16 Bedste Budget Apps til 2019 - Artikler

16 Bedste Budget Apps til 2019

Download den bedste budgetapp for at hjælpe dig med at spare penge, budget for kommende udgifter og også undgå bøderne. Vi har brugt disse apps for at undgå at betale overdragelsesgebyrer, betale ned gæld og opbygge vores besparelser, og det kan du også. At få kontrol over økonomien er et af de største nytårsbeslutninger, og det er lettere end nogensinde at oprette et budget og holde fast ved at bruge din telefon til at holde dig på sporet.

At finde et godt budget er ikke en lille opgave, men med disse budgettering og pengeprogrammer til iPhone og Android kan du holde din økonomi i check i 2019. Du kan bruge disse budgetteringsapps til at gøre din iPhone eller Android til en personlig finansrådgiver, der kan hjælpe dig med at vide, hvornår du skal bruge penge, identificere, hvor du spilder penge.

De bedste personlige finansapplikationer automatiserer meget af processen og hjælper dig med hurtigt at lære vaner og advarer dig om dyre pengefejl, før de sker.

Bedste budgetapplikationer til 2019

 1. Mint Budgeting App
 2. Dave Ramsey EveryDollar
 3. Bemyndige
 4. Honeyfi Budget app for Couples
 5. PocketGuard Budget App
 6. Du har brug for et budget
 7. GoodBudget
 8. Mvelopes
 9. HomeBudget
 10. Wally
 11. Spendee
 12. BUDGT
 13. Ciffer bot
 14. Albert
 15. Din Money Wallet
 16. Credit Karma
 17. Hvorfor har du brug for et budget

Hvis du foretrækker at tjene flere penge i stedet for at budgettere eller allerede har maksimeret dine budgetteringskræfter, så tjek de bedste apps for at tjene penge til at begynde at tjene penge på siden lige nu. Nogle af dem vil lade dig begynde at tjene penge på at arbejde hjemmefra eller mens du gør ting, du allerede har brug for at gøre alligevel. Når du arbejder på et budget, skal du tjekke de bedste apps for at spare penge, hvilket vil hjælpe med at holde flere penge i din tegnebog.

De bedste budget apps til 2019 fokuserer på at hjælpe dig med at finde dig til at bruge dine penge uden manuelt at logge hvert køb. Du kan forbinde de fleste af disse til en bankkonto for automatisk at se, hvor du bruger penge, få advarsler for regninger og se, hvor mange penge du har forladt til en bestemt vare eller et område af dit budget.

De fleste af disse bedst budgettet apps er gratis at bruge, og dem, der ikke er helt gratis, er ofte meget mindre, end du ville bruge på et bankgebyr. En af mulighederne er $ 84, men det er et værktøj, som mange brugere sværger ved.

Mint Budgeting AppMint er en af ​​de bedste budget apps, fordi det tager besværet ud af at lave et budget. Du forbinder Mint-appen til din bank, og appen kan bruge dine oplysninger til at hjælpe med at oprette et personligt budget. Vi elsker denne budgetapp, fordi det kan hjælpe dig med hurtigt at identificere, hvor du bruger dine penge, så du kan se, hvor du skal trimme dine nuværende udgifter, når du laver et budget.

Mint-appen bruger den samme sikkerhed som banker, og holdet bag denne service gør også TurboTax og Quicken, så du kan stole på, at de tager alle mulige trin for at sikre dine konti og dine data.

Mint vil sende dig underretninger om usædvanlige gebyrer og hjælper med at identificere tip tilpasset dine udgifter, der kan hjælpe dig med at reducere de penge, du bruger på gebyrer og på andre regninger. Mint inkluderer også din kredit score, så du kan se et stort billede billede af dit budget og din personlige økonomi.

Med Mint apps til iPhone, iPad og Android kan du se dit budget overalt, og der er også en online-komponent at se på fra din computer og en billedbetalingskomponent for at hjælpe dig med at administrere og betale dine regninger på ét sted.