6 ting at gøre før Destiny 2 Beta - Artikler

6 ting at gøre før Destiny 2 Beta

Det Destiny 2 Beta er næsten her, og du skal have din Windows-pc klar til at få mest muligt ud af det.

Activision og Bungie afslørede beta når Destiny 2 forudbestillinger begyndte. Vi har set nogle af spillets funktioner i trailere og videoer, men brugere derhjemme har ikke kunnet spille endnu. Det er, hvad denne testperiode er for. Du kan opleve spillets første historiemission og udforske sin multiplayer-oplevelse på din Windows-pc, før spillet lanceres 24. oktober.

Vent ikke til sidste minut. Forbered dig på Destiny 2 Beta nu med disse tips.

Anbring din forudbestilling for tidlig adgangDu skal placere din Destiny 2 forudbestilles så hurtigt som muligt. Igen kan du ikke deltage i Early Access-delen af ​​betaen, hvis du ikke forudbestiller. Tænk på det som en bonus for at investere i spillet tidligt.

Læs: Destiny 2 Pre-Orders: Hvilken udgave skal du købe?

Du er velkommen til at købe enhver version af det spil, du ønsker. Du får Destiny 2 Beta adgang, uanset om du køber Destiny 2 Standard Edition til $ 59,99 eller investere i Destiny 2 Collector's Edition til $ 249,99. Brug det bedsteDestiny 2 deals for at spare penge på dit køb.

Du kan ikke købe nogen version af spillet og komme ind i betaen. Du skal have forudbestilt pc-versionen.

Installer Blizzard Battle.net på din pc

Før du gør noget andet, skal du sørge for at installere Blizzard Battle.net på din pc. Det er den software, du skal spille Destiny 2 PC Beta og det sidste spil. Du kan downloade den software til din Windows-pc her.

Lås din Beta-kode opSørg for at låse op for din Destiny 2 Beta kode, hvis du købte spillet fra en detailhandel. Hvis du har købt en digital kopi af spillet, behøver du ikke en kode for at låse betaben op.

GameStop, Target & Wal-Mart alle udskriver en kode til Destiny 2 Beta på din kvittering. Gå til Destiny 2 websted og vælg Indløs din beta nøgle. Log ind på webstedet med din Blizzard-konto.

Indtast den 9-cifrede kode, der er trykt på bunden af ​​din kvittering for at få din beta kode.

Pre-Load Destiny 2 Beta

Du behøver ikke at vente til Destiny 2 Beta lancerer for at downloade de filer, du har brug for. Bungie og Activision lette spillere i testperioden ved at tilbyde forhåndsbelastninger. For at forudindlæse spillet skal du installere Blizzard Battle.net-softwaren på din pc, indløse din beta nøgle og klikke på knappen Installer.

Lær om Destiny 2 Beta

Du skal bruge Destiny 2 Beta for at udforske spilets nøglefunktioner og afgøre, om du vil beholde eller placere en forudbestilling. Benyt lejligheden til at lære om alle de nye ting, du kan prøve i testperioden.

Begynd med at se Destiny 2 Beta trailer ovenover. Det driller historiens indhold, som spillerne får i løbet af testperioden. Spillets første single-player mission er i betaen. Spillere får også adgang til Destiny 2 s konkurrencedygtig multiplayer-oplevelse, kaldet The Crucible.

Læs: Destiny 2 Beta: 5 ting at vide

Læs Bungies beta nedbrydning for at lære om alle de kort og tilstande du kan opleve i testperioden næste. Posten afslører også hvilke funktioner der ikke er i betaen, men vil være i det sidste spil.

Endelig skal du se YouTube-bruger Mesa Sean's Destiny 2 Beta Full Details-video. Hans video indeholder information om de nye underklasser og våben, du kan teste.

Følg Destiny 2 Beta Forums

Hold kontakten med onlinemiljøer og sociale medier i løbet af Destiny 2 Beta. Destiny community forums vil have Bungie medarbejdere undersøge spørgsmål og multiplayer elskere diskutere titlen. Du bør kontrollere foraene for up-to-the-minute detaljer om problemer, som brugerne også kører ind i. Reddits DestinyTheGame-fællesskab vil have spillere, der sætter hold sammen og undersøger problemer. Tjek webstedet hver aften for nye detaljer og reaktioner fra andre spillere.

4 grunde til ikke at forordne skæbne 2 og 4 grunde du bør

Forordre om at få tidlig adgang til Destiny 2 Beta


Spillere der placerer a Destiny 2 forudbestilling vil ikke bruge timer til at downloade de filer, de har brug for til Destiny 2 Beta. De får tid med spillet, før det åbnes for offentligheden.

Det Destiny 2 Beta åbner til pc-afspillere den 28. august for alle, der forudbestiller en pc-kopi af spillet. Den åbne beta starter den 29. august, og alle vil forsøge at spille spillet da.

Åben betas kommer med hikke, og spillere skaber lange belastningstider ved at forsøge at spille på samme tid. Det tager også lang tid at hente de nødvendige filer gennem Blizzard Battle.net-softwaren.

Læs: Destiny 2 Beta: 5 ting at vide