Bedste Android-telefoner med en hovedtelefonstik - Artikler

Bedste Android-telefoner med en hovedtelefonstik

De fleste aktuelle og kommende Android-telefoner har ikke en 3,5 mm hovedtelefonstik. Og mens det stadig er en af ​​de mest brugte funktioner i en telefon, bliver flere og flere virksomheder det helt. Som et resultat har vi samlet en liste over alle de bedste Android-telefoner, der stadig har en hovedtelefonstik til potentielle købere.

I løbet af de sidste par år har vi set næsten alle producenter fjerner 3,5 mm porten, bortset fra Samsung og LG. Når Apple drog den lille cirkel, fulgte næsten alle sammen for absolut ingen grund.

Bedste Android-telefoner med en hovedtelefonstik

  1. Samsung Galaxy S10
  2. LG G8 / LG V40
  3. Samsung Galaxy Note 9
  4. Moto G7
  5. Huawei P30
  6. Nokia 7.1

Telefoner er ikke tynde nok til at det er i vejen eller forstyrrer designet, men de forsvinder fortsat. Hvis du vil nyde musik eller videoer med de ønskede hovedtelefoner, skal du købe en af ​​disse telefoner. Mens dette ikke er alle telefoner tilgængelige med en hovedtelefonstik, er de dine bedste muligheder i 2019.

1. Samsung Galaxy S10, S10 + eller S10eKøb Galaxy S10 til $ 900

Som du sikkert ved, har Galaxy S10-familien af ​​telefoner næsten alle funktioner, du nogensinde vil have. Samsung er meget i kontakt med forbrugere og dets fans, og indtil videre har de nægtet at fjerne hovedtelefonstikket. De er også et af mærkerne tilbage, der stadig tilbyder en microSD-kortspor på flagskibstelefoner.

Galaxy S10, S10 + eller budgetvenlige S10e kommer alle sammen med fantastiske specs, fantastiske kameraer, fantastiske skærme og en 3,5 mm hovedtelefonstik, så du kan tilslutte disse Grado sr325e hovedtelefoner og skrue op til 11.

2. LG G8 / LG V40Køb LG G8 ThinQ til $ 649 ved Best Buy

En anden mulighed er enhver flagskibs telefon fra LG i løbet af de sidste par år. Vi taler om LG G7, LG V40 eller den nyeste LG G8, der netop ankom i april 2019. LG er et af de få virksomheder, der stadig fokuserer stærkt på lyd.

Ikke kun har LG G8 (eller LG V40) en kraftfuld Boombox-højttaler til god lyddag ind og dag ud, men de tilføjer en Quad-DAC til lydfiler fra lydfiler, når du bruger hovedtelefoner. Giv den nye LG G8 en prøve.

3. Samsung Galaxy Note 9Køb det nu fra Samsung for $ 800

Selvfølgelig er den nyeste Galaxy S10 det første valg for de fleste forbrugere, men Samsungs Galaxy Note 9 fra slutningen af ​​2018 er stadig et fantastisk valg. Den har en stor skærm, to kraftige kameraer, masser af funktioner og en 3,5 mm hovedtelefonstik. Derudover får mange mennesker Notes-serien til den bredere skærm og S-Pen-stylus. Galaxy Note er en jack-of-all-trades og gør alt godt. Vi håber, at Galaxy Note 10 vil holde hovedtelefonstikket. Mindst et år mere.

4. Moto G7Køb det nu fra Motorola for $ 299

Hvis du leder efter en fantastisk Android-telefon, der stadig har en 3,5 mm hovedtelefonstik, men ikke koster en arm og et ben, skal du overveje Moto G7. Motorola fortsætter med at tilbyde nogle af de bedste pris / ydeevne telefoner på markedet, og de gør det uden at fjerne funktioner som en hovedtelefon jack.

Moto G7 pakker en stor skærm, masser af strøm, et anstændigt kamera, den nyeste version af Android og en hovedtelefonstik til en lav pris. Hvad har du mere brug for?

5. Huawei P30Køb det nu fra Amazon til $ 600

Huawei fortsætter med at lave fantastiske Android-smartphones, der appellerer til et bredt publikum. De har alle specifikationer og funktioner i en Samsung Galaxy, kraftfulde kameraer, opdateret software og alt andet du vil have. Den nye P30 og P30 Pro annonceret i 2019 er gode telefoner, der er værd at overveje.

Huawei P30 leveres med en stor skærm, en trio af meget dygtige bagkameraer og yup - en 3,5 mm hovedtelefonstik, så du kan tilslutte din gamle Audio Technica og blast din foretrukne Eagles-sang.

6. Nokia 7.1Køb det nu på Amazon for $ 350

Sidst men ikke mindst, for nu er Nokia 7.1 for dem, der er på et budget, men vil ikke have noget så billigt som Moto G7. Nokia laver faktisk nogle fantastiske Android-smartphones, og de beskærer heller ikke på funktioner.

Nokia 7.1 kom ud i slutningen af ​​2018 og har en stor 5,8 tommer skærm, den nyeste Android 9 Pie-software, masser af strøm, 4 GB RAM, dobbeltbagekameraer og en 3,5 mm hovedtelefonport. De er ikke de største eller de bedste telefoner rundt, men de er gode og overkommelige.

Afsluttende tanker

Vi forventer flere flere telefoner i løbet af 2019, men ærligt, vi ved ikke, hvor mange der rent faktisk vil have hovedtelefonstik. OnePlus 7 vil ikke have en, heller ikke Googles kommende Pixel 4 eller Pixel 4 XL.

Når det er sagt, siger rygter og lækager et budget Pixel 3a kommer i sommer med en 3,5 mm port. Derefter kan du se frem til flere telefoner fra Nokia, Huawei og den kommende Galaxy Note 10, som alle er fyldte med funktioner. Vi opdaterer dette indlæg, når flere telefoner bliver frigivet med denne funktion.