30 Bedste Smartphone Biltilbehør (2019) - Artikler

30 Bedste Smartphone Biltilbehør (2019)

Disse er de bedste smartphone bil tilbehør til din iPhone, Galaxy eller Android telefon. Tilbehør, der vil gøre livet lettere og lade dig gøre mere med din enhed. Mens ting som Android Auto eller CarPlay giver os masser af kontroller i bilen, kan de ikke erstatte disse super hjælpsomme tilbehør.

Disse dage er de fleste smartphone-biltilbehør kompatible med enhver enhed, herunder nyere telefoner som iPhone Xs eller Galaxy Note 9. Nogle bliver designet med iPhone i tankerne, men de fleste vil arbejde på enhver telefon du ejer.

Vi har alt fra bil dash eller ventilationsanordninger, trådløse opladninger, en ny stereo eller hurtig multi-port bil opladere. Så anbefaler vi Bluetooth-sendere, Bluetooth højttalertelefoner, tabletter, eller hvordan du sætter Alexa i din bil. Hvis du har brug for en radar detektor, Popsockets eller et kassettebånd til 3,5 mm hovedtelefonadapter til et gammelt køretøj, har vi dækket.Google og Apple gør begge et stort skub i vores køretøjer. Plus, hver måned kommer en ny stereo ud med endnu flere funktioner. Men ikke alle ønsker eller har brug for en ny bil eller endda et nyt stereoanlæg. Derfor anbefaler vi, at du køber nogle af disse tilbehør og opgraderer din biloplevelse.

Uanset om det gør din telefon eller tablet lettere at bruge eller får et nyt 10ft opladningskabel, der når bagsædet. Eller prøv at tilføje en Bluetooth højttalertelefon til håndfrie opkald, så du holder dine hænder og øjne på vej.

I grund og grund skal din gamle bil føles ny. Hvis du har en gammel kassetteafspiller i din rustfod, men vil lytte til Spotify fra din Galaxy Note 9, har vi dækket dig. Disse er ikke bestemt, men er de bedste telefonbiltilbehør, du kan købe i 2019. Vi opdaterer denne roundup, da vi finder andre fantastiske biltilbehør.

Anker 39w Dual Hurtig Billader


Første ting først, du vil have en god kvalitet og hurtig bil oplader. Jeg er overrasket over, hvor mange venner og familiemedlemmer der har en forfærdelig, langsom gammel biloplader med en USB-port. Det giver formentlig kun 5% batterilevetid på det meste.

Anker 39w PowerDrive 2 Dual Port Hurtig oplader fungerer sammen med både iPhone eller Android og oplader din enhed så hurtigt og sikkert som muligt.

Begge porte har hurtig opladningsteknologi, så Android-enheder går fra 0-50% på ca. 20 minutter. Eller en højhastighedstast 2,4 amp hurtig opladning output til Apple-enheder som iPhone 8 eller iPhone X. Dette opkræver noget, herunder tabletter, og gør det hurtigt.

Køb det nu på Amazon for $ 25.99

Hvis du bare vil have en hurtig og billig dual port oplader, prøv dette for $ 9