Arlo Security System & Arlo Ultra opgrader din hjemmesikkerhed i 2019 - Artikler

Arlo Security System & Arlo Ultra opgrader din hjemmesikkerhed i 2019

Arlo Security System og det nye Arlo Ultra 4K sikkerhedskamera er helt nye i 2019 og er klar til at opgradere din hjemmesikkerhed.

Med Arlo Security System brugerne får en SmartHub, en keyfob til at styre systemet, en sirene med rødt strobe lys og en ny multifunktions sensor, som du kan bruge til at holde dig fri for bevægelse, lys, lækager, døråbninger og meget mere.

Arlo meddelte også det nye Arlo Ultra 4K kamera, der tilbyder højere opløsninger, streaming i 4K, HDR for bedre billedkvalitet og evnen til at zoome ind på den vigtige bevægelse eller begivenhed, mens du stadig leverer et nyttigt billede. Det omfatter et år med Arlo Smart med det køb, der dækker dine andre Arlo-kameraer.

Arlo Security System kommer i anden halvdel af 2019. Du kan se systemet nedenfor, herunder et kig på, hvad multipurpose sensoren kan gøre.

"Arlo Security System vil give forbrugerne mulighed for at hæve og tilpasse de sikkerhedsforanstaltninger, de implementerer for at beskytte deres hjem eller små virksomheder," siger Pat Collins, senior vicepræsident for Arlo-produkter. "Vores nye multifunktionssensor vil være en game-changing komponent i systemet. Fra at identificere om en dør eller et vindue er åbent for at opdage en lækage under vasken, kommunikerer Multi-Sensoren med andre Arlo-produkter og certificerede tredjeparts smart home-enheder via Arlo SmartHub. Der tilbydes en intelligent sikkerhedsløsning, som alle forvaltes af Arlo app.”

SmartHub er i centrum for dette system, og det bruger ArloRF til at oprette forbindelse til Arlo kameraer, men det inkluderer også ZigBee og Z-Wave, så det kan oprette forbindelse til nye Works med Arlo tredjeparts smart home devices som Hue lights, mange smarte låse og andre enheder. Det kan også forbinde til smarte højttalere fra Bose og Sonos for at efterligne lyden af ​​at nogen er hjemme med et tv-spil, folk taler eller en hund gøende.Arlo Ultra leverer 4K streaming, HDR til bedre billeder, et spotlight til nattilstand med farve og evnen til at zoome ind på vigtige begivenheder.

Den medfølgende Arlo Siren er vandtæt og klar til at blive placeret udenfor. Du kan lyde en højt sirene og blinke en rød strobe for at forhindre nogen i at komme ind og for at advare naboer.

En anden praktisk funktion er Arlo Remote, som giver dig mulighed for nemt at afmontere og afvæbne systemet med en fjernbetjeningsenhed, som du kan vedhæfte til dine nøgler. Du kan også bruge to brugerdefinerede knapper på Arlo Remote til at tænde lys, lyd Arlo Siren i en panik situation eller tage andre handlinger.

Arlo Security System ankommer i anden halvdel af året. Prissætning er ikke tilgængelig endnu.