21 bedste iPhone 8 tilfælde du kan købe - Artikler

21 bedste iPhone 8 tilfælde du kan købe

De bedste iPhone 8-tasker beskytter din nye iPhone, gør op for manglen på iPhone 8 farvevalg og hold det hele glasset sikkert tilbage fra dråber og ridser. Der er masser af coole nye iPhone 8-funktioner og grunde til at opgradere til den nye iPhone, og hvis du gør det, vil du sandsynligvis have en sag.

Ja, du kan bruge et iPhone 8-tilfælde og stadig bruge trådløs opladning. Ja, du kan bruge en iPhone 7 eller iPhone 6s sag på iPhone 8, men hvis du er på udkig efter en helt ny sag for at tilføje noget flair eller funktionalitet til din nye iPhone 8 her er de bedste muligheder. Dette omfatter de nye farvemuligheder, som Apple kun har annonceret.

Jeg har gået i hånd med disse iPhone 8 tilfælde, eller de kommer fra mine yndlingsmærker, som du kan stole på at holde din iPhone sikker. Denne liste omfatter iPhone 8 tilfælde fra $ 13.99 til $ 89.99. Der er robuste iPhone 8-tasker, super slanke iPhone 8-tasker og fashionable iPhone 8-tasker.

IPhone 8 starter med $ 599, og hvis du ikke får AppleCare + til $ 129, er der et meget godt tilfælde at gøre for at beskytte din dyre smartphone, uanset hvor holdbart glasset er.

Her er de bedste iPhone 8-tilfælde, som du kan købe for at beskytte din telefon, tilføje en flash af stil og få nogle ekstra funktionalitet på din nye iPhone. Sørg for, at du også tjekker de bedste iPhone 8-skærmbeskyttere.

Speck Presidio Ultra iPhone 8 Taske


49,99 kr fra Speck

Generelt når du skal vælge et iPhone 8 tilfælde, skal du vælge mellem stil og holdbarhed eller tykkelse og beskyttelse. Speck har allerede gjort et godt stykke arbejde med at levere lige nok beskyttelse og en masse stil, og den nye Presidio Ultra til iPhone 8 tager dette til et andet niveau.

Dette er en flersidet iPhone 8-sag, der giver dig mulighed for at bære et Speck Slim Presidio-tilfælde på din telefon til enhver tid. Denne slanke sag indeholder en hævet bezel en stor mængde beskyttelse og let klikbare knapper. Der er en stor åbning til opladning og lear adgang til højttalerne.

Når du har brug for mere beskyttelse - som når du træner, går udendørs eller er mere aktiv - kan du snappe på Impactium Ultra Bumper. Dette tilføjer et andet lag af stødbeskyttelse mod dråber, tilføjet skærmbeskyttelse på forsiden af ​​din iPhone 8 og holder også støv og snavs ude af opladningsporten.

Det er en slank iPhone 8 sag hele tiden og en robust iPhone 8 sag, når du har brug for det, uden brug af to tilfælde. Der er endda en holster inkluderet for at sikre den til dig eller at bruge som en kickstand.