10 Bedste Android Kamera Apps - Artikler

10 Bedste Android Kamera Apps

Disse er de bedste kamera apps til Android, der vil forbedre din fotografering. Det bedste kamera du har er som regel den i lommen, din telefon. Og mens de fleste Android-telefoner kommer med en flot kompatibel kameraapp, vil disse Android-kamera apps levere flere muligheder og bedre resultater.

Det handler heller ikke om megapixel, kameraets software er halvdelen af ​​kampen, som vi har set med Googles stand-alone kamera system på Pixel 3 XL. At få en god kameraapp kan tilføje nye funktioner, forskellige optagefunktioner, GIF'er eller endda sammensætningsoverlejringer. Se fordelene?

Uanset om du leder efter flere funktioner, pro modes, ekstra filtre eller bare vil prøve noget andet, er et nyt kamera app et godt sted at starte. Disse er nogle af vores favoritter og hvad de hver især har at tilbyde. Hjælper dig med at tage dine fotografiske færdigheder til næste niveau i 2019.Bedste kameraapplikationer til Android

Hvis du har en ny telefon som Galaxy S9 + eller en LG V40, har du allerede et kompatibelt kamera og fantastisk software. Nogle af disse kan dog stadig tilføje fordele til din brug afhængigt af situationen. Derefter kan de med ældre telefoner virkelig drage fordel af at prøve en tredjeparts applikation.

Vores liste er ikke bestemt, da hver kameraapp har forskellige styrker eller funktioner. Disse er Android-kameraapp erstatninger værd at overveje eller bruge et par bucks på.

Kamerazoom FX

For det første er Camera Zoom FX, en app, der har været tilgængelig på Google Play Butik i mere end et par år og har masser af fans her. Zoom FX er perfekt til dem, der ønsker en simpel kameraoplevelse, og mere alvorlige ting alle på samme tid. Den har en ren grænseflade, fine knapper og en stor lukkerknap.Med Camera Zoom FX får du dine typiske filtre, HDR-indstillinger og flere fotomoduser. Derefter vil mere erfarne brugere nyde manuelle styringer som ISO, lukkertid, eksponeringsniveauer og andre små justeringer. Denne app har flere funktioner end de fleste, og du kan endda låse op mere til i pro versionen for kun $ 3.49

Download - Camera Zoom FX

Google kamera

Selvfølgelig måtte vi inkludere Googles kamera-app i vores roundup. Ikke bare fordi det kommer fra Google, men fordi det faktisk er en yderst kompetent og kraftfuld kameraapp. Jeg mener, det er hvad den højest bedømte smartphone kamera på markedet bruger, Pixel 3 XL.Google Camera leverer en usædvanlig ren og enkel oplevelse, med nogle gode funktioner sprinklet hele vejen igennem. Disse omfatter linsens uskarphed, slowmotion (på understøttede enheder), billedkugler, video stabilisering, Night Sight og auto HDR. Denne app gør det muligt for Pixel 3-kameraet at gøre, hvad Apple og andre producenter har brug for dobbelt eller endda tredobbelt kameraer for at opnå.

Men kun udvalgte enheder kan drage fordel af alt, og hvis din enhed er for gammel, og kører software ældre end Android 7.1.1 Nougat, vil den ikke være til gavn for Google Camera. Det er dog stadig en god app for funktionerne, og enhver kan have gavn ved at prøve det.

Download - Google Kamera

Kamera FV-5

Hvis du leder efter et kamera med de fulde manuelle DSLR-kontroller, er dette vores første anbefaling. Kamera FV-5 er temmelig kraftig og har næsten for mange muligheder. Dybest set vil du gerne vide, hvad du laver, før du betaler $ 3 for Pro-versionen af ​​denne app.Spring over den gratis version og gå til FV-5 Pro til $ 3.95 og nyd alle fordelene. Du får fuld manuel kontrol og mulighed for at optage i RAW. Brug derefter fuldautomatisk eksponeringsbeslag, sammensætningsnettet, eksponeringskontrol, ISO-niveauer, timelapse, burst-tilstand og andre valg. Ja, du kan gøre lidt af alt, eller holde det enkelt med en kvalitetsautomatik.

Download - Kamera FV-5

Cymera

Alle ønsker at tage gode selfies, ikke? Cymera leverer tusindvis af filtre, klistermærker, collager, rammer og andre effekter til at spruce up your selfie spil. Perfekt til selfie og portræt mode fase 2017-18.Den største grund til, at folk downloader Cymera, er skønhedsfunktionen, som øjeblikkeligt ændrer hudtone ligner de populære effekter på Samsungs smartphones. Det gør dig smukkere med silkeblød hud. Du kan også tilføje en muldvarp, fjerne mol eller frynser eller fjerne røde mærker fra dit ansigt og krop.

Download - Cymera

Kamera MX

Et andet yderst populært kamera, muligvis et af de bedste, er Camera MX. Det er en grundlæggende point-and-shoot-kameraapp til Android, men så har de fyldt det med masser af ekstra funktioner. Tag time-lapse-billeder eller videoer, del og lav GIF'er, tilføj filtre (levende filtre) og meget mere.Vi nyder det indbyggede fotoredigeringsprogram, skaber GIF'er og dråbe filtre. Det er en temmelig godt afrundet all-in-one kamera app, der gør lidt af alt. Kamera MX er også en af ​​de højest vurderede muligheder i Play Butik.

Download - Camera MX

Åbent kamera

Vi anbefaler også åbent kamera til dem, der er professionelle fotografer eller har brug for et par funktioner end de fleste. Faktisk er det smukt funktionskomplet, gratis og har endda en fjernbetjening til dem, der har brug for fjernbetjening til at snappe de perfekte fotos.Åbent kamera giver dig det meste af de avancerede styringer af andre kameraer, samt et par ekstrafunktioner. Disse omfatter i nogle tilfælde manuel tilstand, eksponering og beslag, timere, skærmtilstande, farveeffekter, hvidbalance, ISO og endda eksterne mikrofoner.

Som du kan se fra navnet, er det helt open source. Så andre versioner med forskellige funktioner kan sandsynligvis findes på Github eller andre populære websteder. Prøv det i dag.

Download - Åbn kamera

DSLR Camera Pro

Hvis du leder efter pro-level DSLR-kontroller, som navnet antyder, er denne applikation perfekt. Et af de funktioner, vi elsker mest, er de to-trins lukkerkontroller. Tryk for at fokusere, og slip for at tage billedet. Giver dig ekstra kontrol over hvad og hvornår du fokuserer, og hvor. Det er ret kraftigt og meget nyttigt for at få det bedste skud.Det bedste er dog, at næsten alle muligheder eller indstillinger (og der er meget) er bare et tryk væk. Som du kan se fra billedet ovenfor, er alt i en enkelt og let at finde og bruge sted.

I stedet for at forklare alle de funktioner, dette kamera har, leder vi dig kun til Play Butik for at se selv.

Download - DSLR Camera Pro

Footej kamera

Når jeg tænker på en ny-age smartphone kamera oplevelse, tænker jeg på Footej. Denne app har en smuk, men enkel brugergrænseflade, nem kontrol og mange muligheder. Og mens det er fantastisk til en nybegynder, har den også mere end nok til at være mere avanceret eller endda en professionel, der ønsker at tage bedre billeder.Hovedfunktionen er RAW-fotos, hvis din telefon understøtter det. Derefter kan du nyde eksponering og ISO-kontroller, fuld manuel tilstand, du kan skyde GIF'er, histogram, slow-motion videooptagelse og meget mere. En stor fordel ved Footej er, at dette bruger Googles seneste Camera2 API'er også for den bedste oplevelse på nyere enheder. Du vil også kunne lide Footej Camera Gallery.

Download - Footej Kamera

Manuel kamera

Som navnet antyder, handler denne app om fuld brugerdefinerede manuelle betjeninger på Android-smartphones eller tablets. Faktisk tager det fuld nytte af det nyeste Camera2 API fra Android Lollipop for at levere de mest manuelle kontroller til enhver kameraapp på Google Play Butik. Dette gør lidt af alt,Så længe din telefon har en eller anden manuel betjening eller manuel tilstand, og kører Android Lollipop eller nyere, som de fleste gør, er denne app perfekt til dig. Tag kontrol over manuel lukkertid, fokusafstand, ISO, hvidbalance, eksponeringsforhold og et par andre ting.

Du kan også nyde GRID-linjer, Geo-tagging, RAW-support og en uhyre hurtig kameraoplevelse generelt.

Download - Manuel kamera

ProShot

Sidst men ikke mindst er et af vores favoritter, ProShot kamera. Denne gang populære Windows Phone kamera app kom til Android for nogle år siden, og det er en forfriskende ændring i tempo. Mens de fleste kameraapps til Android ser ud, føler og virker ens, er ProShot helt anderledes. Fra udseendet ændrer måden du interagerer med kontrollerne, ændrer ISO-niveauer, tilføjer rutelinier og mere.Som du kan se fra billedet ovenfor, er alle betjeninger meget pæne og enkle.Fra farveskemaet til de indlysende knapper og forskellige tilstande. Det er ulig noget andet og på en god måde.

Når det kommer til feature-komplette kamera apps, er ProShot helt op med de bedste af dem. Og mens det koster $ 3,99, er det værd at hver øre og vil få dig til at fotografere og ændre indstillinger, bare fordi du kan. Ærligt, ProShot kamera er en af ​​vores yndlings Android-kamera apps af året.

Download - ProShot kamera

Afsluttende tanker

Dette er nogle af vores yndlings kamera apps til Android. Leverer de bedste funktioner, RAW support, manuelle kontroller eller tonsvis af skønhedsformer og filtre til enhver social sommerfugl. Vi har lidt af noget for alle.

Et par æresbetegnelser går ud på VSCO Cam, Pro Capture, et bedre kamera, Google Cardboard-kamera eller Simple Camera, hvis du bare vil tage billeder uden forstyrrelser. Find en fra vores liste og nyd at tage bedre billeder på din telefon med det samme.

Mens du er her, lærer du om disse 5 bedste billedredigering apps til Android.