11 bedste vægttabsapplikationer for at tabe sig i 2019 - Artikler

11 bedste vægttabsapplikationer for at tabe sig i 2019

Disse er de bedste vægttabsapps, du kan downloade for at komme i form og tabe sig. Disse apps ændrer din iPhone eller Android til en personlig træner, diætist og support-community, der er indbygget i et praktisk værktøj. Du behøver heller ikke betale store penge til en ekspert til at hjælpe dig. Disse apps gør det nemt at spore kalorier, tabe sig og holde det væk i 2019.

Jeg har brugt disse apps til at tabe 25 pund, og mens jeg slapede og fik noget af det tilbage, da jeg stoppede med at bruge My Fitness Pal, går jeg tilbage på det i 2019, og du kan være med mig.

Den bedste vægttab app hjælper dig med at gøre det bedre med dine nuværende mål at tabe sig eller komme i form. Disse apps hjælper dig med at komme derhen og blive der bedre, end du kan, ved mentalt at spore dine fremskridt. En sund kost og endda en minimal træning vil hjælpe dig med at opretholde fremskridt på lang sigt. Når du begynder at gøre fremskridt, kan du også tilføje nogle af de bedste fitness apps også. Dette er et meget personligt valg, da motivatorerne arbejder forskelligt for alle.

Disse apps hjælper dig med at holde fast i din plan om at spise sundere og tabe sig og hjælpe med at holde vægten væk. Uanset om du træner i et motionsrum, går til frokost eller rammer vægten, kan disse apps hjælpe dig med at overvåge din aktivitet og spore dine kalorier nemt. De fleste af disse apps til at tabe sig er gratis at bruge. Nogle tilbyder præmie muligheder for en pris, men du kan komme i gang uden at bruge nogen penge til at nå dit mål.

En undersøgelse fra Kaiser Permanente fandt, at logning af din mad fordobler dit vægttab, så vi deler flere apps for at hjælpe dig med at gøre det, plus vi deler apps, der hjælper dig med at udarbejde smartere og hurtigere samt apps, der motiverer dig og følg dine generelle fremskridt. En anden undersøgelse fandt ud af, at ved at bruge en smartphone til at spore dette førte til en længere periode med sporing og i sidste ende sporing med en smartphone førte til næsten dobbelt så meget vægt tabt end at bruge en hjemmeside eller en pen og et papir.

Vi vil fokusere på tre nøgleområder med disse vægttab apps - mad logning, aktivitet og motivation. Du skal kombinere disse faktorer for at tabe sig og holde det væk, når du rammer dine mål.

1. Tab det!Tabe sig med at tabe det!

Tab Det er et gratis vægttab app til iPhone og Android, der hjælper dig med at opnå bæredygtigt sundt vægttab. Dette værktøj indeholder en app samt en hjemmeside, så du kan se dine oplysninger på din computer også.

Du kan oprette forbindelse til folk, dine forskellige enheder og fødevareoplysninger, der hjælper dig med at tabe dig med klare beslutninger. Lose It hjælper dig med at oprette en personlig vægttabsplan med mål, der inkluderer målvægt samt total wellness og fitness.

Appen indeholder adgang til en verificeret fødevaredatabase, der hjælper dig med at spore dine kalorier med let søgning eller tilføje tilpassede fødevarer, og du kan dele opskrifter. Du kan også scanne en UPC for at tilføje mad.

Tab Det forbinder til andre apps som RunKeeper, Nike + og en række enheder og skalaer, der hjælper dig med at spore alle dine fitnessdata nemt og intelligent. Du kan skabe mål med en gruppe venner, udfordre venner eller dig selv og få support fra gruppen til at holde styr på.

 • Tab det til iPhone og iPad
 • Tab det til Android
 • Tab det

Tab Det er gratis, med en præmie på $ 39,99, der indeholder meget mere sporing, måltidsplanlægning og andre opgraderinger.

2. MyFitnessPalMyFitnessPal er en god app at tabe sig hurtigt.

MyFitnessPal er en anden populær app, der hjælper dig med at spore din madindtagelse, motion og kalde på dine venner for at holde dig motiveret. Denne app, der ejes af Under Armor, er den centrale del af, hvordan jeg tabte 25 pund i 2017.

MyFitnessPal indeholder adgang til en million fødevarer og genstande i en søgbar database, som lader dig nemt tilføje din mad log til din iPhone eller Android. Der er også apps til BlackBerry og Windows Phone.

Denne app og service er gratis, med apps, der gør logning let og en personlig diætprofil, der hjælper dig med at fastsætte et sundt kostmål og et sundt øvelsesmål.

 • MyFitnessPal til iPhone
 • MyFitnessPal til Android

Der er muligheder for at ven andre brugere og forbinde med dine kontakter og Facebook-venner for støtte og motivation.

MyFitnessPal forbinder også med en række apps og tilbehør som FitBit, Withings, Runtastic, Endomondo, Jawbone UP, Pact og andre, der hjælper dig med at følge dine fremskridt med specialiserede apps og tilbehør. Der er også en Apple Watch-app.

3. Nike +Nike + appen har dit vægttab plan med træningsprogrammer for at få dig til dit mål.

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte med en ny træning, der hjælper dig med at tabe dig, kan du bruge Nike Training Club-appen.

Denne app hjælper dig med at vælge en træning eller et fire ugers program, der hjælper dig med at blive slank. Der er over 100 træningsprogrammer, og appen kan hjælpe begyndere, mellemliggende eller avancerede brugere.

 • Nike + Training Club til iPhone
 • Nike + Training Club til Android

Du kan endda bruge appen på din tablet eller på dit tv, så du kan træne den måde, det virker på dig. Tv-delen arbejder med AirPlay, ChromeCast eller et HDMI-kabel.

4. Vægt WatchersVægt Watchers kan hjælpe dig med at tabe, selvom du ikke ønsker at gå til møder.

Weight Watchers app er et godt værktøj til at tabe sig, men det er dyrere end de andre muligheder med månedlige gebyrer på $ 19,95 afhængigt af dit abonnement. Der er meget, du får fra dette abonnement, og tilbyder at deltage gratis, at du bør tjekke ud.

Oprah Winfrey delte for nylig, hvordan hun brugte Weight Watchers til at tabe 26 pounds takket være at styre hvad hun spiser. Weight Watchers app bruger SmartPoints i stedet for kalorier, så du kun behøver at spore et sæt tal hver dag.

Weight Watchers Fitbreak app er også en kraftfuld companion, der kan motivere og minde dig om at være mere aktiv med korte 1 mintue fitness pauser i løbet af din dag.

 • Download Vægt Watchers til iPhone
 • Download vægt overvågere til Android

Kig efter tilbud om at deltage i Weight Watchers gratis, herunder en mulighed for at få refusion for dine første to måneders gebyrer, når du taber 10 pund.

5. FitbitTag kontrol med fitbit-appen.

Mens du måske tænker på Fitbit som en enhed, du skal købe og bære, kan du bruge appen med bare din iPhone eller Android-enhed. Din telefon har nok sensorer til at spore det meste af, hvad Fitbit-appen skal hjælpe dig med at komme i form og tabe sig. Hvis du kan lide appen og ønsker mere sporing, når du ikke bærer din telefon, kan du altid købe en Fitbit-enhed senere.

Fitbit-appen kan hjælpe dig med at være malmaktiv, spise bedre, tabe sig og endda hjælpe med at sove. Appen indeholder daglige mål for trin, brændte kalorier og afstået afstand. Du kan logge træning og endda Yoga til at spore dine aktiviteter. Der er også en fødevare logging del, så du kan holde alt på et bestemt sted.

En af de største fordele er, hvis dine venner allerede er på Fitbit, da du kan konkurrere med dem i en række udfordringer. Disse vil holde dig motiveret og engageret.

 • Fitbit App til iPhone
 • Fitbit App til Android

Når du har brug for hjælp, kan du tjekke Fitstar-sektionen for at få hjælp til personlige træningsprogrammer skræddersyet til dig.

6. 7-minutters træningsprogramBrug 7-minutters træning til at tabe sig selvom du er super travl.

Du er en travl person uden meget tid til at træne. Du kan muligvis ikke gå i gymnastiksalen for at træne, hvilket er hvor NYT 7-Minute Workout-appen kommer ind for at spille. Dette er en videnskabelig træning, der maksimerer din tid brugt træning ved at levere den videnskabelige 7-minutters træning og den avancerede 7-minutters træning, der New York Times rapporteret tidligere i år.

 • 7-minutters træningsprogram til iPhone
 • 7-Minute Workout App til Android

Du skal tilføje denne webapp til din startskærm. På iPhone tryk på Del og derefter Tilføj til startskærm. På Android Tryk på Menu og derefter Tilføj til startskærmen.

Denne high-intensity workout kan hjælpe med at holde din appetit i kontrol, forbedre metabolisk sundhed og hjerte-kar-sundhed.

7. BetterMe Vægttab PlanBetterMe app er dit skræddersyede værktøj til at tabe sig.

BetterMe app er en vægttabsplan, der er designet specielt til kvinder. Når du starer appen op, vælger du områder, du vil målrette for at tabe eller tone op. Denne app kombinerer træning og måltidsplan og er målrettet mod brugere på en bred vifte af aktivitetsniveauer og tidsforpligtelser.

Med denne app vil du arbejde igennem i hjemmetræning og fokusere på en 28 dages plan, som du kan bruge til at komme i form og tabe sig. Appen indeholder følgende funktioner;

 • Angre fedt i problemområder: ben, mave, arme, nakke;
 • Få mest effektive video træning i en simpel app;
 • Få en grundig 28-dages måltidsplan;
 • Træn i 15 min. Sæt for at forbrænde kropsfedt uden brug af træningscenter.

BetterMe-appen er gratis at downloade, og du kan prøve det gratis i 3 dage. Derefter skal du betale $ 9,99 om måneden. Med en 28 dages måltidsplan og forskellige aktivitetsniveau muligheder kan du komme i gang og finde ud af om dette er for dig inden for en måned. Hvis det passer, kan du fortsætte for mindre end omkostningerne ved at gå på gym.

Download BetterMe til iPhone eller Android.

8. 8fitLad 8fit hjælpe dig med at tabe sig.

8fit er en altomfattende app, der hjælper dig med at tackle de store smertepunkter i at tabe sig; finde tid til at træne ud, vide hvad man skal gøre, når du har tid og komme op med en måltidsplan, som du kan holde fast ved, og det vil hjælpe dig med at tabe sig.

Denne app indeholder 100% tilpassede træningsprogrammer, der matcher dine mål og dit nuværende fitnessniveau for at hjælpe dig med succes. Hver træning er designet til at blive gjort, uanset hvor du har tid uden specielt udstyr.

Vi synes, at øvelserne fokuserer på at hjælpe dig med at opfylde dine mål, og appen gør et godt stykke arbejde med at forklare den rigtige måde at gøre øvelsen på. Med måltidsplanerne får du endda ingrediensalternativer, som gør det nemmere at holde fast i planen. Du kan endda generere dagligvarer lister for at forenkle shopping.

8fit er gratis at starte med begrænset træning, men for at få den fulde fordel skal du købe et abonnement på $ 5 om måneden for et årligt medlemskab eller for $ 10 om måneden med kun 3 måneders engagement.

Download 8fit til iPhone eller Android.

9. Vægttab FitnessWeight Loss Fitness app er designet til at hjælpe dig med at tabe sig og komme i form med bedre måltider og mere aktivitet.

Weight Loss Fitness app er en fokuseret app, der vil hjælpe dig med at tabe sig ved at træne ud og det starter dig med en seks ugers plan. Dette vil hjælpe dig med at fokusere på specifikke områder og arbejde hen imod mere håndterbare mål.

Når du arbejder gennem planerne, kan du give feedback til appen, og det vil justere træningens intensitet og hjælpe dig med at nå dit mål. Du kan komme i gang med kun 6 minutters træning om dagen med video og lydvejledning.

Appen er $ 49,99 om året eller $ 9,99 om måneden, og du kan downloade den og tjekke den ud, før du køber.

Download Vægttab Fitness til iPhone eller Android.

10. SweatcoinSweatcoin kan kun være den motivation, du har brug for at flytte mere hver dag.

Sweatcoin appen betaler dig for at komme i form, og det virker på trin, så selvom du ikke vil holde dig til en plan med en app som Pact, kan du stadig tjene, mens du taber. Dette kan være en af ​​de bedste måder at få den ekstra motivation til at gå på en tur.

En fangst er, at dette kun virker med udendørs trin. Så hvis du går i et gym eller hjemme på udstyr, kan en app som pagt være bedre for dig.

Med Sweatcoin tjener du ca. 1 Sweatcoin til 1.000 trin. Du kan bruge 5 Sweatcoins på et abonnement på Calm app eller andre tjenester. Der er varierende tilbud, og du kan endda handle for en dårlig fitness tracker eller til større belønninger, herunder en virtuel personlig træner eller vægt træningstjenester.

Det er en fantastisk måde at betale for tilføjede apps, der kan hjælpe dig med at tabe sig og komme i form. Du kan ikke udbetale penge, men der er til tider tilbud om Aamzon gavekort.

Download Sweatcoin til iPhone eller Android.

11. FooducateVide, hvad du virkelig spiser for at tabe sig hurtigere.

En af besværet med at forsøge at tabe sig er at vide, hvad mad faktisk er godt for dig at spise. Med Fooducate kan du lære mere om sunde fødevarer og straks se, om fødevarer er gode for dig ved at scanne en stregkode med din iPhone eller android.

 • Fooducate til iPhone
 • Fooducate til Android

Du kan scanne mad ved hjælp af kameraet på din smartphone og se en karakter for den mad, du overvejer at købe eller spise. Glem at forsøge at dechiffrere næringsindholdet baseret på et lille område på bagsiden af ​​kassen og se på en karakter, der hjælper dig med at træffe kloge beslutninger. Du kan også stille spørgsmål i Fooducate samfund for at lære om sunde fødevarer.

Næste skridt til at tabe sig og holde den væk

Disse er de bedste vægttab apps vi fandt for 2019. Denne liste over de bedste vægttab apps hjalp mig tabe 25 pounds og holde flertallet af i et år. Jeg gled efter at jeg stoppede med at bruge en app, så jeg fokuserer på at tabe igen ved hjælp af disse apps og vægttab gadgets. Jeg hopper mellem taber det! og min fitness pal. Disse er de bedste vægttabsapps for mig, fordi de passer til mine spisevaner og milde træningsprogrammer, men det bedste vægttabsprogram for dig kan være anderledes.

De fleste iPhones og mange Android-telefoner omfatter kraftfulde sensorer, der kan spore din bevægelse og aktiviteter uden at skulle købe noget fitness tilbehør eller bands. Android- eller iPhone-kameraet kan scanne stregkoder for at hjælpe dig med at logge mad, og der er mulighed for at forbinde iPhone eller Android til et HDTV for at gøre en træning uden at kigge på den lille smartphone-skærm, mens du er hjemme.

Hvis du har brug for hjælp med motivation, kan du tjekke vægttabsucceshistorier fra app-brugere. På Reddit kan ProgressPics give motivation til at fortsætte som du ser forskellen med før og efter billeder. Du kan endda tjene penge med nogle af disse vægttab apps.