Android Nougat vs Android 6.0 Marshmallow Walkthrough: Hvad er nyt - Artikler

Android Nougat vs Android 6.0 Marshmallow Walkthrough: Hvad er nyt

Denne detaljerede gennemgang vil gå over alt, hvad der er nyt i Googles nyeste opdatering af Nougat-opdateringen til Android til smartphones og tablets. I de sidste seks måneder har næsten alle større telefoner modtaget opdateringer til Nougat, og ejere vil gerne vide om ændringerne.

Der er godt over 50 ændringer i Nougat, men kun få er synlige. Mange er bag kulisserne tweaks, der vil gøre en stor forskel for Samsung, HTC og LG smartphone ejere. Ligesom multitasking med delt skærm, nattilstand, datalagring og nye emoji-tegn.

Læs: Sådan repareres Bad Nexus Android Nougat batterilevetid

Google debuterede oprindeligt Android 7.0 Nougat den 22. august 2016, hvilket er hvad de fleste enheder kører i dag. Derudover blev Android 7.1.1 udgivet den 5. december efterfulgt af Android 7.1.2 i april med flere forbedringer eller fejlrettelser.Android Nougat er en gratis softwareopdatering til alle smartphones og tablets, som kan understøtte den. Google udgav et tidligt beta preview af Android Nougat i marts sidste år. Målet med betaen var at fremskynde softwareopdateringer, men det har ikke hjulpet så meget som forventet.Mange venter stadig på at komme frem her i maj 2017, da udgivelsen af ​​Android O nærmer sig. Som eksempel har Samsung lige udgivet Android 7.0 til Galaxy Note 5 og Galaxy S6.

Læs: 100 Bedste Android Apps & Spil

I øjeblikket nyder de fleste Google Pixel- eller Nexus-enheder Android 7.1.2 Nougat. Næsten alle andre smartphone- eller tabletproducenter arbejder stadig på den oprindelige Android 7.0-opdatering for alle enheder. Det er dog stadig indlæst med nye funktioner, hvilke brugere vil gerne drage fordel af. Forvente luftfartsselskaber og producenter at fortsætte med at arbejde hårdt på opdateringer, da 2017 fortsætter. Så begynder vi at få Android 7.1.2 senere i år eller om sommeren.Hvad er nyt i Android Nougat

Husk på, at nogle af de ændringer, der er beskrevet i vores lysbilledshow nedenfor, er fra Android 7.1 eller Android 7.1.2 Nougat, og ikke alle enheder har den nyeste software. Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2013), Nexus 9 og Nexus 10 stopper alle ved Android 7.1.1 Nougat. Det betyder, at de ikke modtager Android 7.1.2 eller opdateringen til Android O senere i år. For ikke at nævne nogle producenter som Samsung og HTC håndvælger hvilke funktioner der skal tilføjes til deres telefoner, og efterlade nogle ud.En af de mest bemærkelsesværdige nye funktioner er multitasking og multi-window-tilstand på skærmen. Dette virker godt og understøtter alle apps, ikke bare vælg få som vi ser på Samsung eller LG-enheder. Denne funktion giver brugerne mulighed for at køre to apps på samme tid for forbedret multitasking.

En anden stor tilføjelse til Nougat er Android Instant Apps, som stadig langsomt ruller ud til alle brugere. Dette gør det muligt for Android at installere små biter af en app (fra et søgeresultat eller weblinks) og tillade engangs-øjeblikkelig appbrug. Ingen installation af en app og start over. Android tilføjer blot hvad det har brug for i det øjeblik, bruger appen, og du er færdig. Det kasserer indholdet af ansøgningen, når du er færdig.

Andre ændringer omfatter forbedret batterilevetid med en mere effektiv "Doze" on-the-go-tilstand. Dette sætter apps i dvaletilstand, når de ikke bruges til at spare batteri. Du vil også bemærke en fuldstændig opdateret meddelelser og indstillingsmenu, der er klogere, mere detaljerede og forbedrede. Google tilføjede nogle kaldte appikongenveje, hvor brugere kan trykke langvarigt på appikoner for hurtig adgang til at vælge funktioner. Ligesom øjeblikkeligt lanceringen af ​​selfie front kameraet, i stedet for bare kamera app.

Der er et nyt direkte svar valg fra meddelelseslinjen for alle apps eller meddelelsestjenester, bunched notifikationer til et renere udseende, nummerblokering, opkaldsscreening, forbedrede hurtigindstillingsfliser (og tilpasning) og mere. Igen er der mange ændringer i Android 7.0 Nougat.

Sammenligning

Du kan klikke på et billede nedenfor for øjeblikkeligt at hoppe til den del af diasshowet for at se, hvilke aspekter der er nye. Den ældre version af Android 6.0 Marshmallow vil altid blive afbilledet til venstre, mens Android Nougat vil være til højre eller i sig selv.

Vi opdaterer med flere detaljer, som de bliver tilgængelige. Forvente store virksomheder som Samsung eller HTC at medtage de fleste ændringer, selv om de måske ser lidt anderledes ud. Dette skyldes, at producenterne tilføjer deres egen hud til lager Android. Husk da du udforsker alt, hvad der er nyt i Android 7.0 Nougat. Nyd alt, hvad den har at tilbyde, og slip os en kommentar nedenfor med spørgsmål eller bekymringer.

Multi-Window SupportMed Android N Google leverede endelig multi-window support. Dette tillader to apps at køre på skærmen samtidigt. Dette virker på både tabletter og smartphones og synes at fungere på tværs af alle apps.

Multi-vinduesunderstøttelse virker ved at trykke på den firkantede nyhedsmenu, og derefter skubbe enhver app øverst. Brugere kan øjeblikkeligt køre to apps på én gang eller ændre størrelsen på hver skærm, som de passer. Denne funktion giver forbedret multitasking til Android til erhvervsbrugere. Et andet aspekt af multi-vinduet tilstand er billed-i-billede til Android TV. Du kan se Netflix, mens du browser på YouTube samtidig på Android TV-enheder.