Bedste billige iPhones i 2019: Fra $ 150 til $ 450 - Artikler

Bedste billige iPhones i 2019: Fra $ 150 til $ 450

Du behøver ikke bruge $ 1000 til at købe en iPhone eller betale $ 40 om måneden oven på din plan om at eje en god iPhone. Her er de bedste billige iPhones at købe i 2019. The bedste billige iPhones starter på $ 150 og går op til $ 449 til en ny iPhone Xr.

iPhones koster ikke alle en arm og et ben. Du kan købe en god billig iPhone til $ 49,99 uden en kontrakt eller gratis med, og du kan få en af ​​de bedste billige iPhones til $ 300 eller deromkring.

Derfra kan du endda finde en billig iPhone Xr med de nyeste funktioner til 449 $. Alle de bedste billige iPhones for 2018 kører iOS 12 og vil se en iOS 13 opdatering i slutningen af ​​2019 med nye funktioner og sikkerhedsopdateringer.Her er de bedste billige iPhones du kan købe i 2019.

De bedste billige iPhones er ikke altid til salg direkte hos Verizon, AT & T, Sprint eller T-Mobile, men du kan stadig bruge disse operatører med de fleste af disse billige iPhones. Mange af disse billige oplåste iPhones fungerer også på bærere som Boost, Straight Talk, Simple Mobile, Tracfone, Total Wireless, Cricket Wireless og andre, der giver dig mulighed for at medbringe din egen telefon. Bare dobbeltkryds med transportøren om hvilken version af iPhone der fungerer på deres netværk, før du køber.

Vi er fokuseret på de bedste billige iPhones, som du kan købe når som helst uden at jage efter tidsbegrænsede tilbud.

Her er de bedste billige iPhones, du kan købe i 2018, starter gratis med betalinger, til iPhone SE, eller vælg en på forudbetalt for $ 49,99. Derfra går billige iPhones op til $ 339 for iPhone 7 og derefter til $ 449 for iPhone Xr med noget i midten for hvert prispunkt.

iPhone SE


IPhone SE er den bedste billige iPhone under $ 100. Det er et chok, at du endda kan købe en ny iPhone til under $ 200. Apple sælger ikke længere iPhone SE direkte, men du kan få det hos mange andre forhandlere.

Boost Mobile sælger iPhone SE i alle farver til 159 DKK. Boost Mobile fungerer på Sprint, så du skal bruge Boost Mobile service med denne billige iPhone. Det er stadig en stjæle for en ny iPhone, der leveres med en 1 års garanti, og at du endda kan købe AppleCare + til.

Hvis du vil have en iPhone SE på en anden operatør, skal du tjekke Gazelle, som sælger pre-ejede telefoner, herunder iPhone SE ulåst og muligheder for AT & T, Sprint, Verizon og T-Mobile. Læs vores Gazelle Certified Review for mere om hvad du kan forvente.

IPhone SE har en 4-tommer skærm, 12MP kamera og kører på Apple A9 chip. Denne telefon er stadig meget hurtig, tager meget flotte billeder og kører den nyeste version af iOS. Det understøtter også Apple Pay og arbejder sammen med Apple Watch.

Her er grundene til at købe iPhone SE og grundene til, at du skal springe over denne telefon, for at hjælpe dig med at gøre dette valg. Husk, at iPhone SE 2 kan komme inden for få måneder. Hvis du beslutter dig for at købe det, er her de bedste iPhone SE tilfælde.