Bedste apps til at hjælpe dig med at holde op med at ryge i 2019 - Artikler

Bedste apps til at hjælpe dig med at holde op med at ryge i 2019

Du vil holde op med at ryge, men det er ikke nemt at gøre. Med de bedste apps til at holde op med at ryge på din telefon er standsning lidt lettere.

Du kan udnytte fællesskabsstøtte, motivation og dokumenterede teknikker på din iPhone eller Android. Med de rigtige apps og værktøjer kan du endda kalde på efterspørgsel hjælp, når du har et ønske.

De fleste af disse holder op med at ryge apps hjælper dig med at arbejde gennem trang og beregne de penge og sundhedsmæssige fordele ved at holde op med at ryge med regnemaskiner og afslutte rygning tidslinje, der kan hjælpe dig med at visualisere fordelene ved at holde op med at ryge.

Hvorfor holde op med at ryge i år? Hvis du er ligeglad med de penge, du sparer fra ændringen, skal du tænke på dit helbred.Disse er de bedste stop med at ryge apps, der kan hjælpe dig med at sparke din vane.

Hvorfor skal du holde op med at ryge i år?

Ifølge CDC vil du bemærke fordelene på så lidt som 20 minutter, og kulilteniveauet i dit blodfald falder normalt på bare 12 timer. På så lidt som to uger falder din hjerteinfarktrisiko, og i løbet af en til ni måneder falder din hoste og åndenød. Der er mange andre fordele ved at holde op med at ryge i årene efter.

En kirurgens rapport konstaterede, at en ud af tre kræftdødsfald kunne forhindres, hvis folk holder op med at ryge, og det er ikke kun lunge- eller oral cancer, at rygning øger risikoen for.

Med hjælp fra de bedst stoppede apps på markedet kan du gøre din iPhone, Android eller Windows-telefon til en kraftfuld coach, der kan hjælpe dig med at holde op med at ryge hurtigere end at gå på egen hånd.

Bedste apps til at holde op med at ryge i 2019

Disse apps til at stoppe med at ryge hjælper dig med at spore de penge, du sparer, viser dig de sundhedsmæssige fordele for din nuværende tid, siden du holder op med at ryge og tilbyder støtte og hjælp, når du har et ønske. Vi deler også en simpel tjeneste, der fungerer sammen med tekstbeskeder, så alle med enhver telefon kan få support, selvom det er en flip-telefon.

Her er de fem bedste apps til at holde op med at ryge og en Smoke Free-teksttjeneste, der fungerer på enhver telefon;

  • Livestrong MyQuit Coach - tør at holde op med at ryge
  • Stop med at ryge - QuitNow for Android
  • Afslut It Lite
  • Stop med at ryge tekststøtte

Tjek flere detaljer om disse muligheder for at hjælpe dig med at holde op med at ryge i 2019.

Livestrong MyQuit CoachLivestrong MyQuit Coach er en læge godkendt afslutte rygning app, der hjælper dig med at fastsætte opnåelige mål baseret på hvor du er nu - om det er nuværende ryger eller nylige quitter. Du kan ophøre med at ryge kold kalkun eller gradvist reducere din rygning hver dag, indtil du kan stoppe helt, og iPhone-appen hjælper dig med at gøre dette. Tjek funktionerne i denne app for at holde op med at ryge nedenfor;

- Personlig afslutningsplan

- Upload dine egne personlige motivationer

- Spørg dit daglige forbrug og godtgørelse

- Valgfrie budgetadvarsler og påmindelser

- Tjen mærker og priser

- Se diagrammer over din brugshistorie efter dato og klokkeslæt

- Din plan tilpasses automatisk, hvis du afslutter tips, fakta og motivation fra LIVESTRONG.COM

Du kan også få support fra Twitter, Facebook og LiveStrong-fællesskabet, og appen vil tilpasse, når du skrider frem mod dit mål om at holde op med at ryge. Appen opdateres ikke ofte, men den har gode brugeranmeldelser, der tjener det til en top spot.

Livestrong MyQuit Coach - Tør at holde op med at ryge - Gratis

Stop med at ryge - QuitNow for AndroidStop med at ryge for Android er en anden top mulighed.

Den bedste Quit Smoking Android app er QuitNow. Denne app indeholder et omfattende sæt værktøjer, der hjælper dig med at holde op med at ryge og altid er tilgængelige på din Android-smartphone.

Du kan se realtidsstatistikken om, hvor længe siden din sidste cigaret, i øjeblikket. Du kan også se, hvor mange cigaretter du ikke ryger, og de penge og tid du sparer ved at holde op.

App'en viser dig resultater baseret på Verdenssundhedsorganisationens resultater om forbedringer af sundheden, efter at du har afbrudt rygning. App'en følger dine fremskridt og viser dig de sundhedsmæssige fordele, der motiverer dig til at fortsætte.

Du kan bruge appen til at chatte med andre mennesker, der forsøger at holde op med at ryge og dele dine fremskridt. Der er tips og tricks for at stoppe rygning og anden hjælp. Der er også en widget på din startskærm for at spore dine fremskridt.

Stop med at ryge - Afslut nu - Gratis

Afslut det Lite - Stop med at ryge i dag

Denne lille app giver dig mulighed for at få den motivation, du har brug for, og spore dine fremskridt uden at forsøge at gøre for meget eller distrahere dig fra dine mål. Dette giver den økonomiske motivation såvel som sundhedsmæssige fordele.

  • Viser dine gemte penge.
  • Viser hvor meget cigaretter du ikke ryger.
  • Definer dine egne mål.
  • Udfør og del prestationer.
  • Viser tjære, du ikke spiser.
  • Viser fordele ved at afslutte.

Download Afslut det Lite på din iPhone gratis.

Afslut ryge tekst support

SmokefreeTXT er en gratis service, der hjælper dig med at holde op med at ryge med SMS-support. hvis du ikke vil bruge en app, eller hvis du bruger en flip-telefon i løbet af dagen, og en iPad eller Android-tablet til at hjælpe dig med at holde op med at ryge om aftenen, er det en god mulighed.

Ud over standardhjælpen kan du sende tre søgeord til 47848 for at få øjeblikkelig hjælp, 24/7.

- CRAVE - En øjeblikkelig påmindelse hvorfor du ikke bør give ind på dette begær.
- MOOD - Få en positiv besked for at øge en dårlig dag.
- SLIP - Bare fordi du smuttede betyder ikke, at du skal stoppe med at prøve, blive motiveret til

Tjek tjenesten for at tilmelde dig SmokefreeTXT-support.