7 Grunde til Galaxy Note 7 Beats iPhone 7 Plus - Artikler

7 Grunde til Galaxy Note 7 Beats iPhone 7 Plus

Apple annoncerede for nylig sin nye iPhone 7 og iPhone 7 Plus med mange forbedringer over hele linjen, men Galaxy Note 7 er stadig telefonen til at have og slå. Og selvom Galaxy Note 7 i øjeblikket er i gang med en hurtig tilbagekaldelse over nogle batteriproblemer, her går vi over flere grunde, Galaxy Note 7 slår iPhone 7 Plus.

På onsdag lavede Apple iPhone 7 Plus-officeren med et design, vi har set igen og igen. Der er subtile ændringer i hele, dual stereo højttalere, dobbelt kameraer på bagsiden, vandtætthed og mere, som alle gør det til en overbevisende smartphone. Når det siges, kan det stadig være bedre, og på mange måder kan Galaxy Note 7 være præcis, hvad købere søger.

Læs: iPhone 7 vs Galaxy S7: 7 nøgleforskelle

Når det kommer til at vælge Android vs iPhone, eller iPhone 7 Plus vs Galaxy Note 7, kommer mange ting i spil. Selvfølgelig er personlige præferencer stor, skærmstørrelse og pris kommer til at tænke på, men det er ikke alle shoppere, der overvejer i 2016. Købere, der nu nulsgier Note 7 over tilbagekaldelsen, vil måske gerne læse om nogle få grunde det er stadig telefonen at købe.Som vi sagde ovenfor gjorde Apple mange ting lige i år, men mangler stadig nogle centrale stykker af puslespillet. De tilføjede dobbelt stereohøjttalere til forbedret lyd, skar det lurvede 16GB opbevaringsmulighed, og nu kommer iPhone 7 i 32GB, 128GB eller endda 256GB. IPhone 7 Plus er også vandtæt.

Købere har ønsket disse muligheder og funktioner i årevis, og de er endelig her fra begge de største spillere i mobilen. Men Apple mangler stadig nogle meget vigtige funktioner, som kan findes hos andre, lavet nogle ulige valg med 3,5 mm hovedtelefonstikket, og det kan stadig ikke være muligt at matche det seneste fra Samsung.

Den nye iPhone 7 og iPhone 7 Plus går op for forudbestilling senere i ugen, og vil begynde fragt den 16. september i USA og rundt om i verden. Og mens Samsungs Galaxy Note 7 i øjeblikket går gennem en tilbagekald, vil den også være tilgængelig igen snart. Før du køber en af ​​disse top-tier smartphones, tag et kig på vores lysbilledshow nedenfor, der går over et par ting, Samsung har ret, og hvorfor du bør overveje det over den nye iPhone 7 Plus.

iPhone 7 Plus vs Galaxy Note 7: SkærmApples større 5,5-tommers iPhone 7 Plus tilbyder stadig kun en 1920 x 1080p HD-opløsning, og den mindre almindelige iPhone er kun 720p. Ja, de har flotte skærme, høj lysstyrke og en ny bred farveskala, men de er ikke en Samsung S-AMOLED-skærm. IPhone har altid haft en stor nethinden skærm, men det er stadig ikke nok at slå Samsung.

Faktisk har Galaxy Note 7 vundet flere priser for det bedste smartphone display, og det er nemt at slå alt på markedet. Fra at tilbyde en 2560 x 1440 Quad-HD-opløsning, har stunkende levende farver, buede kanter, der gør det til at ligne det, ingen beslag til en førende 1000 lysstyrker, når de er indstillet til auto og bruges udendørs. Samsung har en ny tilstand, der cranks det til et niveau af lysstyrke, vi aldrig har set på en smartphone. Det vil se bedre ud i alle situationer, især udendørs.

Skærmen til telefonforhold er også fantastisk med Samsung, og tilbyder næsten ingen indvendige sider på siderne og små op og ned. Vi er uden tvivl den nye iPhone 7 Plus skærm er smuk, men det er ikke en Samsung AMOLED.