Belkin Valet Charger Power Pack til Apple Watch Review - Artikler

Belkin Valet Charger Power Pack til Apple Watch Review

Rejsende med en iPhone og Apple Watch kan toppen af ​​batteriet på begge enheder ved hjælp af den kompakte Belkin Betjent Charger Power Pack til Apple Watch. Den har et kraftigt batteri på 6700 mAh, der kan oplade din iPhone, herunder den store iPhone 7 Plus og en Apple Watch på samme tid.

Belkin Valet Charger Power Pack DesignBelkin Valet Charger Power Pack måler mindre end 5 tommer lang, en tomme tyk og 1,67 tommer bred.På toppen af ​​Belkin Valet Charger Power Pack er der en rund Apple Watch opladningsdisk med indbygget magnet for at holde Apple Watch til batteriet. Det er stærkt nok til at holde uret vedhæftet, så længe brugeren ikke flytter batteriet meget rundt.Slutningen med Apple Watch-opladeren og USB-portene er sort og de andre tre fjerdedele af pakken er sølvaluminium. De to ender er sort plastik.I den ene ende af den afrundede rektangulære batteripakke er der en fuld USB-port, en mikro-USB-port og afbryderknappen. Strømknappen indeholder også en LED indikatorstribe med 4 lys, der viser batteristatus. Hver enkelt grøn lysdiode repræsenterer 25% batterilevetid.

USB-porten i fuld størrelse leverer kun 1A strøm, så Belkin Valet Charger Power Pack oplader ikke iPhone. Det lader kun opladere større enheder som en iPad eller en stor Android tablet. Det er en stor ulempe i denne dag med hurtig opladning batterier og opladere. Planlæg at koble din telefon og se natten over i stedet for at få en hurtig opladning.

Kassen indeholder et lille 3,9 tommer kabel, der har regelmæssig USB i den ene ende og micro-USB i den anden ende. Brug den til at oplade batteriet i betjeningen. Det oplader batteriet hurtigt. Tilslut en AC til USB-adapter eller en computer med en stærk nok USB-port.

Belkin Valet Charger Power Pack Funktion

Belkin Valet Charger Power Pack genoplader din Apple Watch op til 8 gange uden nogensinde at genoplade tjeneren. Det kan genoplade en iPhone op til 3 gange og mindre for den større iPhone 7 Plus.For at give dig en ide om, hvor hurtigt det opkræver en iPhone 7 Plus, gik jeg fra 80% til fuld i omkring 60 minutter, mens du så video på telefonen. Det er samtidig opladning af min Apple Watch, som gik fra 92% til fuld på ca. 35 minutter. Begge af dem kom med en Apple Watch og iPhone 7 Plus tilsluttet. Overnatning begge belastet fra under 20% til fuld om morgenen.

Belkin inkluderede hurtig opladning i havnen, der opkræver selvbetjeningsladeren. Jeg ville ønske, at de ville have inkluderet det i de porte, der oplader din telefon også.Værdi og anbefaling

Batteripakken føles som en solid enhed. Det kommer ikke til at falde fra hinanden. Det virker også godt, så længe brugeren ikke har noget imod en 1A oplader i stedet for en hurtig opladende 2,4A oplader.Belkin sælger Belkin Valet Charger Power Pack til 99,99 dollar direkte fra deres websted. Amazon sælger det til samme pris.

Personer, der rejser meget, får meget ud af opladeren. Ellers vil jeg holde fast ved de indbyggede opladere eller finde en mere kraftfuld oplader, der oplader din telefon og Apple Watch.