9 Mørke sjæle 3 Problemer og hvordan man løser dem - Artikler

9 Mørke sjæle 3 Problemer og hvordan man løser dem

Visuelt tilfredsstillende og utroligt vanskeligt, det er hvordan tidlige korrekturlæsere og spillere har beskrevet denne uges største udgivelse, Mørke Sjæle 3. Som navnet antyder, er spillet den anden efterfølger til en franchise, der er captivated rollespil elskere leder efter noget med en mørkere historie og lore.

Det Mørke Sjæle 3 frigive tilbage i april. Spillere deler klip af de seneste triumfer og leder efter hjælp for at sikre, at deres største fejl i spillet ikke gentages. De søger også måder at løse nogle af Mørke Sjæle 3 problemer, som de har fundet.Læs: Dark Souls 3 Udgivelse: Hvad du behøver at vide

Mange problemer er simpelthen fejl, der skal løses af FromSoftware, den udvikler, der skabte spillet. Andre synes at være problemer med, hvordan spillet interagerer med bestemte hardwarekonfigurationer på Windows-pc'er.

Mørke Sjæle 3 Problemer: Mørke Sjæle 3 til PC Crashes

Et overvældende antal mennesker, der købte digitale kopier af Mørke Sjæle 3 gennem Valves Steam service rapporterer, at spillet slår tilfældigt ned. Nogle på Steam Community Forum mener, at i det mindste nogle af de tilfældige nedbrud skyldes, hvordan spillet gør håret på spillerens kranier.

Prøv at dække din karats hoved med et stykke gear, som en hjelm eller hat. Mørke Sjæle 3 PC-afspillere rapporterer meget gode resultater med denne løsning.

Andre brugere har rapporteret, at de oplever, at nedbruddet på en eller anden måde er relateret til brændende genstande eller måske belysningssystemet. Der er en løbende liste over crashinformation på Bandai Namcos Supportforum, hvor du kan tilføje dine crashnotater til listen og hjælpe FromSoftware til at finde ud af, hvor problemet er.

PC Gamer antyder, at Windows-spillere, der løber ind i problemer med belysning og teksturer, kunstigt begrænser spilets visuelle billeder fra indstillingsskærmen.

Mørke sjæle 3 Problemer: Kan ikke oprette forbindelse til mørke sjæle 3 servere

Tilfældigt rapporterer brugerne, at de ikke kan komme online med Mørke Sjæle 3. Hvorfor dette sker er endnu ikke klart. Der er heller ikke enighed om at løse problemet. Igen er dette kun et problem for pc-versionen af ​​spillet lige nu.Mørke sjæle 3 Problemer: Game Stuttering

Af en eller anden grund har selv brugere med dyre videokort og masser af RAM i deres Windows-pc'er problemer med Mørke Sjæle 3 stuttering.

En bruger på Steam kunne løse dette problem ved at genoprette den tidligere driver på sit NVIDIA GTX grafikkort. Brugere bør kontrollere, om de har de nyeste drivere. Hvis spillet begynder at stamme, kan du prøve at gå ind i grafikindstillingerne og genoprette den forrige.

Mørke sjæle 3 Problemer: Xbox One Game Crashes

Ejere af Microsofts Xbox One bekræfter, at hvisMørke Sjæle 3undlader at oprette forbindelse til onlineservere, kan det helt mislykkes og sende brugere tilbage til Xbox One dashboard. FromSoftware har bekræftet, at dette er et problem. Det planlægger at løse dette problem i en kommende opdatering til Xbox One-versionen af ​​spillet.

Mørke sjæle 3 Problemer: Hvid skærm

PC-brugere rapporterer det Mørke Sjæle 3 vil starte, men kun give dem en hvid skærm med en musemarkør på den.

Steam brugere har haft succes med at skifte til deres pc's integrerede grafik i stedet for at bruge deres dedikerede grafikkort. NVIDIA-brugere kan gøre dette inden for kontrolpanel-appen, der er installeret på deres enhed. Indstillingen findes i menuen Administrer 3D-indstillinger. Indstil bare Dark Souls 3 for altid at bruge integreret grafik som standard.Mørke sjæle 3 Problemer: Xbox One og PS4 Controller Problemer til pc

Selvom de har købt spillet på en pc, foretrækker nogle mennesker ikke at spille deres spil med en mus og et tastatur. I stedet parrer de simpelthen deres Xbox One eller PS4 controller med deres spil.

Windows 7, Windows 8 og Windows 10 vil alle gå ud og finde de nyeste drivere til enhver enhed, du plugger ind i din enhed. Gå ind i Device Manger-menuen for at sikre, at controllerens drivere er installeret korrekt. Bemærk, at Windows 10 har drivere til Xbox One Wireless Controller installeret automatisk.

Mørke sjæle 3 Problemer: Opdater 1.07 (Ny)

Den 20. maj planlægger FromSoftware at udbrede en enorm opdatering for at adressere nogle afMørke Sjæle 3problemer, som brugerne stadig oplever, primært de problemer, der matcher adgangskoden, ifølge et indlæg påMørke sjæleReddit.

  • "Justeret effektiviteten af ​​kategorien Great Shield
  • Justeret den forbrugende FP i Magic Spell Category
  • Justeret effektiviteten af ​​nedenstående kategori: - Dragon Slayer's Axe - Crescent Axe - Dark Drift - Vaskestang - Måneskin Great Sword
  • Fastsatte skærmens gennemtrængningshastighed for nogle angreb i scythe-kategorien
  • Fast udholdenesangreb af nogle våbenkategorier.
  • Forbedret matchningen af ​​Blade of the Darkmoon og Blue Sentinels-pagterne.
  • Forbedret adgangskode matchende hastighed 8. Forbedret anden spilbalance 9. Flere spilfejl fast "

PlayStation og Xbox-afspillere kan forvente, at spillet ikke er tilgængeligt fra kl. 6-19 maj til midnat den 20. maj Pacific Time. Steam versionen af ​​spillet vil gå ned fra 1 AM til 3 AM den 20. maj Pacific Time.

Mørke Sjæle 3 Problemer: Katedralen i Deep Crash (Ny)

Rapporteret af spillere på pc'er udstyret med damp, et problem med Cathedral of the Deep årsagerMørke Sjæle 3at styrte. Der er ingen vej rundt om dette problem endnu. Bare ved at det ikke sker bare med din kopi af spillet.

Mørke sjæle 3 Problemer: Lost Game Saves (New)

En smattering af brugere klager over en softwarefejl på pc-versionen af ​​spillet, der ødelægger deres gemme og gør alle deres tegn ubrugelige i spillets supportforum. Vi venter stadig på Bandai Namco og FromSoftware for at give vejledning om dette problem. Det lader ikke til at skade en stor farveprøve af spillere.

Læs: Dark Souls 3 1.4 Opdatering: Hvad er nyt

Held og lykke med at løse din Mørke Sjæle 3 problemer. Må være mobil vil fortsætte med at beholde denne liste over Mørke Sjæle 3 problemer opdateres, hvis der opstår nye problemer med spillet eller løsninger.