19 bedste apps til at tjene penge i 2019 - Artikler

19 bedste apps til at tjene penge i 2019

Drej den tid, du bruger på din telefon til kontanter. Download disse apps for at begynde at tjene penge i dag, mens du bærer din telefon, eller når du normalt spilder tid på sofaen.

Disse er de bedste apps til at tjene penge i 2019. Du kan bruge disse Android- og iPhone-apps til at tjene penge på siden, mens du handler til dagligvarer, løber ærinder og venter i linjer.

Jeg tjente over $ 100 med en af ​​de pengefrembringende apps, min mor tjente $ 30 i sin første måned, og venner tjente over $ 650 i deres første måned med disse apps. Disse er legitime apps til at tjene penge på din iPhone eller Android hjemmefra eller i butikken. Denne liste er nu opdateret i 2019, med nye muligheder og måder at tjene penge på din telefon.

Når du bruger en af ​​de bedste apps til at tjene penge, kan du hjælpe med at padde din tegnebog, finansiere din film watching og endda betale for en middag ud. Du kan tjene penge med apps ved at tage handlinger, og andre apps vil finde penge, du skylder på grund af prisfald og ændringer og automatisk anmode om det for dig.

Du kan bruge disse apps til at tjene penge hjemmefra eller tjene penge, mens du er i dit nuværende job. Nogle apps betaler kontant, mens andre betaler i point, kan du blive til gavekort. Udover at tjene penge, bør du tjekke de bedste apps for at spare penge.De bedste apps til at tjene penge på din iPhone eller Android.

Alle penge, der laver app på denne liste, giver dig mulighed for at tjene penge, men du bliver nødt til at tjene et minimum, før du udbetaler penge i mange tilfælde.

 1. Google Udtalelsesbelønninger
 2. Earny
 3. iBotta
 4. Sweatcoin
 5. Ebates
 6. Gig Walk
 7. Tilbyde
 8. Mercari
 9. Foap
 10. Clashot
 11. Shopkick
 12. Fronto
 13. SlideJoy
 14. Mobee
 15. Task Kanin
 16. Uber
 17. Lyft
 18. oDesk
 19. Ja

Disse hurtige måder at tjene penge hjemmefra vil ikke helt erstatte din indkomst, men du kan helt sikkert få en indflydelse og hjælpe med at tjene penge derhjemme. Du kan bruge de bedste budget apps til at strække disse ekstra penge endnu mere.

Du kan downloade disse penge, der laver apps på iPhone og Android gratis, uden gebyrer for at komme i gang.

Google Udtalelsesbelønninger - Tjen penge ved at besvare spørgsmålDu kan tjene penge på besvarelse af spørgeskemaundersøgelser på din smartphone med Google Opinion Rewards. Også kendt som Google Surveys af mange brugere, belønner denne gratis app dig for at dele din mening. Dette fungerer på iPhone og Android, men den bedste måde at tjene penge på er på iPhone.

Et medlem af Gotta Be Mobile-holdet tjente over $ 100 med Google Opinion Rewards. Alt du skal gøre er at besvare spørgsmål, og du tjener hvor som helst fra en 10 cent til en dollar. Du kan også besvare Google Survey Rewards undersøgelser i butikker for virkelig at tjene flere penge.

De penge, du laver, fungerer for Google Play-kreditter på Android, som du kan bruge til at købe apps, film, bøger og endda bruge på app-køb til spil som Clash of Clans uden at bruge dine penge.

iPhone brugere får krediten sendt til PayPal, når de har en balance på $ 2, hvilket kan ske hver anden eller tre uger afhængigt af hvor mange undersøgelser du kvalificerer dig til. Det er nemt at tjene, når du starter, men undersøgelser kan blive mindre hyppige, mens du går.

Download Google Udtalelsesbelønninger til Android og Google Udtalelsesbelønninger til iPhone.