7 ting at vide om iPhone 6 iOS 11.4.1 Update - Artikler

7 ting at vide om iPhone 6 iOS 11.4.1 Update

IPhone 6 iOS 11.4.1-opdateringen er en mindre opdatering, der kan hjælpe eller skade din iPhone 6's ydeevne.

Apples nyeste softwareopdatering er meget mindre end sin forgænger (iOS 11.4), og den leverer en blanding af rettelser og sikkerhedsfunktioner.

Hvis du i øjeblikket kører iOS 11.4 på din iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, får du den korteste iOS 11.4.1 skift log og download størrelse.

Hvis du stadig ikke har opgraderet fra iOS 10, eller hvis du for øjeblikket kører en ældre version af iOS 11, bliver din version af iPhone 6s iOS 11.4.1-opdatering meget større takket være ændringerne fra iOS-opdateringer, du har savnet.

IPhone 6 iOS 11.4.1 opdateringen fungerer godt på mange vigtige områder, selv om vi har kørt ind i nogle mindre problemer i vores tid med Apples seneste og måske endelige iOS 11-opgradering.

Vores brugere fra iPhone 6 og iPhone 6 Plus klager over en række problemer, herunder unormal batteridræning, problemer med Bluetooth og irriterende problemer med forskellige applikationer. Vi har ikke set nogen af ​​disse problemer endnu, men vi har bemærket lagret på tværs af brugergrænsefladen.

Vores guide til iPhone 6 iOS 11.4.1 opdateringen går over disse problemer og giver nogle mulige løsninger til dem i nød. Det fremhæver også ændringerne om bord iOS 11.4.1 og giver dig et kig på hvad der er næste for iPhone 6 og iOS. Vi har også fået oplysninger om iOS 11.4.1 nedgradering.

Vi har brugt iOS 11.4.1 opdateringen på iPhone 6 i flere dage, og vi vil starte med en hurtig gennemgang af dens ydeevne på 4.7-tommer iPhone 6.

Vores indtryk tager dig igennem nogle hurtige tanker om batteriets levetid, tilslutning og total hastighed.

iPhone 6 iOS 11.4.1 Visninger og ydeevneFør vi relæer vores indtryk, et par noter om download og installation.

IPhone 6 iOS 11.4.1 opdateringen er en betydelig download. Det er flere hundrede megabyte, hvis du flytter fra iOS 11.4, og det tager et par minutter at downloade det.

Installationsprocessen vil tage lidt længere tid og tog omkring 7 minutter på vores iPhone 6. Præcis timing varierer fra person til person, enhed til enhed.

Hvis du installerer iOS 11 for første gang, eller hvis du flytter op fra en ældre version af iOS 11, vil download og installation af din iOS 11.4.1 tage meget længere tid.

For mere om iOS 11.4.1 downloadtid og installation, se vores roundup.

IPhone 6 bliver ældre, men vores enhed fortsætter med at holde op ganske godt, da vi skubber mod udgivelsen af ​​iOS 12.

IPhone 6-modellen i vores besiddelse har en solid ladning med iOS 11.4.1 om bord. Vi har ikke bemærket nogen unormal batteridrænning under vores ophold på softwaren.

Forbindelse (Bluetooth, mobiltelefondata og Wi-Fi) er stærk. Vi har succesfuldt tilsluttet enheden til Bluetooth-enheder (headset og højttalere) og flere routere, herunder spændende net Wi-Fi.

App ydeevne er stabil. Vi har ikke set hyppige nedbrud eller nogen katastrofale problemer med vores kerneapplikationer, der omfatter Slack, Asana, Spotify, Chrome og Gmail.

Tilfældige genstarter har været et problem på vores iPhone 6, men vi har ikke bemærket nogen, mens du bruger iOS 11.4.1-opdateringen.

Lag var et problem for os på iOS 11.4, og det er stadig et problem på iOS 11.4.1. Animationer er stadig hakket, og vi fortsætter med at se tastaturet, når du sender tekster via meddelelser.

Vi har også bemærket slowdown, når du trækker Control Center ned fra bunden af ​​skærmen, og når du trækker Notification Center ned fra toppen af ​​skærmen.

Selvom der er sikkert potentiale for problemer, især dårligt, skal de fleste installere iOS 11.4.1 på grund af ændringerne om bord.

Når det er sagt, hvis du føler dig lækker, skal du kigge på vores liste over grunde til og ikke at installere iOS 11.4.1-opdateringen på din iPhone 6 eller iPhone 6 Plus.