5 ting du vil elske om iOS 9.1-opdateringen - Artikler

5 ting du vil elske om iOS 9.1-opdateringen

Vi har brugt iOS 9.1 opdateringen på iPhone og iPad i en uge, og der er meget at kunne lide.

I september bekræftede Apple iOS 9.1-opdateringen med en udgivelse til sit beta-program for offentligheden og dets udviklerpartnere. Beta-bekræftet iOS 9.1-funktionerne, men det bekræftede ikke en iOS 9.1-udgivelsesdato for dem uden for beta-programmet.

I de følgende uger udløste Apple nye betas, så det og dets testere kunne udrydde potentielle problemer inden udgivelsen.

I sidste uge betragtede Apple iOS 9.1 opdateringen klar til primetime, og den udgav softwaren til iOS 9-drevne enheder i USA og rundt om i verden.

iOS 9.1 er meget større end de iOS 9.0.1 og iOS 9.0.2 opdateringer, der kom før den. Ud over fejlrettelser bringer iOS 9.1 nye funktioner og forbedringer til alle iPhone- og iPad-modeller, der kan køre den.

Masser af mennesker er allerede lokket i af IOS 9.1 og dens skift log, men der er stadig nogle mennesker, der er på hegnet.Vi har brugt iOS 9.1-opdateringen på et udvalg af enheder i den sidste uge. Og mens der er et par ting, der generer os, er der en række ting, vi elsker om Apples første milepælsopgradering til dets iOS 9-operativsystem.

I dag vil vi fortælle dig om fem ting, vi tror, ​​du vil elske om iOS 9.1-opdateringen, dens funktioner og dens ydeevne. Husk på disse ting, når du prøver at afgøre, om iOS 9.1 passer til dig og din enhed.

iOS 9.1 EmojisHvem elsker ikke emojis?

Hvis du bruger emojis, når du snakker med dine venner og familie, vil du elske iOS 9.1-opdateringen. IOS 9.1 bringer 150 nye emojis til iOS 9-tastaturet, herunder langfingeren, en taco, en burrito, en enhjørning, en edderkop, tonsvis af nye ansigter og meget mere.

Vi har allerede begyndt at bruge mange af disse emojis med jævne mellemrum, og der er en god chance for at finde en måde at indarbejde dem i din rutine også.

Det bedste er, de er gratis. Du behøver ikke betale en cent for dem. Dette er en meget bedre løsning end de betalte emoji apps på App Store.

Som en påmindelse kommer den næste store emoji-udgivelse til iOS-tastaturet først frem til midten af ​​2016.