3 grunde til at forudbestille Galaxy S10 og 4 grunde til at vente - Artikler

3 grunde til at forudbestille Galaxy S10 og 4 grunde til at vente

Forbestilling af en Samsung Galaxy S10 kan være fristende, men nogle af jer har det bedre at vente et par dage eller endda nogle få uger, før de begår en af ​​virksomhedens nye enheder.

Galaxy S10 er endelig her. Samsung lancerede for nylig fire nye modeller, herunder Galaxy S10, Galaxy S10 +, budget Galaxy S10e og en fjerde Galaxy S10-model, der drives af 5G, der lanceres senere i år.

Galaxy S10 rygter var for det meste stedet på. Trioen af ​​enheder leveres med nogle spændende opgraderinger, herunder smukke skærme, Android Pie med One UI, en fingeraftrykføler i displayet, suppe-kameraer, trådløs opladning, state of the art processorer og masser af lagerplads.

På papir ser Galaxy S10 ud som en solid konkurrence om de bedste enheder som iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, Pixel 3, Galaxy Note 9 og mange andre.

Samsungs nye flagskibe er ikke billige, men de skal være på din indkøbsliste, hvis du er på jagt efter en ny enhed i begyndelsen af ​​2019.

Du behøver ikke vente på at købe en Galaxy S10. Samsung og dets partnere har fyret pre-orders og enhederne ramte hylder i USA og andre regioner senere i ugen.

Der er nogle fordele ved at forudbestille en Galaxy S10. Du kan spare en masse penge, og du får også nogle freebies, hvis du bestiller inden for en vis tid. Når det er sagt, er der også nogle grunde til at holde ud og vente.

I denne vejledning tager vi dig gennem de bedste grunde til at bestille en Galaxy S10 og de bedste grunde til at sætte din tegnebog væk. For nu.

Forordre, hvis du vil have Galaxy S10 ASAP


Hvis du allerede har besluttet at gøre en af ​​de nye Galaxy S10-modeller til din næste telefon, og du vil have det lige ved døren, så vil du gerne forudbestille via Samsung, din transportør eller din favoritforhandler.

Forbestilling af Galaxy S10 i dag sikrer, at du får den model, du ønsker, i den farve du ønsker, på den første tilgængelighedsdag.

Det er 8. marts for de fleste modeller i USA, selv om de ulåste og bæreboksede varianter af 128GB Galaxy S10 og Galaxy S10 + skifter ud i ugen den 15. marts.

Galaxy S10-udgivelsesdatoen kan være 8. marts, men nogle forudbestillinger vises allerede på dørtrin i USA.

Samsung Galaxy S10 vil sandsynligvis ikke sælge helt, så der er ingen grund til at skynde sig. Modeller, der sælger ud, vil sandsynligvis vende tilbage kort efter enhedens lancering.

Når det er sagt, hvis du vil have ro i sindet og / eller ønsker en ny telefon i dine hænder med det samme, skal du vælge den mulighed der bedst passer til dine behov og lægge en ordre nu.