2018 Lexus LC 500 Review - Artikler

2018 Lexus LC 500 Review

"Hvad er det?" Det var spørgsmålet, vi hørte hele ugen, mens vi kørte 2018 Lexus LC 500.Det aggressive udseende skjuler et smukt interiør, og under emhætten er en raserøs V8-motor, der lyder positivt spændende under kørslen. Nedskiftning trækker endnu mere opmærksomhed på Main Street.

Det er hurtigt, men det er ikke en sportsvogn. Det er luksuriøst, men det er ikke en grand tourer. Lexus LC 500 bringer Lexus 'nye designsprog til at virke i en bil, der er sjovt at køre, men det kunne bruge lidt mere strøm til den høje pris. Nogle købere vil gerne vælge Lexus RC F eller holde ud for LC F i 2019 med mere strøm.

Den polariserende forkant giver plads til en fantastisk stil, der trækker, ser hvor som helst du tager den. Indenfor vil du glide ind i et super luksuriøst interiør, hvor bolster holder dig til det lange træk eller den hurtige tur.

2018 Lexus LC 500-prisen starter på $ 92.000 for basismodellen. Vi testede 2018 LC 500 udstyret med Performance-pakken, alt vejr trim pakke, en farve heads up display, Torsen Limited Slip Bag Differential og Mark Levinson Surround Sound. Prestationspakken er et must at tage lidt vægt væk med et Carbon Fiber tag såvel som for den aktive bageste styring, hastighedsaktiveret spoiler og variabel gear ration styring.

2018 Lexus LC 500The 2018 Lexus LC 500 er en fantastisk bil, der omdefinerer hvad du kan forvente af Lexus 'nye designsprog. Med en raserøs V8 og fantastisk design er der meget at elske. Hvad du vil Love Amazing design inde og ude. Impulsiv lyd fra 471 HP V8 engineFun at køre og alligevel meget behageligt. Stort display og fantastisk lydsystem. Hvad skal du bruge? Nej, Android Auto eller Apple CarPlay.Remote Touch-grænsefladen er stadig distraherende at bruge. Det kræver lidt mere strøm eller tabe lidt vægt.4.3Lær mere på Lexus

Kører 2018 Lexus LC 500

Den 471 hestekræfter V8-motor, der styrer LC 500, lyder fænomenal. Hvis bilen ikke har fanget nogen opmærksomhed ved at se alene, er en hurtig nedskift skarp og høj nok til at dreje hovederne. Det bliver ikke gammelt.

Fangsten til denne motor er, at mens det er meget strøm, er LC 500 en tung bil. Det betyder, på trods af masser af magt, går du ikke til at se acceleration på sportsbilniveau. Hvis du lubrer efter super hurtig acceleration, skal du holde af for en lettere LC F.

Lexus tilbyder en række kørselsformer, herunder Eco, Comfort, Normal, Custom, Sport og Sport +, der justerer styring og ophæng, så de passer til den køreoplevelse, du leder efter. Acceleration kommer ikke alle på en gang, starter langsomt og bygger hurtigere, da du leverer mere tryk på gassen. Mens du justerer til bilen, vil du sandsynligvis spinde hjulene, mens du forlader et stoplys mindst en eller to gange.

I Sport og Sport + -tilstand sker skift med et snap, når du vil have dem, og du kan trække en massiv mængde strøm ved at holde sig til lidt over 7.000 omdr./min., Hvor fuld strøm lever. Nedskiftning sker lige så hurtigt og belønner dig med adgang til mere acceleration, når du skal passere eller komme ud af et hjørne. Sandfærdigt vi nedskiftet, selv når kørsel ikke kalder det bare for at høre den skarpe revne fra udstødningen og den tilfredsstillende rev fra motoren.Lexus LC 500 er spændende at køre.

Samlet er styringen god, med meget hurtigt svar på dine bevægelser, selvom det ikke leverer en masse tilsluttet følelse til vejen. Mens du skubber bilen på hjørner, vil du føle noget kropsrulle, men det er igen en tungere bil. Bremserne er meget grabby. Du vil sætte pris på dette, når du er ved høje hastigheder, men det betyder at stoppe ved byhastigheder kan være mere brat, end du planlægger.

Tæl på omkring 16 MPG i byen og omkring 26mpg på motorvejen med en kombineret brændstof rating på 19 mpg. Selvfølgelig afhænger dette også af hvor ofte du kører i Sport + -modus med en hovedfod.

2018 Lexus LC 500 Design & InteriørEt luksuriøst eksklusivt interiør imponerer i LC 500.

Når du trækker dig op i Lexus LC 500, stopper og stopper folk. De kan endda tage billeder, meget til deres venns chagrin, der parkerede sin nye Camaro på det næste sted. Lexus negler absolut designet af LC 500 ind og ud.

Ved første øjekast tror du måske, at dette er en sportsvogn, men det handler om luksus indeni og modigt ser ud udenfor. Den store og utrolige grill passer perfekt til denne bil. Derefter ser den aggressive front ud til svingende linjer, der til tider ser umuligt melded sammen for at give kæben droppe linjer ned ad siderne, der passer ind i en bred bagende.

Det er umuligt at finde en dårlig vinkel for at se på LC 500. Sideprofilen taler til mig på et helt andet niveau, da designet passer perfekt.Smukt fra enhver vinkel.

Indenfor finder du ikke sparsomme valg, der er designet til at spikere tophastigheder som en sportsvogn eller andre interessante designvalg på grund af en italiensk arv. Nej. LC er her for at vugge dig i komfortable og luksuriøse sæder. Teknisk set er der fire, men bagsædet er stort set plads til at bære en rygsæk eller en rygsæk, ikke en passager. Forsæderne opvarmes og ventileres, men du skal styre dette med infrarødt indstillingssystem i stedet for med en knap. Heldigvis husker bilen din pladsindstilling til det næste drev.

Føreren sidder i en fokuseret cockpit med betjeningselementer, der er let tilgængelige, og meget flotte skiftere monteret på rattet, når du vil køre med mere fervor. Der er endda en lille separator, der kommer op fra midterkonsollen for at fuldføre denne cockpit føler, mens du forlader kabinen, der inviterer dig til din passager.

2018 Lexus LC 500 TechDen 12,3 tommer skærm ser fantastisk ud.

En af de største ulemper ved denne ellers luksuriøse bil er, at du skal bruge Lexus Enform-systemet med fjernbetjeningen til kontrol. Dette system er bedre end tidligere versioner. Der er flere knapper til at bruge almindeligt anvendte funktioner, og touchpad er mere lydhør, men det er stadig akavet at bruge under kørsel. En touchscreen ville være bedre og støtte til Android Auto & Apple CarPlay endnu mere.

Den gigantiske skærm ser godt ud, og vi kan godt lide at du kan sætte to forskellige vinduer på den, så du kan se de vigtigste oplysninger til din aktuelle opgave. Vi fandt ud af, at det vender tilbage til kortet under bevægelse, hvilket kan frustrere nogle brugere. Enform app Suite 2.0 indeholder I Heart Radio, Pandora, Yelp og andre apps. Du kan bruge Siri Eyes til at slå Siri på fra rattet og interagere med din iPhone. Mark Levinson Reference Surround Sound-systemet er meget godt, og det er helt sikkert på vores liste over opgraderinger, du vil tilføje til LC 500.Vi er ikke fans af kontrollerne til infotainment systemet.

Vi kan virkelig godt lide heads up-skærmen, som giver dig mulighed for at se vigtige oplysninger, mens du kører, så du kan holde øje på vejen. Det ville være rart, hvis indikatoren for omdrejningstal var mere fremtrædende på HUD i sport eller sport + -tilstand.

2018 Lexus LC 500 Sikkerhed

LC 500 indeholder Lexus Safety System +, som indeholder bilfunktioner for at holde dig sikker og give en vis bekvemmelighed og førerens tillid. Du finder dynamisk cruise control, der fungerer i alle hastigheder og omfatter automatisk bremsning. Det vil endda stoppe bilen helt i hastigheder op til 24 mph og derefter genoptage når personen foran dig begynder at køre igen.

Blind Spot overvågning gør det nemt at vide, om der er nogen i nærliggende baner, når du er klar til at passere og afhente hastigheden, og det er meget værdsat i denne bil, der praktisk talt går på en road trip, hver gang du starter det. Lane Keep Assist hjælper med at holde dig i din bane ved aktivt at styre, hvis bilen opdager, at du kører ud af din bane.

Smarte høje bjælker tændes automatisk, når du har brug for dem og slukker, når bilen registrerer anden trafik. LC 500 indeholder også et præ-kollisionssystem med fodgængerregistrering, der automatisk kan anvende bremser, hvis det registrerer et potentielt nedbrud. Parkeringssensorer og et sikkerhedskamera afrunder sikkerhedsfunktionerne.Du har brug for disse 10 skal have bilfunktioner: Find ud af hvorfor

Smart Cruise Control


Har du hader til konstant at justere din cruise control eller give op på fartpilot på grund af trafik eller på grund af en chauffør foran dig, der holder skiftende hastighed? Du har brug for et smart cruise control system.

Smart cruise control går af mange forskellige navne. Du kan se den opført som Radar Cruise, Adaptive Cruise eller Intelligent Cruise Control. Uanset hvad det kaldes, vil det give dig mulighed for at indstille din cruise control og derefter forblive med strømmen af ​​langsommere trafik.

Her er hvorfor vi elsker det og hvorfor du har brug for det. Du kommer på motorvejen og sætter krydstogtet på 76 miles i timen. Du indstiller også den afstand du ønsker mellem dig og bilen foran dig. Der er typisk tre eller fire indstillinger, så du kan være tæt eller holde meget plads. Nu skal du bare styre og din bil vil gå 76 km i timen, når trafikken tillader det, eller der er ingen foran dig. Når nogen er foran dig, går du 73 mph, og bilen sænker automatisk for at holde dig den afstand, du vælger fra bilen. Dette er uundværligt i trafik og på lange vejreture.

Ikke alle smarte cruise control systemer er de samme. Nogle arbejder i alle hastigheder, mens andre kun arbejder over en bestemt grænse. Nogle systemer kan bringe dig til et fuldstændigt stop i trafikken og derefter genstarte, uden at du behøver at røre ved en pedal.

Du kan finde adaptiv cruise control på biler så billigt som $ 18.500 som Toyota Corolla, og som en mulighed for mange biler under $ 30.000. Selv på dyrere biler kan du have brug for et højere trimniveau eller en speciel pakke for at få denne funktion.