Bedste Smarte Hjem Gaver til 2018 - Artikler

Bedste Smarte Hjem Gaver til 2018

Er du på udkig efter gode smarte hjemmegaver til at give eller bede om i år? Vi har dækket de bedste gaver til at give og få opgradere dit smarte hjem eller smart lejlighed i år. Uanset om du er ved at oprette et smart hjem fra bunden eller bygge ud fra det ene rum og en kontakt, du startede med tidligere i år eller i sidste jul - vi har dækket dig.

Vi dækker let de gadgets, du har brug for til at styre et smart hjem, vores foretrukne smart home gadgets, der kan gøre ethvert værelse til et smart rum. Disse er vores yndlingsgaver, og de er i hele hjemstedet for Gotta Be Mobile teammedlemmer.

Et ord af forsigtighed, når du giver smart hjem gadgets. Hvis nogen allerede bruger en bestemt enhed til at styre deres hjem, eller allerede har noget smart hjemme belysning; det er en god idé at overveje, hvad de allerede bruger. Nogle mennesker vil gerne holde deres smarte hjem kontrolleret med det samme

Lutron Caséta Smart LightsLutron Caséta smart belysningssystem er den bedste måde at forbinde et helt rum til et smart lyssystem, som du kan styre med din stemme eller din telefon. Det erstatter kontakten i stedet for at stole på mange smarte lys. Det er ofte billigere at købe en masse smarte pærer, og det er lettere for folk i dit hus at tilpasse sig, da de kan bruge en kontakt, når det er bedst.

Sådan kontrolleres mit hjemmekontorlys, og hvordan vores køkkenlamper styres. Med en åben grundplan gør stemmestyringen det muligt at slukke køkkenlysene fra sofaen eller døren. Jeg kan også slukke mit kontorlys, da jeg går ud af døren eller binder dem til et andet system. Dette fungerer sammen med Siri, Google Home og Alexa.

Lutron Caséta-systemet starter ved $ 99 hos Amazon, Lowes, Best Buy og andre detailhandlere.

Philips Hue Lights & LightStripNår du har brug for individuel lysstyring, eller du er på udkig efter farverige muligheder, er Philips Hue Lights og LightStrips øverst på vores liste. Disse kan blive dyrt, men i løbet af denne tid af året er der mange rabatter.

Jeg bruger lysstrimlerne på mit kontor til accentbelysning og bag tv'et i mit medierum. Jeg bruger også Philips Hue-lysene i alle de andre lys i medieværelset, så jeg kan tilføje et stænk af farve og nemt oprette scener, der kun har visse lys, når man ser film eller spil.

Philips Hue-systemer starter ved $ 99 for hvid og $ 199 for farve. Yderligere pærer og Lightstrips er tilgængelige fra $ 29.99 og op. I løbet af ferien kan du finde gode tilbud på Hue Starter Kit på Best Buy fra $ 139 med farve og en switch. Se på eBay for gode tilbud på LightStrips.

Serena Smart Shades

Serena Shades er den bedste smarte hjemmeopgradering, jeg installerede i 2018. Disse fantastiske nuancer er tilgængelige i en bred vifte af stilarter og materialer. De er dyrere end de fleste af emnerne på denne liste, men de er den perfekte opgradering til et soveværelse, hjemmekontor eller stue.

Når du har installeret disse nuancer, kan du styre dem med din stemme, en app, en tidsplan eller en fjernbetjening, som du kan montere hvor som helst. Jeg forbinder min til en rutine på Alexa og starter arbejde ved at åbne dem. De er også indstillet til automatisk at lukke fem minutter efter, at jeg typisk holder op med at arbejde for at holde mit kontor skjult for enhver, der kigger ind.

Du bliver nødt til at tilpasse ordre til at passe til dit vindue, så det er en god gave til hinanden. Lær mere på Serena Shades.

Ring Video Doorbell 2 & Floodlight Cam

Ring Video Doorbell 2 og Ring Floodlight Cam er begge fantastiske gaver at give. Ring Video Doorbell 2 er nem at installere, og Floodlight Cam er også nemt, hvis du udskifter et projektør, men lidt mere involveret, hvis du installerer det fra bunden.

Video Doorbell 2 holder øje med din veranda for at se, hvornår leverancer ankommer, og for at lade dig tale med nogen, når de ringer til din dørklokke. Det er lige dele bekvemmelighed og sikkerhed.

Med Floodlight Cam kan du holde øje med garagen, baghaven eller andre steder, du skal se. Bevægelsesvarsler, en spotlight og en sirene runde ud af pakken.

Ring Video Doorbell 2 er $ 169 hos Amazon og Best Buy og Floodlight Cam er $ 249 på Amazon og Best Buy. Tjek også Costco for tilbud.

Canary All-in-One sikkerhedssystemCanary All-in-One er et smart hjem sikkerhedssystem, som du nemt kan placere i dit hjem for at holde øje med ting indeni. Ideelt set vil du placere en eller to på nøglepladser, men da alt hvad du behøver, er strøm, kan du nemt flytte det rundt i hjemmet, hvis du beslutter dig for at bruge det på et andet sted.

En af mine yndlingsfunktioner er, at den kan konfigurere kanarien til ikke at registrere, når nogen i dit hjem er hjemme. Dette er en stor grund, jeg valgte at teste dette system ud, og jeg elsker funktionen. Når vi er væk, kan det registrere bevægelse og endda mærke det som en person, hvilket er en meget god alarm mulighed for at have, når du er væk hjemmefra.

Du kan få Canary All-in-One fra $ 109 på Canary, Best Buy og Amazon.

TP-Link Smart WiFi Plug MiniTP-Link Smart WiFi Plug er en af ​​de bedste muligheder, hvis du vil styre en lampe, juletræ eller en anden gadget med din stemme. Dette virker med Alexa og Google Home. Vi bruger det til at styre vores juletræ.

Jeg havde brugt dette til at tænde en rumvarmer med min stemme, men efter at have lært, at rumvarmere og overspændingsbeskytter ikke spiller godt besluttede jeg mig for at stoppe med at bruge dette mellem en sådan højtrækningsenhed, indtil jeg finder ud af mere om det.

$ 15 hos Amazon og Best Buy.

Chamberlain WiFi Garage Dør

Chamberlain MyQ Garage Door åbner er en episk smart garage funktion, og det er den smart hjem gadget min kone bruger mest. Hun åbner garageporten fra sin telefon hver morgen, før hun går på arbejde, så hun ikke behøver at stå i kulden eller regnen og venter på, at døren åbner eller fumler med et tastatur, mens hendes hænder er fulde. Se vores fulde anmeldelse her og meget mere på broen, som lader Siri kontrollere det.

Forvent at bruge omkring $ 200 til en MyQ-enhed, men du kan finde dem til salg.

Amazon Echo DotAmazon Echo Dot er en fantastisk måde at styre dit smarte hjem eller kontor på, og det forbinder med masser af tilbehør og andre ting for at gøre det nyttigt på ethvert værelse i dit hus. Det er centrum for vores smarte hjemmekontor, der tænder lyset og endda åbner persiennerne.

Det kan hjælpe med praktiske konverteringer, hurtige søgninger, og det er nøglen til at kontrollere mange smarte hjem. Der er også færdigheder, der kan forbinde til en bred vifte af enheder, og det kan endda tænde din kaffemaskine.

$ 29 på Amazon

Lenovo Smart Display

Lenovo Smart Display er som Google Home, med en skærm. Du kan bruge den til at styre dit smarte hjem og gøre andre sjove ting med Google Assistant. Jeg kan godt lide skærmen, fordi jeg kan bruge den til at foretage videoopkald og se videoer.

Du kan spille hurtige spil med det, men de bedste dele bruger det til at oprette forbindelse til dit hjem eller andre via video. Du kan vende en skifte til at blokere kameralinsen, hvis du ikke vil have den aktiveret. Dette er virkelig praktisk i køkkenet, da du kan sætte pause og genoptage opskrift videoer med din stemme. Den kommer i 8-tommers og 10-tommers modeller.

$ 119 til $ 199 ved HSN og Best Buy