13 ting at vide om Battlefield 1 Apocalypse DLC - Artikler

13 ting at vide om Battlefield 1 Apocalypse DLC

Denne gennemgang giver dig et hurtigt kig på Battlefield 1 Apocalypse DLC, spillets fjerde og sidste udvidelse til Xbox One, PlayStation 4 og PC.

I marts udgav DICE sit første stykke Battlefield 1 DLC. De skal ikke passere ekspansion leverede nye kort, den franske hær, en ny spiltilstand, nye våben og køretøjer og nye operationer. I september udgav virksomheden sin anden DLC, i Tsarens navn.

I december udgav DICE den første del af sin tredje Battlefield 1 DLC, Turning Tides. I slutningen af ​​januar skubber udvikleren anden halvdel af Turning Tides. Den anden del af Turning Tides indhold tager spillere til slagmarkerne i Nordsøen.

DICE planlægger at frigive en ekstra Battlefield 1 udvidelsespakke i 2018, og den sidste batch af indhold kommer med spillets Apocalypse DLC.

Battlefield 1 Apocalypse Release Date, Maps & More

Vi har taget et tæt kig på den russiske hær i I Tsarens navn og den amfibiske krigsførelse i Turning Tides, og i dag ønsker vi at fokusere på det, vi ved, og tror vi ved, om Battlefield 1's Apocalypse DLC.

Mange af de vigtigste Apocalypse detaljer forbliver i skyggerne, men DICE har bekræftet en flok tidlige Apocalypse DLC detaljer, herunder dets officielle udgivelsesvindue.

Denne gennemgang vil også tage dig gennem et par ting, vi forventer af udvikleren og Apocalypse DLCs udgivelse på Xbox One, PlayStation 4 og Windows PC.

Vi fortsætter med at opdatere denne vejledning med nye oplysninger, så tjek igen for nye detaljer, som vi skubber ind i det nye år.

Apocalypse DLC Udgivelsesdato


DICE bekræftede oprindeligt Apocalypse DLC-udgivelsesdatoen til begyndelsen af ​​2018, men udvikleren afslørede endelig en officiel udgivelsesdato.

Apocalypse Release Date ser ud til, at den er indstillet til 20. februar til Xbox One, PlayStation 4 og Windows PC.

Denne udgivelsesdato for februar er til Premium Pass-indehavere. Premium Pass indehavere får adgang til indholdet to uger før alle andre. Det er en af ​​fordelene ved spillets sæsonkort.

Vi forventer, at resten af ​​Apocalypse detaljerne kommer frem i denne måned, da firmaet ser ud til at holde bolden rullende efter frigivelsen af ​​Turning Tides.