3 grunde til ikke at købe Star Wars Battlefront og 4 grunde til - Artikler

3 grunde til ikke at købe Star Wars Battlefront og 4 grunde til

Star Wars Battlefront til PS4, Xbox One og PC er et smukt fristende spil af forskellige årsager. Men er det værd at købe lige nu? Efter at have spillet spillet i mere end en måned, ser vi nogle grunde til, hvorfor du måske vil købe Star Wars Battlefront og nogle grunde til at springe over det, i det mindste lige nu.

Den seneste rate i Star Wars Battlefront serien kommer fra EA og DICE. DICE er udvikleren bag den populære Battlefield-serie. Battlefield, som Battlefront, sætter spillere i massive onlinekampe med tons og tonsvis af handling.

Battlefront er en af ​​2015s mest solgte spil, og det er ikke svært at finde ud af hvorfor. Det er Star Wars, det sætter spillere i sko af berømte figurer på berømte steder, og det er Star Wars.

Jeg har allerede investeret masser af tid i spillet og min karakter, og i dag vil jeg dele nogle opdateringstanker med dem, der er på hegnet om at købe det til dig selv eller en elsket i år.

Star Wars Battlefront anmeldelser har været overalt. Nogle mennesker elsker, andre hader det. Efter næsten fire måneder med spillet, falder jeg stadig et sted imellem, og jeg fortæller dig hvorfor her.


Brug disse grunde til at hjælpe dig selv med at komme over til den ene side af hegnet eller den anden. Der er mange grunde til at dække penge lige nu, men der er også nogle grunde til at vente på et køb.

Før du går på noter, bemærk at jeg ikke siger "ikke køb Star Wars Battlefront." Hvad jeg siger er, at nogle af jer måske hellere venter et par dage, uger eller endda et par måneder, før de afhenter spil.

Lad os se.

Det er Star Wars


Hvis du søger at få din Star Wars-videospil-løsning (eller ser ud til at give andre), vil det gøre det.

En ting, som jeg burde gøre klart. Dette er ikke en film-slips. DICE's første Battlefront DLC, Battle of Jakku, er en planet, der findes i The Force Awakens, men begivenhederne i filmen finder sted efter begivenhederne i spillet.

Og mens der er spekulationer om, at den fjerde og sidste ekspansion kunne have noget at gøre med Rogue One, er det ikke bekræftet.

Spillet og dets kommende DLC (Downloadable Content) er baseret på den oprindelige trilogi, og den indeholder klassiske figurer, kendte steder og de lyde, man kunne forvente af et Star Wars-spil. Ja, John Williams 'musik er i spillet og det er utroligt.

Det er ikke et perfekt spil, men det har været spændende at komme ind i skoene fra en Stormtrooper på Hoth med blaster pistol lasere whizzing over mit hoved. Det er kun en højdepunkt.

At spille som Luke Skywalker og møde Darth Vader midt i et kaotisk kamp er en anden. Eller hvad med tiden jeg sprængte Rebel-skum i stykker med en AT-AT? Eller den anden gang slog jeg mine to brødre ihjel med kejser Palpatine i en Heroes vs Villians match? Eller dengang slog jeg ned fjende efter fjende med Boba Fett? Du ved hvad jeg mener.

Hvis du elsker Star Wars, klassiske Star Wars, er dette et spil, som du absolut skal overveje. Jeg har haft så mange utrolige minder komme tilbage til mig, og dette spil har hjulpet med at gøre mere, der sandsynligvis vil vare dig, eller en anden, en levetid.