Amazon Fire TV 4K & New Amazon Echo Speakers Opgrader dit hjem - Artikler

Amazon Fire TV 4K & New Amazon Echo Speakers Opgrader dit hjem

Amazon annoncerede kun et nyt brand-tv med 4k support, tre nye Amazon Echo-højttalere, en kasse, der lader dine Echo-telefonlinjer, Echo Buttons og Alexa Integration til BMW.

Mens Apple og Google forsøger at skære et sted i dit hjem og den nye Apple TV 4K lige er på salg, er der en ny serie af Amazon-hardware, der er bestemt til at dominere i efteråret og i feriesæsonen.

Her er hvad du behøver at vide om den nye Amazon Fire TV 4K, nye 2017 Echo-højttalere og anden ny Amazon-hardware.

2017 Amazon EchoDet nye Echo er mindre, billigere og bedre lydende.

Det nye Amazon Echo leverer bedre lyd takket være Dolby Audio, det er mindre, det ser bedre ud, og det er kun $ 99. Amazon mener, at dette vil konkurrere med Sonos Play: 1 og være en bedre løsning for mange brugere end Apple HomePod, som ikke kan afspille Spotify med stemmekommandoer.

Amazon designet det nye ekko med metal og klud, og du kan skifte skallen til at give et andet udseende, der passer bedre til dit hus. Amazon annoncerede tidligere lydsupport til Amazon Echo, og du vil være i stand til at placere disse i hele dit hjem for at få et helt hjemme lydsystem til $ 99 et værelse.

FireTV med 4K og HDRDet nye Fire TV understøtter 4K, HDR og Dolby Atmos for mindre end halvdelen af ​​prisen på Apple TV 4K.

Du kan betale $ 149 for Apple TV 4K eller du kan betale $ 69,99 for Amazon Fire TV 4K med HDR-support. Denne lille enhed tilsluttes HDMI-porten på bagsiden af ​​dit tv og streamer 4K-indhold med HDR-understøttelse. Den omfatter også Dolby Atmos-understøttelse til forbedret lyd. Denne enhed indeholder Alexa Smart Remote, som du kan styre med stemme. Amazon faldt bare prisen på 4K-film, der blev solgt gennem Amazon Video Store.

Amazon Echo Plus

Amazon Echo Plus er din gateway til Alexa, men det er også dit smarthome hub. På samme måde som Apple bruger Apple TV til at kontrollere din smarthome, bruger Amazon Echo Plus. Dette ligner det oprindelige Echo, og det virker med over 100 smarte hjemsystemer lige ud af boksen.

Hvis du kan kontrollere det med Alexa, er dette dit hjems bedste ven. Du behøver ikke et nav som SmartThings eller et Apple TV. Denne enhed kan søge efter smart home-enheder og forbinde dem uden at have brug for brugere til at tilføje færdigheder og konfigurere ting i en app. Echo Plus fungerer lokalt og omfatter sky support. Du får Echo Plus og en Hue smart pære til $ 149.

Amazon Echo SpotEcho Spot er en smart alarm klik som enhed med Alexa.

Amazon Echo Spot er en lille, rund version af Echo Show med en 2,5-tommers skærm, der viser dig information med et overblik. Det er som et lille smart vækkeur eller køkkenhub, der viser vejr eller tid, men det er ikke alt. Det understøtter også videoopkald, som Amazon Show, og du kan bruge det til at få adgang til Alexa. Det nye smarte ur kommer i december til 129 dollar.

EkkoknapperEkkoknapper kan bruges til at spille spil med en Echo-enhed.

Amazon håber også at forbinde dig yderligere med Alexa med Echo Buttons. Disse er små knapper på $ 19,99, som du kan bruge til at udløse Alexa eller til at forbinde med Echo. Du kan sætte dem op for at gøre forskellige ting, når du skubber dem. Amazon tilbød en brugsspor, for at spille Trivial Pursuit på et ekko, men det er usandsynligt, at mange familier vil bruge $ 80 bare for at spille et spil med Echo.

Echo ConnectRing til nogen med dit ekko ved hjælp af Echo Connect.

Savner du din fastnet? Amazon Echo-enheder kan nu ringe fasttelefoner, hvis du køber $ 35 Echo Connect og sætter det op på dit hus. Du kan allerede foretage opkald med Echo-enheder til andre Echo-enheder, men det giver dig mulighed for at ringe til et hvilket som helst nummer. $ 35-enheden går til rådighed for forudbestilling i dag.

Alexa i din BMW

Vi så Ford tilføje Alexa tidligere i år, og BMW hopper om bord nu. Begyndende med BMW biler i 2018 vil du være i stand til at kalde Alexa i din bil for at kontrollere en række forskellige muligheder, og du kan forvente at se, at Echo Plus smart hjemmeintegration er meget praktisk, når du kører hjem. Der blev ikke nævnt specifikke modeller eller trimniveauer.

15 Cool ting dit ekko og Alexa kan gøre

Stream musik fra Spotify, Amazon Music, Pandora & More


Alexa kan streame musik fra Spotify til Echo, Echo Dot eller en parret Bluetooth højtaler. Du kan også streame Amazon Music, Pandora, iHeartRadio eller TuneIn radio til Echo med din stemme.

Åbn Alexa app og tryk på menuen i øverste venstre hjørne. Tryk på Indstillinger og så videre Musik og medier. Tryk på kontoen du vil bruge og derefter Link til din konto ved at logge ind på kontoen. Du skal have Spotify Premium installeret til denne tjeneste til at fungere sammen med Spotify.

Du kan logge ind på alle de konti, du har, og når du beder Alexa om at spille, kan du sige "på Spotify" eller på en anden tjeneste for at vælge, hvor du skal lytte. Nederst på denne side skal du trykke på Vælg standard musikktjenester for at vælge den tjeneste, Alexa skal bruge, hvis du ikke angiver.