Battlefield 1 Apocalypse Problemer: 5 ting at vide - Artikler

Battlefield 1 Apocalypse Problemer: 5 ting at vide

Den nye Battlefield 1 Apocalypse DLC leverer masser af nyt indhold, men det har også bragt nogle frustrerende problemer til Xbox One, PlayStation 4 og Windows PC-afspillere.

DICE's fjerde og sidste Battlefield 1 DLC ekspansion er endelig ude af test og tilgængelig for dem der købte spillets sæsonkort, kendt som Premium Pass. Premium Pass holdere får DLC indhold to uger i forvejen.

Apokalypsen har nye våben, nye kort, en ny spiltilstand og nye udfordringer for spillere at erobre. Det, som Premium Pass indehavere har fundet ud af, indeholder også fejl og ydeevne problemer.

DLC'en gik gennem testning bag scenen og i DICE's CTE (Community Test Environment), men det downloadbare indhold er plaget af forskellige problemer, problemer, der har tvunget udvikleren til at undersøge.

Battlefield 1 Apocalypse Problemer

Når vi skubber væk fra Apocalypse-udgivelsesdatoen, hører vi om et udvalg af problemer på tværs af alle tre platforme. Nogle af disse problemer er mindre gener, men for andre er DLC unplayable i denne tilstand.

Apocalypse-problemer omfatter problemer med DLCs nye opgaver (de synes at være mere synlige på konsoller), installations- og downloadproblemer, nedbrud, lagspidser, sorte skærme, forbindelsesproblemer, forskellige problemer med grafikken, unormale billedfaldsdråber og forskellige lyd problemer.

Vi er kun få dage fjernet fra DLCs udgivelse, så vi forventer, at listen over fejl og ydeevneproblemer vokser, da flere mennesker downloader og afprøver den nye udvidelse. Husk, at offentliggørelsen kommer i begyndelsen af ​​marts.

Hvis du vil undgå disse problemer, vil du gerne vente på, at DICE udruler en ny fejlrettelsesopdatering for at løse nogle af disse tidlige Apocalypse-problemer.

Sådan rapporterer du Apocalypse Problemer

Hvis du løber ind i problemer med Apocalypse DLC, skal du sørge for at rapportere dem til DICE på det rette sted. På den måde kan udvikleren komme til at arbejde med rettelser. Der er et par måder at gøre dette på.Du kan rapportere dine problemer på EAs forum for fejlsøgning af Battlefield 1. Du kan også skitsere dine problemer på Battlefield 1 Reddit, hvor spilets udviklere stadig er yderst aktive.

Du kan komme i kontakt med EA på dets officielle Battlefield sociale medier konti. Du kan også prøve at videresende dit problem til EAs officielle supportkonto.

Sådan Fix Apocalypse Problemer

Hvis du ikke kan vente på DICE for at rette disse problemer, kan du prøve at fastsætte nogle af problemerne selv.

Hvis du har problemer med Apocalypse Assignments, skal du prøve at fuldføre de nye opgaver i spillet. Dette skal automatisk løse problemet.

Hvis du har problemer med at starte Apocalypse på din PlayStation 4, skal du muligvis genoprette din licens. Hvis du spiller DLC på Xbox One, og du har problemer med at starte den, skal du muligvis slette og genindlæse indholdet.

Hvis du har problemer med andre præstationsproblemer som lags eller gentagne nedbrud, vil du gerne se vores liste over rettelser til fælles Battlefield 1-problemer.

Sådan sporer Apocalypse Problemer

Hvis du vil spore den aktuelle liste over Apocalypse-problemer, kan du gøre det via Battlefield 1 Bug Tracker.

Battlefield 1 Bug Tracker beskriver bugs og problemer DICE undersøger for øjeblikket, og du vil se et ton dukkede op umiddelbart efter Apocalypse's release den 20. februar. For eksempel springer Zeebrugge Dreadnought nogle gange uden for grænserne.

Dette diagram hjælper dig med at holde styr på DICE's fremskridt og hjælpe dig med at sætte nogle forventninger til virksomhedens næste Battlefield 1 bug fix-opdatering.

Ny slagmark 1 februar 2018 opdatering

Taler om det, siger DICE, at det er "bevidst om præstationsproblemer, der påvirker nogle spillere med udgivelsen af ​​BF1 Apocalypse", og at dets "teams arbejder på at løse disse så hurtigt som muligt".

Virksomheden siger, at den planlægger at udrulle en hotfix-opdatering den 26. februar for at løse problemer med Apocalypse-præstationer. Patchen vil også løse problemer med Hellriegel-seværdighederne.

Som normalt vil implementeringen kræve lidt nedetid på tværs af alle tre platforme. Her er hvad du kan forvente for din konsol:

  • PS4 - Multiplayer vil være offline i 1 time starter kl 0900 UTC / 1AM PST
  • Xbox One - Multiplayer vil være offline i 1 time starter kl. 1000 UTC / 2AM PST.
  • PC - Multiplayer vil være offline i 1 time og starter kl. 11.00 UTC / 3AM PST.

Dette er en obligatorisk opdatering for alle spillere.

13 ting at vide om slagmarken 5

Battlefield 5 Udgivelsesdato


Hvis du er begejstret for det næste Battlefield-spil, spekulerer du sikkert på, hvornår det kommer til salg.

Tidligere i år sagde EA, at det planede at frigive det næste Battlefield-spil i oktober 2018, og selskabet stikker til vinduet.

Battlefield 5's verdensomspændende udgivelsesdato er bekræftet den 19. oktober, men der er faktisk tre Battlefield 5 udgivelsesdatoer.

Battlefield 5 åbner op for EA og Origin Access medlemmer den 11. oktober.

Dem, der forudbestiller Battlefield 5 Deluxe Edition, får adgang den 16. oktober, mens de, der køber standardversionen af ​​spillet, får adgang til spilets indhold et par dage senere den 19. oktober.