Bedste WiFi-routere under $ 100 (2019) - Artikler

Bedste WiFi-routere under $ 100 (2019)

I denne vejledning deler vi en liste over de bedste WiFi-routere til under $ 100. Billige routere, der stadig tilbyder fantastiske internethastigheder, dækning og funktioner. Uanset om du er en hardcore gamer, streame masser af videoer, har et 2-etagers hus eller brug for en router med masser af forældrekontrol, vi har dækket dig.

Du har sandsynligvis både et modem og en WiFi-router, og du lejer routeren for omkring $ 5 om måneden fra din internetudbyder. Tro mig ikke? Tjek din regning, og du vil se en slags udlejningsgebyr.

Når det er sagt, kan du faktisk købe din egen WiFi-router og stoppe med at betale en månedlig leje. Dette sparer penge, samtidig med at du får hurtigere internethastigheder, bedre ydeevne og flere funktioner på samme tid. Hvis det lyder godt for dig, og det skulle det være, er disse de bedste billige routere værd at anbefale i 2019.

De bedste WiFi-routere under $ 100

  • TP-Link Archer C7 / A7 (AC1750)
  • NETGEAR Nighthawk R6700 (AC1750)
  • ASUS RT-ACRH13 (AC1300)
  • Synology RT1900ac
  • NETGEAR Smart WiFi R6230 (AC1200)
  • ASUS RT-ACRH17 (AC1700)

1. TP-Link Archer C7

Beskrive funktionerne i en router kan lyde som et fremmedsprog til nogle mennesker. Så for at holde tingene simple, ved bare, at hvis du leder efter den bedste samlede kombination af pris, hastighed, ydeevne og dækning, er TP-Link Archer C7 din bedste indsats. Vi begynder med det.Køb det nu til $ 79,99 hos Amazon

Dybest set, hvis du ikke ønsker at droppe hundredvis af dollars på en router, skal du få Archer C7. Det modtog en Amazon's Choice-pris, har næsten 11.000 positive anmeldelser, og næsten hele internettet vil sige, at det er et godt valg.

Dette er en hurtig dual-band (2,4 GHz og 5 GHz) Gigabit router med de nyeste 802.11ac standarder, teoretiske internethastigheder på op til 1.750 Mbps og seks antenner til at dække hvert hjørne af dit hus. Du kan også nyde to USB-porte til mediedeling, en 2 års garanti, QoS og mulighed for at blinke tilpasset software som DD-WRT til alle dine entusiaster. Det er den perfekte WiFi-router til 4k streaming og HD-spil, men har forældrekontrol og er nem nok til at bruge til enhver familie. Derudover har de en nyere Archer A7 med Amazon Alexa.

2. NETGEAR Nighthawk R6700 (AC1750)

Et andet godt valg er NETGEAR Nighthawk serien, der fokuserer på hastighed, pålidelighed og rækkevidde. Nighthawk R6700 Dual-Band Smart WiFi-router gør en lille smule af alt og er en fan-favorit for spillere.Køb det nu til $ 89.99 på Amazon

Nighthawk AC1750 er ideel til boliger med 12 eller flere WiFi-enheder, plus den har tre antenner på indersiden og tre på ydersiden. I det væsentlige vil det dække hele dit hus med internettet. Den drives af en 1 GHz dual-core processor, tilbyder teoretiske hastigheder på 1.750 Mbps (400 + 1350) og har mange funktioner som prioriteret båndbredde til spil, streaming video eller musik. Det omfatter stråleforming.

Vi kan lide den nemme tænd / sluk-knap på bagsiden, QoS, nem forældrekontrol med den mobile mobilapp, og den forreste USB 3.0-port til streaming af medier fra et tavle.

Plus, NETGEAR-routere understøtter Circle with Disney, som tilbyder nogle af de bedste forældrekontrol- og indholdsfiltrering på markedet.

3. ASUS Dual-Band RT-ACRH13 (AC1300)

Hvis vores første par forslag er for dyre, eller hvis du ikke behøver at betale for de hurtigste hastigheder, er et godt alternativ ASUS ACRH13. Det er en af ​​de bedste Dual-Band WiFi routere til under $ 60, med den ekstra fordel ved 2 × 2 MU-MIMO teknologi.Køb det nu til $ 59 hos Amazon

Dette er den router, jeg bruger til at streame live-tv med Sling TV, spille Xbox, og har mindst 10 + enheder tilsluttet til det på et givet tidspunkt. ASUS AC1300 understøtter de nyeste 802.11ac-standard, dual-band gigabit-hastigheder og har fire eksterne antenner, du kan målrette, hvor du vil have den bedste dækning i dit hjem.

Derudover giver MU-MIMO (multiple input / output) teknologien routeren mulighed for at kommunikere med flere enheder samtidigt, i stedet for en ad gangen. Vi elsker det ubesværede installationsgrænseflade, der ledsager Android eller iOS-app til QoS og forældrekontrol og den forreste USB 3.0-port. Det er en god lille billig router til dem på et budget.

4. Synology RT1900ac

En anden fremragende billig WiFi-router er Synology RT1900ac. Faktisk er det en fantastisk router og NAS-server all-in-one. Dette får fremragende WiFi-ydeevne og dækning, det er overkommeligt, har masser af funktioner og kan fuldt ud styre en NAS-server med en vedhæftet harddisk.Køb det nu til $ 99,99 hos Amazon

Som de fleste routere på vores liste er Synology RT1900 en hurtig dual-band Gigabit-router med stor dækning for både 2,4 GHz og 5 GHz-netværk. Du får stråleformet support, Quality of Service for at kontrollere dit netværk, intuitive forældrekontrol og 600 + 1.300 Mbps hastigheder.

En stor fordel her er Wake-on-LAN over QuickConnect til en NAS, hvis du er interesseret i at dabble med netværkslagringsenheder. Tilslut et eksternt drev til USB 3.0-porten, og brug Synologys fantastiske software til at omdanne denne fremragende WiFi-router til en højtegnet NAS-server. Derudover har den en SD-kortspor på siden.

5. NETGEAR Smart WiFi R6230 (AC1200)

Ligesom ASUS nævnt tidligere, er denne næste router fra NETGEAR en fantastisk mulighed for dem på et budget.Hvis du ikke har brug for avancerede hastigheder, tonsvis af fancy NAS-funktioner, og bare vil have hurtig og pålidelig internet, skal du give NETGEAR R6230 en prøve.Køb det nu til $ 69.99 hos Amazon

Dybest set er dette et solidt alternativ, hvis du ikke har brug for hastigheder, som Archer C7 har at tilbyde. Den har hurtige teoretiske hastigheder på 300 + 900 Mbps på 2,4 GHz og 5 GHz-bånd, beamforming, dynamiske QoS-kontroller og tonsvis af tweaks for at forbedre dine streaming- eller spilleforløb.

Plus, denne billige WiFi-router fungerer sammen med Nighthawk-appen, hvilket gør det til en let at installere og administrere. Ligesom de andre på vores liste får du 4 LAN og 1 WAN Ethernet-porte og en USB 2.0-port til fastgørelse af medielagringsenheder.

6. ASUS RT-ACRH17 (AC1700)

Sidst men ikke mindst, er ASUS Wireless-AC1700 Dual-Band Gigabit Router. Dette er en avanceret feature-pakket enhed, der kan konkurrere med Nighthawk og de dyreste routere, men det er kun $ 89.Køb det nu til $ 89.99 på Amazon

Denne router pakker en kraftfuld Quad-core-processor og 256 MB RAM, der hjælper med at optimere netværkstrafik og forbindelseshastigheder fra USB 3.0-porten eller ethernet-portene. Plus, det leverer samtidige dual-band (2,4 + 5 GHz) hastigheder på 400 + 1300, og den pakker i den nyeste 802.11ac og 3 × 3 MU-MIMO teknologi.

Vi kan godt lide de fire eksterne multiregionale antenner, stråleformingskontrolelementer, intuitive opsætningsinterface-brugergrænsefladen og ASUS-routerens medfølgende companion. Når du har plugget alt i og downloadet appen, tager opsætningen omkring 30 sekunder med 3 nemme trin.

Du kan nemt administrere alle hastigheder, WiFi-kanaler, QoS og forældrekontrol i appen. For ikke at nævne aktivere advarsler og meddelelser til netværksbaserede begivenheder.

Afsluttende tanker

Der er mange gode eller billige WiFi-routere, der er blevet frigivet gennem årene, men det er nogle af vores favoritter. Du får den nyeste teknologi, hurtige dobbeltbånds internethastigheder, stærke forældrekontrol eller support til Circle med Disney, og alle de funktioner, som de fleste mennesker nogensinde vil have brug for under $ 100.

Opgrader dit internet internet hastigheder, WiFi rækkevidde og sikkerhed samtidig med at du sparer penge ved at få dig selv en ny router i 2019.

Til sidst er disse de bedste WiFi-routere under $ 100 til rådighed i 2019, og vi opdaterer løbende denne liste med alle de bedste muligheder i løbet af året.