Beats Studio Wireless vs Solo 3: Sammenligning af de bedste Bluetooth-hovedtelefoner i 2020

Forfatter: John Pratt
Oprettelsesdato: 14 Januar 2021
Opdateringsdato: 21 November 2024
Anonim
Beats Studio 3 vs Solo 3 – Wireless Headphones Comparison
Video.: Beats Studio 3 vs Solo 3 – Wireless Headphones Comparison

Indhold

Når vi ser på Beats af Dr. Dres eksisterende hovedtelefoner, er det umuligt at gå glip af to næsten identiske modeller: det Solo 3 trådløs og Studio 3 trådløs. Hvordan kommer det sig, at den billigste af de to, Solo 3, er nyere, holder længere på en enkelt opladning og har Apples nye W1-chip, der lover at tilbyde betydelige ydelses- og tilslutningsfordele?

ProduktMærkeNavnPris
BeatsBeats Solo3 trådløse on-ear hovedtelefonerTjek pris på Amazon
BeatsBeats Studio3 trådløs støjreducerende øretelefonerTjek pris på Amazon

* Hvis du køber via links på vores side, kan vi tjene en tilknyttet kommission. For flere detaljer, besøg vores side om fortrolighedspolitik.


Svaret har meget at gøre med markedsføring og ikke meget at gøre med hovedtelefonernes faktiske ydeevne. Hvis du prøver at etablere dig som en musikproducent, er du bedre klar til at bruge store penge på at komme i gang.

Men med begge hovedtelefoner, der pakker Apples avancerede W1-chip, bliver valget endnu sværere. For ikke at nævne det faktum, at Beats Solo3 er noget billigere end Studio 3. Naturligvis er der en vis forvirring med hensyn til funktionerne såvel som ydeevnen, og vi skal sørge for, at de er afklaret i denne artikel.

Beats Solo 3 vs Beats Studio 3

Design

Bortset fra formfaktoren er den næstmest signifikante forskel mellem Beats Solo3 og Studio Wireless hovedtelefoner er, at Solo 3 ørekopper hviler mod øret, mens Studio 3 Wireless ombrydes helt rundt om øret. Begge er velegnede til ethvert øredesign, hvilket er den første ting, som kunderne vil vide om hovedtelefoner.


Denne konstruktionsforskel har flere konsekvenser. I betragtning af at Studio 3 tilhører segmentet over-øret-hovedtelefoner, kan det isolere den ydre støj bedre, uanset dit øredesign. På den anden side er Solo3 standardhovedtelefoner, men ikke de bedste med hensyn til støjisolering eller undertrykkelse.

Kontroller

Begge har usynlige kontrolknapper omkring Beats-logoet, hvor logoet fungerer som parringsknap. Begge har blød polstring på indersiden af ​​hovedbåndet og overdådige ørekopper, der føles godt mod huden.

For os er en seriøs lytter enhver, der følger med i musikbranchen eller i det mindste følger et par yndlingsartister, og som aktivt forsøger at finde tiden til at lytte til musik, det være sig under rejsen til arbejde eller skole, arbejde eller når bare nedkøling om aftenen.

Vi er villige til at satse på, at de fleste seriøse lyttere ikke bruger hovedtelefoner i mere end en time ad gangen. For disse mennesker fungerer Beats Solo3 godt. Men hvis du er en, der grundlæggende lever med hovedtelefoner på, vil Studio 3 Wireless sandsynligvis være et bedre valg.


Forbindelse og parring

Måske er den største fordel, som Apple-fremstillede hovedtelefoner som Beats Solo3 og Studio Wireless har, inkluderingen af ​​Apples nye W1-processor. Dette chipsæt findes også på Apple AirPods. Som Apple udtrykker det, "kan hovedtelefonen fortælle, når du taler og lytter", hvilket gør det til et ekstremt kapabelt stykke hardware bygget med den moderne kunde i tankerne.

Dette chipsæt gør også parringsprocessen lettere, især hvis du ejer en Apple iPhone. Desværre er Android-brugere ude af held, selvom det stadig er muligt at bruge begge hovedtelefoner med Android-telefoner, omend ved hjælp af den traditionelle Bluetooth-parringsmetode.

Så hvordan fungerer parring med W1-chippen? Tænk på dette som en NFC-chip, men med bedre rækkevidde. Så snart du tænder hovedtelefonerne tæt på din iPhone, dukker parringskortet ud, og alt hvad du skal gøre er at trykke på bekræftelsesknappen. Det er en mindre forbedring af brugervenligheden, men en der er let at vænne sig til og svært at leve uden, når du først har det i et stykke tid.

Det er også værd at påpege, at W1-processoren også har en positiv indvirkning på batteriets levetid på de to hovedtelefoner, men det kommer vi senere.

Lydkvalitet

Lydkvaliteten af ​​Beats-hovedtelefoner og øretelefoner er så unik, at den ofte nævnes, selv når man taler om hovedtelefoner fra andre producenter. Det indebærer accentuerede nedture, fremadgående mids og anstændige højder - den ideelle kombination til at lytte til hiphop, dubstep og pop. Det betyder dog ikke, at hovedtelefoner med "the Beats sound" er fremragende til klassisk musik, rock eller jazz, bare for at give et par eksempler.

Apple forsøger tydeligt at ændre dette billede for at gøre Beats-hovedtelefoner mere neutrale. On-ear-modellen har tamer lav i forhold til Beats Studio 3, men forskellen er for det meste ikke engang værd at nævne. Du kan nemt opnå det samme resultat ved at spille med EQ-indstillingerne på din telefon. Forhåbentlig forbedrer fremtidige versioner af disse hovedtelefoner detaljeringsniveauet og den samlede tonebalance yderligere.

Indtil videre får du den forventede Beats-oplevelse med begge hovedtelefoner - fantastisk, pumpende bas og varm lyd. Mens over-ear-konstruktionen af ​​Studio 3 Wireless kan holde det meste af basen indeholdt, kæmper Solo3 on-ear-hovedtelefonerne med over 60% lydstyrke.

Rækkevidden af ​​disse trådløse hovedtelefoner bør ikke være en bekymring for potentielle købere, da begge er udstyret med Apples W1-chip og tilbyder en rækkevidde på op til 80 fod.

Støjreduktion

Begge hovedtelefoner leveres med ANC eller aktiv støjreduktion aktiveret, hvilket giver fremragende undertrykkelse af baggrundsstøj, når du er dybt involveret i din musik. Aktiv støjreduktion er en almindelig funktion blandt trådløse hovedtelefoner i dag, så det er ikke rigtig en overraskelse at finde det på disse to tilbud.

De to hovedtelefoner leveres også med Apples gennemsigtighedstilstand, der kun er kompatibel med Apple-enheder såsom iPhones, så du hurtigt kan deaktivere aktiv støjreduktion og lytte til, hvad der sker i baggrunden. Apple bemærker dog det

Batteri liv

Lydlækagen på Beats Solo3 indløses af den fantastiske batterilevetid. Det kan tilbyde op til 40 timers afspilning ifølge producenten, mens Studio 3 kun kan spille i 22 timer. Studio Wireless kan give op til 22 timers afspilning takket være det nye og opgraderede chipsæt indeni. Så hvad batteriets levetid angår, er det klart, at Solo3 har en klar fordel i forhold til Studio 3 Wireless. Brug af funktioner som gennemsigtighedstilstand kan dog tage en vejafgift på batteriets levetid.

Det er sandsynligt, at brug af gennemsigtighedstilstand eller støjreduktion kan reducere afspilningstiden betydeligt, hvis den ikke halveres.

Konklusion

Det er klart, at der ikke er nogen signifikant kløft mellem Beats Solo3 og Studio 3 med hensyn til indbygget hardware, især efter at Apple inkluderede W1-processoren på begge modeller. Men hvis vi vælger et aspekt, hvor sidstnævnte skinner, er det med de 40 timers batterilevetid.

Er billigere faktisk bedre i dette tilfælde?

Disse aspekter gør Solo 3 til et fremragende valg i forhold til Studio Wireless for det meste for prisen, og som vi har påpeget ovenfor, er dette ikke egnet til langvarig lydlyttning. Hvis du har til hensigt at bruge dine hovedtelefoner i timevis med afspilning, er Studio 3 bestemt værd at overveje, selvom du naturligvis skal shell mere ud.

Vi kan også godt lide det faktum, at Studio 3 tilbyder et imponerende kontureret øredesign, der gør det muligt at passe tæt sammen med enhver øreform. Støjreduktionsteknologi ser også ud til at fungere bedre med Studio 3 Wireless sammenlignet med dets søskende. Vi anbefaler stærkt, at du får en af ​​varianterne, hvis du ejer Apple-enheder.

Har du noget at tilføje til sammenligningen af ​​Solo 3 vs Studio 3 Wireless?

ProduktMærkeNavnPris
BeatsBeats Solo3 trådløse on-ear hovedtelefonerTjek pris på Amazon
BeatsBeats Studio3 trådløs støjreducerende øretelefonerTjek pris på Amazon

* Hvis du køber via links på vores side, kan vi tjene en tilknyttet kommission. For flere detaljer, besøg vores side om fortrolighedspolitik.

Vi modtager salgsprovision, hvis du køber varer ved hjælp af vores links. Lær mere.

iden overfladen blev lanceret tilbage i 2012, har den haft en breakout ucce. Microoft urface Pro er bare det bedte ekempel på en Window 2-in-1, vi har fået. idte år introducerede virkom...

Vi har alle hørt forkellige verioner af den amme gamle kliché. "Luck favorierer den modige." Vi er det i kontormateriale, der forøger at inpirere o, gøre mere. Vi hø...

Interessant