats mod spillere. Det er ikke en engangs ting, og du bør være forsigtig, hvis du bruger nogen af ​​disse.

Kan jeg blive forbudt mod Clans Hack?

Selvom Supercell ikke specifikt omhandler Clash of Clans hacks, viser det i dette afsnit, at hvis du bruger et tredjeparts værktøj til at prøve at købe ædelstene, hjælper de dig ikke, hvis du ikke får ædelsten.Pas på konsekvenserne af at bruge Clash of Clans bots og mods.

De anfører også, at de kan forbyde dig fra Clash of Clans for at forsøge at få perler fra eksterne hjemmesider. De advarer:

"Din konto er allerede i strid med voresServicevilkår. Vi forbeholder os ret til at forbyde spilkonti med perleordrer fra tredjepartswebsteder. "

Hvis du ikke vil tabe dine fremskridt, bør du undgå Clash of Clans hacks.

Du kan tabe din Clash of Clans AccountTænk, før du prøver enhver Clash of Clans hacks.

Under ingen omstændigheder bør du give nogen Clash of Clans hack dine loginoplysninger til iTunes eller Google Play. Hvis du gør det, kan det betyde tab af adgang til din konto og uautoriserede køb, da nogen kunne ændre adgangskoden og derefter bruge din konto til at købe varer ved hjælp af dit linkede kreditkort. Hvis du deler dine Google Play-oplysninger, kan du også miste adgangen til din Gmail-konto.

Hvis du forsøger at bruge nogen af ​​disse muligheder, kan du miste mere end din Clash of Clans-konto, kan du miste din e-mail eller iTunes-konto.

Kan jeg appellere et Clash of Clans Ban?Der er ingen mulighed for at appellere et forbud mod Clans of Clans.

Første gang du bliver fanget ved hjælp af Clash of Clans mod, bot eller hack får du en suspension. Du kan bruge denne gang til at fjerne mods og hacks fra din enhed.

Alle forbud er endelige, der er ingen mulighed for at appellere et forbud mod Clans of Clans. Supercell advarer brugere om, at "Efter to ugers forbud vil enhver konto, der findes ved hjælp af forbudt tredjeparts software, blive permanent forbudt."

17 bedste apps til spilde tid (2019)

Baseball Boy

Baseball Boy er et godt tidsspil, fordi det kun tager et par sekunder at spille en tur, så du kan bruge det, når du kun har et minut eller to til at vente på linie.

Dette er et timing spil. Du trykker på for at svinge flagermus når den er opstillet i midten af ​​buen for at få et perfekt hit. Hvert hit tjener dig point, som du kan bruge til styrke, hurtighed, hoppe og offline indtjening.

Jeg elsker, at jeg kan fortsætte med at komme tilbage til dette spil, når jeg har et par minutter at dræbe og efter et par omdrejninger kan jeg øge min statistik og gå lidt længere næste gang. Der er en lille strategi til det, men for det meste er det et godt lille distraherende spil.

Gratis på iPhone og Android