3 grunde til ikke at installere iOS 11.1 Beta og 6 grunde du bør - Artikler

3 grunde til ikke at installere iOS 11.1 Beta og 6 grunde du bør

Apples iOS 11.1 beta er yderst fristende, men de fleste brugere af iPhone, iPad og iPod touch skal vente på, at den officielle version kommer frem.

IOS 11.1-udgivelsesdatoen er ikke bekræftet, men du kan prøve Apples første milepæl iOS 11-opdatering, før den officielt frigives takket være virksomhedens iOS 11.1 beta.

iOS 11.1 beta er i øjeblikket tilgængelig for alle med en udvikler konto og alle tilmeldte sig via virksomhedens Beta Software Program. Beta Software Programmet er gratis, så længe du har et fungerende Apple ID.

Den første iOS 11.1 beta var ikke for spændende, men de nyeste iOS 11.1 betas leverede nogle spændende ændringer til det kommende operativsystem. Disse ændringer har mange iPhone- og iPad-brugere i betragtning af en "opgradering" til den tidlige version af iOS 11.1.

Hvis du beslutter at teste iOS 11.1 på din iPhone eller iPad, kan du hjælpe Apple med at forbedre det endelige produkt. Du vil også være blandt de første til at prøve den helt nye iOS 11 emojis.

iOS 11.1 beta har mere end 50 nye emoji tegn. Det kommer også med flere redesignede emojis. Hvis du elsker emojis, skal iOS 11.1 være på din radar.

Når det er sagt, er der nogle grunde til at undgå iOS 11.1 beta i dag, i morgen og i fremtiden. Beta er plaget af fejl og den officielle iOS 11.1 udgivelse er lige rundt om hjørnet.

Der er heller ikke mulighed for at falde tilbage til noget ældre end iOS 11.0.1, hvis du beslutter dig for at komme ud af betaen. De af jer, der stadig kører iOS 10, skal være forsigtige, fordi når du flytter fra iOS 10 til iOS 11.1 beta, er du permanent fast på iOS 11.

Hvis du tænker på at downloade iOS 11.1-opdateringen forud for udgivelsesdatoen, skal du kigge gennem vores vejledning. Det vil tage dig gennem de bedste grunde til at installere iOS 11.1 beta og de bedste grunde til at undgå det.

Installer iOS 11.1 Beta for at forbedre den endelige versionEn af de bedste grunde til at installere iOS 11.1 opdateringen lige nu er at hjælpe Apple med at udrydde problemer forud for den endelige udgivelse.

Mens du måske er fikset på iOS 11.1s nye funktioner, skal du huske at dette er en beta og betas er beregnet til at fange problemer, før de vises i den officielle udrulning.

iOS 11 er stadig ekstremt buggy, og håbet er, at iOS 11.1 løser mange af disse problemer uden at bringe en lang liste over sine egne problemer. Beta hjælper Apple med at forkorte listen.

Hvis du er syg og træt af at løbe ind i problemer med iOS-opdateringer, har iOS 11 eller på anden måde mulighed for at gøre noget ved det. Download iOS 11.1 beta, igen er det gratis og grave ind i softwaren.

Hvis du finder en fejl eller problemer, der lurer om, skal du sørge for at rapportere det til Apple, så dets ingeniører kan komme til at arbejde på en løsning.